FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Choks
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Choks » 14 sep 2015, 18:28

Važna su tri boda . Igra nije nešto bila . Poništen je čist gol Djelmića za 0-2 . Bilo bi sve drugačije . Svaka čast Vladi na pobjedi u debiju na klupi . Volim te Željo !!
Brkica

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 14 sep 2015, 18:29

KGB je napisao/la:Joco ko dijete na tuti, hajde sine polako, hajde, hajde kaki ...
Ajdin - novi nick, ista budala.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 14 sep 2015, 18:29

Mi smo samo jedna prosječna ekipa. da nemamo Kosorića i Bogdanovića ko zna na kojem bi sada mjestu bili na tabeli. Mnogi su ovdje od malog Amira napravili Luku Modrića. Pa momak je iz kola u kolo možda i naš najlošiji igrač. Toliko sporih i pogrešnih pasova poslije kojih često protivnik dolazi u gol šanse, bez ikakvog presinga na protivničke igrače, kada izgubi loptu ne prati protivnika itd. itd. Po meni zaslužio je klupu pa neka tamo malo ohladi, da se spusti na zemlju. Na onoj poziciji ne igra se tako ili neka mu nađu drugo mjesto u timu. A o Joci Stokiću valjda je ovdje sve rečeno, ali šta da se radi kada mu je zamjena Beganović. E jesmo se usrečili. Loše, loše, loše, eto uzesmo bodove a ja nekako prazan.

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 14 sep 2015, 18:30

Okolele je napisao/la:Ma Joco ako ne zabije sljedecu treba ga na klupu preseliti i davati mu priliku zadnjih 10 minuta pa ako hoce da igra neka se potrudi jbt..
Joco je sada pokazao da nije ni za tribina a kamo li za klupu,tigao je za njega bolji za klasu ovakao nespreman i kada ga vlado pricepi mali ce biti mina.
51%--------49%

KGB
Kontakt:

Post Postao/la KGB » 14 sep 2015, 18:34

storm_raider je napisao/la:
KGB je napisao/la:Joco ko dijete na tuti, hajde sine polako, hajde, hajde kaki ...
Ajdin - novi nick, ista budala.
Mislim da zbog tvoje sujete i ne znanja nema potrebe da vrijedjas druge, ako ti se nesto ne svidja zaobidji me ;) :wave:

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 14 sep 2015, 18:35

KGB je napisao/la:Bezidejno, mlitavo, jadno, sve u svemu igra katastrofa, bodove pisi sve ostalo zaboravi i brisi, utakkmica dobivena na iskustvo, ako Vlado ne promijeni nesto, i ne unese neke novinitete tesko se nama, pojedini igraci bi se trebali zapitati za neke stvari i svoju buducnost ...
Ne rece ti nama koji to pojedinci iz uprave Yebu majku igtacima...

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 14 sep 2015, 18:35

nemam pojma ssto ste svi kivni na jocu ??
ko mu je proslijedio neku kvalitetnu loptu ??
na sredini smo ofanzivno bili katastrofa, i jos gore
ruzno ovo izgleda, ova 3 boda sa ovom igrom vrijedi 12
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

KGB
Kontakt:

Post Postao/la KGB » 14 sep 2015, 18:38

DANAN je napisao/la:
KGB je napisao/la:Bezidejno, mlitavo, jadno, sve u svemu igra katastrofa, bodove pisi sve ostalo zaboravi i brisi, utakkmica dobivena na iskustvo, ako Vlado ne promijeni nesto, i ne unese neke novinitete tesko se nama, pojedini igraci bi se trebali zapitati za neke stvari i svoju buducnost ...
Ne rece ti nama koji to pojedinci iz uprave Yebu majku igtacima...
Ja kada sam bio na tekmi to su bili Zaimovic i Dautbasic , dok je prvi u Zenici isto poslije tekme napravio sranje

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 14 sep 2015, 18:39

Najvažnije je da su se upisala tri boda, iako smo svi svjesni da je igra bila očajna. Tješim se time što je Vlado tek preuzeo ekipu i nije imao puno vremena da se pripremi za utakmicu, tako da je morao postaviti igru onakvu kao što je bila u prethodnim utakmicama. Očekujem da već na sljedećoj utakmici vidim napredak, jer će imati dovoljno vremena da stekne bolji uvid u ekipu.

