Idemooo

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Moguce..nokija je napisao/la:Fedex uzima
noklica inače muku muči s rođom a ovaj rođo na us openu neće noklici dati ni setaEmirTM87 je napisao/la:Moguce..nokija je napisao/la:Fedex uzima
vidjet ćemo, možda se varam ali mislim da to rođo lagano uzima, respect noletu aliEmirTM87 je napisao/la:Djokovic ako bude na svom nivou Fedex nema sanse nikakve pa vi pricajte sta hocete. Roger je svoje odRogero
Okolele je napisao/la:Okolele je napisao/la:14:30 Feyenoord - Willem II 1 @1.40 Feyenoord apsolutni favorit.Willem II ih je prosle godine iznenadio ali tesko je ocekivati da to mogu dva puta zaredom..Ocekujem osvetu Feyenoorda..
16:45 Utrecht - Vitesse 3+ @1.60 Ni sami ne znaju kad su zadnji put ispod 3 gola zabili..Ocekujem nastavk tradicije po poklon kvoti..
13:45 Luzern - Grasshoppers x2 @1.53 Skakavci u odnosu na proslu sezonu preporodjeni,igraju odlicno trpaju protivnike..Luzern toplo-hladno kod kuce vise hladno..Ne bi trebalo biti problema za Grassgopers da ostnau neporazeni..
18:00 Odd - Bodo/Glimt 3+ @1.40 Od svih norvezana danas nekako mi najsigurniji par za golove..U Norveskoj se igra otvoren fudbal puni ko koga stigne..Obadvije ekipe u dobroj formi,zanimljiv mec u najavi..
15:00 AEK - Giannina 1 @1.55 AEK nakon relegacije i ubjedljive sezone u drugoj ligi ima ogromne ambicije u ovoj sezoni..Medjusbni kazu da Giannini gostovanje AEK-u nista dobro ne donosi,sve sami porazi..
16:00 Corinthians - Joinville 1 @1.40 Corinthians jak ove sezone,grabe ka tituli..Zadnja dva kola uvezali su 2 remija red je za pobjedu..Atletico-Mg puse tri boda za vratom i sve osim pobjede Corinthiansa bilo bi ravno katastrofi..
Kvota:10.40
Zato emire i ne možeš da dobiješEmirTM87 je napisao/la:E yebite se vi![]()
![]()
Go Nole go Nole
Nece moj listic ni docekat taj mec, past cu ja na River-Boca dupla sansa Xgonzales je napisao/la:Zato emire i ne možeš da dobiješEmirTM87 je napisao/la:E yebite se vi![]()
![]()
Go Nole go Nole
Popuših ga ja ovdje, ali ko je gledao mogao je vidjeti da je Gruzija itekako mogla do pobjede. Nikakvu tako veliku prednost nisu Litvanci imali pa da imaju kvotu kakvu su imali.Makanaky je napisao/la:Košarka večeras, po meni je kvota na Gruziju previsoka gdje god da igrate, ja sam uzeo 3,7 kvotu.
Ispratioado899 je napisao/la:Mcmanus 1 (Snooker)
Milkins 1 (Snooker)
Geylang- zx2 tri gola na utakmici i vise (Singapurska liga)
Kvota 2.18
Nisam puno na ovo uplatio ako prodje prodje
Idemo daljeado899 je napisao/la:Mcmanus 1 (Snooker)![]()
Milkins 1 (Snooker)![]()
Geylang- zx2 tri gola na utakmici i vise (Singapurska liga)
Odgodzena utakmica
Kvota 2.18
Nisam puno na ovo uplatio ako prodje prodje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.