FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ja sam negdje procitao da igramo u petak...e sad...to je ta PL....treba to provjerit dobro
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Al' vas dere euforija sinovi, opušteno. 

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Na ovom BHT Pregledu kola, pisalo je da igramo 20.09.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
S' obzirom da je prenos iz Zenice, oni valjda znaju...Pasha_car_aga je napisao/la:Na ovom BHT Pregledu kola, pisalo je da igramo 20.09.

-
- Kontakt:
@Tuzlak04 pozdrav od navijaca iz zivinica koji je danas, kao i svaku tekmu, ostao bez glasa

Na pregledu kola sinoc pokaza raspored utakmica.Mi igramo 20.09NAJGORA_BAGRA je napisao/la:19.09. 17:00fukaratz je napisao/la:de jel neko zna jel tekma u petak ili nedjelju?
Doboj Kakanj
Sloboda
Subota![]()
Edit: Sad novi info
18.09.2015 16:00
FK MLADOST DOBOJ KAKANJ --:-- FK SLOBODA TUZLA

Zlatan Nalić sin tuzlanski
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako to igramo u nedjelju onda kup koji se igra naredne sedmice vjerovatno igramo u srijedu, a ne utorak zbog dana odmora..
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ja se ne sjecam da smo imali pripremne utakmice sa ovakvom dominacijom jos kada procepe i ostali u ekipi sa golovima ufklasik je napisao/la:[img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpl1/t31.0-8/s720x720/12001067_733646430101099_3482861158665012685_o.jpg[/img]
Ne znam jel bila slika, pa nek se nadje.
Kad je izvlacenje kupa?
samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sutra..
ljudi jel Ordagić u kombinacijama za Mladost, msm zbog kartona, jer Husref je bio jako bijesan kad je ovaj dobio karton jucer ???
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- tuzlak1987
- Kontakt:
U kombinacijama je, od opasnosti su bili samo Ahmetovic i Efendic...
- TzBulevar87
- Kontakt:
Mislim da iz sljedeće dvije utakmice možemo izaći neporaženi. Ako pobijedimo Mladost u Zenici, siguran sam da ne gubimo od Širokog. Naravno za sve to je igračima potrebna podrška; zato svi u Zenicu, vidjeli ste jučer i na Grbavici kako naši momci igraju sa MALO ozbiljnijom podrškom.
SLOBODA ILI NIŠTA!
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
SLOBODA ILI NIŠTA!

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
075
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
heheheChinaglia je napisao/la:nego, kako vam se čini ova nova postavka sa extra veznim igračem (Sarić)ove dvije tekme je to skoro odlično izgledalo, on odigrao bolje nego sve tekme do sada za Slobodu, a i ekipa mi nekako djeluje moćnije nego kad igramo s dva krila
naravno, teško je staviti Govedaricu ili Veselog na klupu, al' ovo stvarno predobro izgleda, a s obzirom da je Govedarica povrijeđen, a Mehidić nije nivo njih dvojice, sigurno je da ćemo takvu postavku gledat' i protiv Mladosti, a ako i protiv njih odigramo dobro i uzmemo bod(ove), ne bih ja tu ništa mjenjao, pa makar po cijenu da Govedarica ostane na klupi
što je najbolje, igraju nam tri vezna igrača jaka na lopti, igra destruktivac Stjepanović i za razliku od Zenice, kreativci se ne sudaraju i ne smetaju jedni drugima, a imamo i taj osigurač pozadi u vidu Stjepanovićam znači uigrali su se i to iz tekme u tekmu izgleda sve bolje i bolje
volio bih da ultrasstyle iznese svoje mišljenje povodom ove postavke
ajd dobro

glavna mana joj je sto istice glavnu manu ekipe- neefikasnost i realizaciju..ovako, koliko god Govedarica bio "ubitacan" strijelac, imamo jos jednog extra igraca koji je jos manja prijetnja za go i od njega, sto je jako tesko hehehe...
istina, da sa viska veznim igracem dobivamo kontrolu posjeda lopte i kombinatoriku..takodjer, pomjerili smo i Sarica na poziciju na kojoj manje steti ekipi..njegov ogranicen radijus kretanja je problem kad igra veznog, posebno kad je i Zeba tu, dok ovako to lakse kompenzira ostatak ekipe kad je na "krilu"...medjutim, zna nas Saric i sad ostavit nekad da visimo svojim sporim biranjem rjesenja, sto je posebno bilo ocito par puta na Grbavici kada povuce kontru, povuce i Zebu i Ordagica van pozicije i onda cistu loptu izgubi sto nam napravi problem nazad.
druga prednost je sto se otvorio maksimalan prostor za kvalitetnog desnog beka (ne bih previse da komentarisem

uglavnom, da skratim...na stranu Velez gdje je sve prolazilo, ovo mi se manje svidja nego igra sa 2 krila...prvo zato sto ne mozemo birati poziciju igracu prema tome gdje najmanje stete donosi ekipi, a drugo Saric je spor da igra krilo u gostima..jednostavno na Grbavici se znao previse spustiti nazad i nesvjesno nas tako zabunkerisati..Zeba prati manevar igraca pa udje unutra, Saric se previse spusti unutra (gdje ga vuce prirodna pozicija) i onda Ahmet ostane sam izolovan od ekipe 15-20 metara najmanje..i on nema brzine da sa te pozicije odreaguje dobro u kontri kao sto moze recimo Veselinovic..
tako da kada se oporavi Govedarica ja sam za ovo sto smo do sad igrali..Saric moze kuci protiv odron ekipa kakva je Velez i mozda protiv bunkera jer ima vise prostora za beka, dok u gostima bih ipak volio gledati Veselinovica i Govedaricu...da bi ova formacija djelovala protiv jacih ekipa treba nam golgeterska forma Zebe i Ordagica iz drugog plana...medjutim, svakako da je Saric na krilu, korisniji od Mujica ili Mehidica- tu nema dilema
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Šta reći na jučerašnju utakmicu, statistika sve govori. Uz to tri prečke i stativa
Bobić je jučer bio na nivou, isto kao i kad su gostovali Radniku, ko je pregledao tu utakmicu znači repriza.
Meni je žao samo što Husref nije promijenio formaciju kod 2-0, da uđe Krpić zajedno sa Ahmetovićem, možda bi ih onda baš izbušili.

Bobić je jučer bio na nivou, isto kao i kad su gostovali Radniku, ko je pregledao tu utakmicu znači repriza.
Meni je žao samo što Husref nije promijenio formaciju kod 2-0, da uđe Krpić zajedno sa Ahmetovićem, možda bi ih onda baš izbušili.
Mersudin Ahmetović

Otacbogzeus u jednomChinaglia je napisao/la:Mersudin Ahmetović![]()
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
to je Krpić bratsolinas je napisao/la:Otacbogzeus u jednom

Ahmetoviću moramo pronaći nešto drugo

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ahmetovic je IsusChinaglia je napisao/la:to je Krpić bratsolinas je napisao/la:Otacbogzeus u jednom![]()
Ahmetoviću moramo pronaći nešto drugo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.