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 14 sep 2015, 18:39

Ocekivano. Capljic ce igrati na sigurno. Nece biti rizika, ljepote..... To smo imali (donekle) kod Ode, a sad ce sve biti patnja. A posto mi hocemo bodove a ne igru, tako smo zasluzili. Imamo jako mali broj brzih igraca i to nam je osnovni problem. Pobjediti naredne dvije, za dalje vidjecemo. Ne ocekujem od Capljica neku renesansu.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 14 sep 2015, 18:39

bagrcavi je napisao/la:Blagojeviću je forma opala drastično, ili je ovo njegova prava forma, a utakmice u evropi samo bljesak. Veoma često gubi lopte gdje ne bi smio. Također Beganović me razočarao u ovoj sezoni. Trom, bezidejan, carini lopu i u 90% slučajeva je izgubi.
Ja sam isto najviše razočaran Beganovićem, očekivao sam da će on da zauzme Bajićevo mjesto po onom što je pokazivao prošle sezone.
Kako vrijeme odmiče igrači koji su najviše pokazali u Evropi igraju sve gore i gore. Pored Jovana i Amir i Dado se polako utapaju u sivilo., mada što se tiče Amira ja mislim da je ovako kaotično stanje najviše djelovalo na njega.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 14 sep 2015, 18:40

godrina je napisao/la:nemam pojma ssto ste svi kivni na jocu ??
Ne moze mu niko proslijediti loptu kad se lose krece.. Krije se od lopte od kako je dosao.. Meni djeluje kao da se on dobro razocarao jer mu nije prosla varijanta za inostranstvo i da mu se uopce ne igra..
BUDI ŽELJO !!!

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 14 sep 2015, 18:41

I da, nakon dugo vremena napravili smo vise od 10 prekrsaja (20 danas)

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 14 sep 2015, 18:42

loši smo... u prvom je i ok bilo ali drugo katastrofa
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 14 sep 2015, 18:42

Hajd da kazem da smo u prvom poluvremenu nesto i odigrali, al drugo nista ni s cim. Tacno se vidjelo da su dva pasa dovoljna bila da se dotuce Olimpic, al dzaba..vezni red nije to bio u stanju.. pohvalio bih Djelmica, ne zbog danasnje tekme nego zbog ukupnog dojma u posljednjim tekmama, jedini je koliko toliko uvijek na zavidnom nivou, opasan po go dok se ne umori...

Iako opet razocaran igrom, sretan zbog 3 boda koja valja potvrdit protiv Drine. Naprijed ZELJO!

Plave dame nisu same!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Guvo88
Kontakt:

Post Postao/la Guvo88 » 14 sep 2015, 18:42

Vezni red ocajan sto odmah znaci da je napad odsjecen. Bio to Joco, Beganovic svejedno. Bodove pisi, igru brisi koja je ocajna da ocajnija ne moze biti. Mnogo lose, cak losije nego prethodne utakmice.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 14 sep 2015, 18:43

Hadzijalagic je napisao/la:
godrina je napisao/la:nemam pojma ssto ste svi kivni na jocu ??
Ne moze mu niko proslijediti loptu kad se lose krece.. Krije se od lopte od kako je dosao.. Meni djeluje kao da se on dobro razocarao jer mu nije prosla varijanta za inostranstvo i da mu se uopce ne igra..
ne moze bit da se svi ofanzivno lose krecu, ja nisam vidjeo 3 pasa kako treba da su upotrebljivi naprijed
imao je onaj sut dobar i to je napravio sam, sva nasa igra naprije je nabij loptu djelmicu pa ovaj ako je stigne
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 sep 2015, 18:44

Strašno je šta se sve nakotilo na ovoj temi...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Fanzi
Kontakt:

Post Postao/la Fanzi » 14 sep 2015, 18:45

ne trce ne igraju, po terenu se vuku od Sirokog. strasno :(

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 14 sep 2015, 18:56

Da igramo svaku ovako i upisujemo pobjede, moze.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.