Baš takoJHam je napisao/la:@Otelo odes profesoru na usmeni a iza njega lezi Charizard u kabinetu, i ti mu kazes cekajte profesore samo sekundu da ga uhvaitm pa cemo onda xD
Ili uletis kod nekog profesora onako bzvze jer ima pokemona xD

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Baš takoJHam je napisao/la:@Otelo odes profesoru na usmeni a iza njega lezi Charizard u kabinetu, i ti mu kazes cekajte profesore samo sekundu da ga uhvaitm pa cemo onda xD
Ili uletis kod nekog profesora onako bzvze jer ima pokemona xD
a boga mi i teziblack64 je napisao/la:cities skylines preporucio bi svima koji vole takve igrepuno bolji od sim citya
Nijedan od linkova nije u životu.miki_92 je napisao/la: probaj ovdje ili na torrentu kucati, valjda su neki linkovi prezivjeli![]()
http://www.pes-patch.com/2011/08/pes-6- ... ollym.html
zato sto Konamija boli taki za PC gejmererob do bagro je napisao/la:Zasto nema PES 16 demo za pc ?
No seeder no party.Ima link na thepiratebay al' ne bi ga skinuo do pojave novog Isusa Krista.miki_92 je napisao/la:
@Saurman jbg, imas na kickass neki torrent ali nema seedera
upravo takomiki_92 je napisao/la:zato sto Konamija boli taki za PC gejmererob do bagro je napisao/la:Zasto nema PES 16 demo za pc ?
a cuj, "Piraterija nas sprecava da izdajemo demo za PC ." Konaminokija je napisao/la:upravo takomiki_92 je napisao/la:zato sto Konamija boli taki za PC gejmererob do bagro je napisao/la:Zasto nema PES 16 demo za pc ?
Instalirao sam sinoc evo probao sam na High nekih 40fpsAsharaK je napisao/la:Jest Igor sa HCLa
To i jest belaj.Da im je da ono malo ljudi sto igra kupi originalkoalem je napisao/la:Ko da neko igra PES pa im piraterija smeta
Sad bez zajebancije, smijem se zakleti da sam negdje pročitao da se Konami okreće pravljenju igara za smartphone i napušta ostale platforme..darker10 je napisao/la:To i jest belaj.Da im je da ono malo ljudi sto igra kupi originalkoalem je napisao/la:Ko da neko igra PES pa im piraterija smeta
Trenutno korisnika/ca: GG3, Slatinash_7 i 31 gost.