FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ziviniceMetropola
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ziviniceMetropola » 14 sep 2015, 15:36

Mozda bi se mogla Sloboda gledati na livestream-u s Tusnja svaku utakmicu od druge polusezone, slicno kao siroki sto radi s svojim domacim utakmicama .. Pomoglo bi dosta dijaspori a mozda i raje iz TK privuklo na stadion

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 14 sep 2015, 16:49

ziviniceMetropola je napisao/la:Mozda bi se mogla Sloboda gledati na livestream-u s Tusnja svaku utakmicu od druge polusezone, slicno kao siroki sto radi s svojim domacim utakmicama .. Pomoglo bi dosta dijaspori a mozda i raje iz TK privuklo na stadion
Slazem se. Treba vidjet s Mramorom da li je ta ideja izvodljiva.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 sep 2015, 16:52

Jasta je nego izvodljivo,Ali sve kosta.vjerujem da bi momak nasao nacin,ulozio kako sebe,i svoje vrijeme,
Ali treba opremu nabaviti,laik sam za kamere i te stvari uopste,Ali valjda treba vise öd sjedi i snimaj...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 14 sep 2015, 18:11

Izvodivo, najmanji su problem kamera i laptop, najveci je dobar i brz internet za sta treba dati dobre pare.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 14 sep 2015, 18:15

Evo ja cu komentarisati utakmice, domace kada bude strimano :bih:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 sep 2015, 18:15

o tome treba vidjeti sa UG, pošto su oni to i provukli kroz uši na jednoj od sjednica, a to nam je potrebno, jer ima navijača Slobode koji ne mogu doći na Tušanj zbog obaveza, kao i zbog finansijskih problema, te ima navijači koji žive vani .. sve u svemu, apsolutno smatram da nam je to potrebno!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 sep 2015, 18:20

Chinaglia je napisao/la:o tome treba vidjeti sa UG, pošto su oni to i provukli kroz uši na jednoj od sjednica, a to nam je potrebno, jer ima navijača Slobode koji ne mogu doći na Tušanj zbog obaveza, kao i zbog finansijskih problema, te ima navijači koji žive vani .. sve u svemu, apsolutno smatram da nam je to potrebno!
Avatar ti grmi :tokralju: :tokralju: :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 14 sep 2015, 18:46

Nedjelja u 16:00h utakmica protiv Mladosti ;)

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
075

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 14 sep 2015, 18:49

Brz internet, al brz, kamera jedna u lozi i snimatelj .. Ostalo je manje - vise vazno, komentator ne treba jer ga nema ni tamo .. Mozda s tuzlanski .ba vidjeti da oni pocnu to raditi za neku mini reklamu na dresu ili eventualno njihove dzinglove na poluvremenu pustit i na kraju utakmice .. A izvodivo je, zato i pisem i nudim se ako treba sta oko toga da se radi, pisite pp

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 14 sep 2015, 19:19

Beduin je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Beduin je napisao/la:I evo nam prve kazne od Saveza za ovu sezonu, ali hajde, ovo ce i Azmir halaliti, samo da pobijedimo mali Velez.
Sta je bakljada
Koja bakljica i ulazak navijaca u teren. Glupost, ali razumijem radost, i sa tribina se cuje da ova tekma ima poseban znajac zbog ranijih stvari. :)

Sigurno najbolje poluvrijeme ove sezone, igramo tehnicki odlicno, napadamo, ne libimo sutirati, precka, ludilooo... i gdje je opet Sloboda72 da osporava Ordagicevo fudbalsko znanje? Momak je nase blago od kojeg mozemo isplatiti veliki dio duga.
[youtube][/youtube]

Vezano za Ordagića.Ako je ovo što on pruža 60 % od onog što stvarno može ,onda je dobro jer ima još dosta do 100% svojih mogućnosti.Ali , ako je ovo njegov maksimum onda smo pogrešno pazarili.Da te ne bih gnjavio dalje o Ordagiću, reći ću ti ovo,ja od njega očekujem da igra svoju poziciju poput Gavarića.Gavarić Stefan je u Slobodi postavio standard kako treba da igra igrač na poziciji koju igra Ordagić.Evo nekoliko minuta sa youtube kao ilustracija ovog što tvrdim.
Ja volim FK Tuzla City

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 sep 2015, 19:26

ne može Ordagić nikad igrat' kao Gavarić, kad su to dva sasvim različita tipa igrača :mrgreen:

Gavarić je bio beton, da nam je sada stari Gavarić, mislim, Stjepanović i Kiso su ok, al' Gavarić je baš bio stroj :D

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 14 sep 2015, 19:29

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Izvodivo, najmanji su problem kamera i laptop, najveci je dobar i brz internet za sta treba dati dobre pare.
Realno najveći problem je oprema. :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 sep 2015, 19:37

treba prvo vidjeti šta misli uprava kluba o tome, ako odobravaju, vjerujem da bi se to realizovalo, malo pomoć UG, malo navijača i sredilo bi se ;)

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 14 sep 2015, 19:40

NKMramor je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Izvodivo, najmanji su problem kamera i laptop, najveci je dobar i brz internet za sta treba dati dobre pare.
Skoro svaka kamera uz prikljucak na laptop podrzava stream, cak i mobiteli ( Sony Xperia e4 ) mogu to. Pokusao sam sam neki stream odraditi sa netflat25 i cuna moja :mrgreen: Ne gine netflat 100, koji je 155 km mjesecno :crazy:

Pustimo za sad stream, imamo najkvalitetniju drzavnu televiziju, koja ne pusta reklame za vrijeme utakmica, vec samo ono SCRAMBLE :mrgreen: A HD kad okrenes, pixel ko lopta.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 14 sep 2015, 19:45

