Slazem se,doveden kao jedno od najboljih pojacanja a lik ne moze meda..KGB je napisao/la:Ovog Stokica istrpiti do zime i raskinuti ugovor, dati mu slobodne papire, frajer il ima kompleks i strah, ili jednostavno ga nece
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Nek se izadje u javnost i kaze zasto igraci nece da igraju.Jeli nema plate jeli neki bojkot.Recite zasto neigrate kako znate sta je razlog.Ako vam se neigra mrs iz Zelje ali recite jednom sta je problem
-
- Kontakt:
Covjek s njim vise ne moze biti pametan...Ako ga ne ocepi sljedeca dva-tri kola onda klupa i traziti drugo rjesenje...
Ne vjerujem da je do plata, prije da su nakon europe nizak pad dozivili pa jos ne mogu sebi da dođu !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ja licno znam i to vecina ljudi sa zapadne tribine zna da pojedinci iz uprave hebu igracima sve redom, da su ih poslije utakmica protiv Radnika i Mladosti u Zenici bukvalno napadali, da su im psovali, vrijedjali, prijetili ko kakve seoske kabadahije, licno sam toga svjedok poslije utakmice u Zenici a takodjer se tome pisalo i na ovom forumu, na to dodas i vrijedjanje od strane navijaca itd.Alipasino je napisao/la:Nek se izadje u javnost i kaze zasto igraci nece da igraju.Jeli nema plate jeli neki bojkot.Recite zasto neigrate kako znate sta je razlog.Ako vam se neigra mrs iz Zelje ali recite jednom sta je problem
Sreća pa i ovi ne znaju šta će kada pređu polovinu.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Joj da hoce ova utakmica vise zavrsiti samo da se dobije..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Pa ko su ti pojedinci de recite vec jednom.....KGB je napisao/la:Ja licno znam i to vecina ljudi sa zapadne tribine zna da pojedinci iz uprave hebu igracima sve redom, da su ih poslije utakmica protiv Radnika i Mladosti u Zenici bukvalno napadali, da su im psovali, vrijedjali, prijetili ko kakve seoske kabadahije, licno sam toga svjedok poslije utakmice u Zenici a takodjer se tome pisalo i na ovom forumu, na to dodas i vrijedjanje od strane navijaca itd.Alipasino je napisao/la:Nek se izadje u javnost i kaze zasto igraci nece da igraju.Jeli nema plate jeli neki bojkot.Recite zasto neigrate kako znate sta je razlog.Ako vam se neigra mrs iz Zelje ali recite jednom sta je problem
Kraj hvala Bogu da ne gledam ovu patnju vise
-
- Kontakt:
Igra smijesna, ocajna. Vrijedni spomena Memija i Ogi, Kokot nesto pokusava, zabi ga na lukavost, iskustvo.. Vlado daj nam juniore, nek prime svaku 5 komada, bar ce izginut za ovaj klub. Svaka cast ovim momcima za evropu, ali ovo ovako vise ne moze. Pa jel moram svaku je*enu utakmicu na apaurinima pregledat... Tri pasa sastavili nismo, sramota
Igru briši, bodove piši.
- Evolve
- Kontakt:
Bezidejno, mlitavo, jadno, sve u svemu igra katastrofa, bodove pisi sve ostalo zaboravi i brisi, utakkmica dobivena na iskustvo, ako Vlado ne promijeni nesto, i ne unese neke novinitete tesko se nama, pojedini igraci bi se trebali zapitati za neke stvari i svoju buducnost ...
u slijedecem kolu umjesto suspendovanog kokota staviti Tiaga nk se pokaze pred vladom da zna vise od kloca joce
51%--------49%
Ma Joco ako ne zabije sljedecu treba ga na klupu preseliti i davati mu priliku zadnjih 10 minuta pa ako hoce da igra neka se potrudi jbt..
Ma iskreno Vlado nije ni znao sa čime raspolaže, sada se uvjerio, zato je i postavka i igra bila ista. Ima šansu da protiv Drine nešto promijeni ali baš da promijeni.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Blagojeviću je forma opala drastično, ili je ovo njegova prava forma, a utakmice u evropi samo bljesak. Veoma često gubi lopte gdje ne bi smio. Također Beganović me razočarao u ovoj sezoni. Trom, bezidejan, carini lopu i u 90% slučajeva je izgubi.
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 48 gostiju.