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
Skoro svaka kamera uz prikljucak na laptop podrzava stream, cak i mobiteli ( Sony Xperia e4 ) mogu to. Pokusao sam sam neki stream odraditi sa netflat25 i cuna moja :mrgreen: Ne gine netflat 100, koji je 155 km mjesecno :crazy:

Pustimo za sad stream, imamo najkvalitetniju drzavnu televiziju, koja ne pusta reklame za vrijeme utakmica, vec samo ono SCRAMBLE :mrgreen: A HD kad okrenes, pixel ko lopta.
Da ne ulazim dublje u materiju, nije to baš tako jednostavno. Istina je da za stream treba internet koji ima upload bar 1Mbps, ko kaže da mora bit' BH Telecomov. To su neke stvari koje su planirane, problem su sredstva.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 14 sep 2015, 20:06

Sigurno najbolje poluvrijeme ove sezone, igramo tehnicki odlicno, napadamo, ne libimo sutirati, precka, ludilooo... i gdje je opet Sloboda72 da osporava Ordagicevo fudbalsko znanje? Momak je nase blago od kojeg mozemo isplatiti veliki dio duga.[/quote]

[youtube][/youtube]

Vezano za Ordagića.Ako je ovo što on pruža 60 % od onog što stvarno može ,onda je dobro jer ima još dosta do 100% svojih mogućnosti.Ali , ako je ovo njegov maksimum onda smo pogrešno pazarili.Da te ne bih gnjavio dalje o Ordagiću, reći ću ti ovo,ja od njega očekujem da igra svoju poziciju poput Gavarića.Gavarić Stefan je u Slobodi postavio standard kako treba da igra igrač na poziciji koju igra Ordagić.Evo nekoliko minuta sa youtube kao ilustracija ovog što tvrdim.[/quote]

Ja se u potpunosti ne slazem sa tobom. Sobzirom na njegove godine mali je odlican, sigurno je veliko pojacanje, jedino sto je lagan u duelima i to je po meni jedina prednost stefana ali to nije nedostatak koji se ne moze popraviti, tehnika mu je na zavidnom nivou i treba ga podrzati. :D i gdje bas Stefana nade pored karica ili jasarevica to su bile prave mrcine pogotovo gasi.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 sep 2015, 20:18

sloboda72 je napisao/la:
Beduin je napisao/la: Koja bakljica i ulazak navijaca u teren. Glupost, ali razumijem radost, i sa tribina se cuje da ova tekma ima poseban znajac zbog ranijih stvari. :)

Sigurno najbolje poluvrijeme ove sezone, igramo tehnicki odlicno, napadamo, ne libimo sutirati, precka, ludilooo... i gdje je opet Sloboda72 da osporava Ordagicevo fudbalsko znanje? Momak je nase blago od kojeg mozemo isplatiti veliki dio duga.
[youtube][/youtube]

Vezano za Ordagića.Ako je ovo što on pruža 60 % od onog što stvarno može ,onda je dobro jer ima još dosta do 100% svojih mogućnosti.Ali , ako je ovo njegov maksimum onda smo pogrešno pazarili.Da te ne bih gnjavio dalje o Ordagiću, reći ću ti ovo,ja od njega očekujem da igra svoju poziciju poput Gavarića.Gavarić Stefan je u Slobodi postavio standard kako treba da igra igrač na poziciji koju igra Ordagić.Evo nekoliko minuta sa youtube kao ilustracija ovog što tvrdim.
Ma da, kada i Messi ode iz Barce sve sto dodje kasnije u startu treba omalovazavati jer je Messi postavio standarde u Barceloni (da ne pricam uopste u svijetu fudbala), kao i Ronaldo u Madridu etc... druze, ovdje pricamo o igrama Ordagica, a ne o nekome ko je bio ranije u Slobodi, nebitno kakve razloge imas o osporavanju kvaliteta Ordagica, ali momak je ove sezone medju 3 najbolja igraca, lopta mu se lijepi za nogu, ne mozes mu je uzeti, ima taj specifican slalom kada krene u prodor, i jos mnogo toga bi mogao ponuditi, a mlad je...
Cuj, ako je ovo maksimum onda smo pogresno pazarili, strucnjak si nema sta. Ja sam misljenja da smo vec sada dobro pazarili i da bismo sad mogli zaraditi na njemu, koliko-toliko, ali bismo zaradili.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 14 sep 2015, 21:08

Gavaric je igrao ono sto sada igra Stjepanovic.

Ordaga ima mnogo veci potencijal prema naprijed i u kreativnosti. Mislim da polako, ali sigurno ulazi na mala vrata te je u buducnosti zamjena Zebi.
Kao sto bi rekli, oslobadja se pocetne treme!
tuzlanska Sloboda

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 14 sep 2015, 21:52

Tehnicki dio posla 2 kamere, laptop, ruteri i ostalo nema sanse ispod tri milje, Grifon bi trebao znati eh sad za vrijeme utakmice mogu se ubaciti reklame. I iz toga finansirati internet, dnevnicu kamermanu i takve stvari. Stream moze preko yt ici.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 14 sep 2015, 21:55

"Beduin".Ja pominjem Gavarića jer ga se svi sjećamo.MOGU JA POZVATI U POMOĆ OVE STARIJE I REĆI, EŠREF JAŠAREVIĆ . On je sam igrao defanzivca iza ofanzivaca Hukića i Mulahasanovića.Standard koji je postavio Jašarević prije 40 godina je i dan danas takav, da ovaj Ordagić u odnosu na njega djeluje kao pjetlić ili pred pionir.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 14 sep 2015, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.