FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 14 sep 2015, 02:14

Molim vas ljudi zaboravili smo. Evo poslušajte opet još jednom svi čitav klip od 6 minuta.

Kada sam vam spominjao u jednom od prethodnih postova managere i njihovo zlo poslušajte od 0.53 - 1.13 Ibraković je rekao tada ono što sam ja rekao večeras da su oni najveće zlo. Čovjek je ovde sve rekao i ne mora ponavljati ponovno istu priču.

SRETAN BROJ - 1725

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 14 sep 2015, 05:03

pitic je napisao/la:Molim vas ljudi zaboravili smo. Evo poslušajte opet još jednom svi čitav klip od 6 minuta.

Kada sam vam spominjao u jednom od prethodnih postova managere i njihovo zlo poslušajte od 0.53 - 1.13 Ibraković je rekao tada ono što sam ja rekao večeras da su oni najveće zlo. Čovjek je ovde sve rekao i ne mora ponavljati ponovno istu priču.

Svaka cast na ovom linku. Pametnom dosta.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 14 sep 2015, 05:33

Ovu pricu o Ibrakovicu kako je lopov, kako vara klub itd treba obustavit odma. KUSTURICA je reko da je prezadovoljan sa radom njegovim. Istu stvar na tv je reko Dino Selimovic. NEVIDIM nikakav razlog sto bi Dino i Edis to javno govorili ako to nije tako.

Ako volimo ovaj klub,ako volimo Edisa, Dinu,Tana zasto im onda nevjerujemo, zasto neradimo ono sto naj bolje radimo navijamo dajemo podrsku prvom timu pa onda i njima u upravi. Jel neko ovde misli da je Tan tolika ubleha da ga neki Ibrakovic zedna preko vode prevodi.

Mi ne cjenimo nista svoje, sve tude je bolje nego nase.

Prica se kako je abdulah unistio slobodu. Abdulah je napustio slobodu davno,azmir je doso pa smo vidjeli da covjek ni danas danile nemoze da ulozi svoj vlastit kes radi ljudi koji vode klub.NIJE IBRAKOVIC U SLOBODI SAD.

Ista stvar sa celikom. Ibrakovic nije tu navijaci placu za statutom ljude koji vode taj klub boli ****. Ibrakovic nije u Celiku.

Kao benka stepanova delaca jajala je lahko dovest. Pa vidjeliste da je Jajalo pobjego iz rijeke, i zavrsio u itali. Benko delac jajalo to nisu igraci kojim u zivotu nest znaci 200-300k km godisnja plata. Kosto znaci recimo Samiru,puzigaci,tatku,dupovcu i takvim igracima.

Ubjeden sam da se sve oko ibraka ovo desava radi menagera, jer FKSARAJEVO(ibrakovic) moze da ucjenjuje svakog menagera koji zadtupa igrace iz bosne pl bih.

Ako se FK SARAJEVO odluci za x igraca. Sarajevo ce ga dovest uz to da mng tog igraca NECE imat nikakav procenat od sledece prodaje istog. I odma je probl. Zamislite da je mng cimijov hajrovo 20% od transvera pa to je pola miliona maraka.

IGRACI,UPRAVA NAVIJACI MORAMO BIT KO JEDNO I DEJSTVOVAT KO JEDNO TJELO A NE DA NALIJECEMO NA DUSMANSKE PRICE PORTALA NOVINA I DUSMANSKI IZVORA.

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 14 sep 2015, 05:50

Da se malo vratimo i na tekmu. :)

Vidjeli smo malo drugačiju igru. Činjenjica da je Borac katastrofalno loš, da ne znaju napraviti pritisak. Prostora smo imali koliko hoćeš, 21 šut uputili, od toga 8 u okvir, postignuta 2 gola. Bekić na beku pokazao da nismo osuđeni na jednog lijevog beka, Barić desno pokazao da mu treba utakmica, i da NAPOKON imamo centaršut. Iz prekida smo bili solidno opasni (što je dobro), ali naravno da može i mora bolje. Za mene možda i najbolji detalj čitave utakmice, je Mihojevićev pas, pred sami kraj utakmice, gdje je raspolovio zadnju liniju Borca. Taj dečko će, naravno ako ne pomisli da zna igrati fudbal sa 18, postati vrlo vrlo pristojan igrač. Za kraj, zamislite da smo igrali ovu formaciju, sa Ikandeom, Benkom...

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 14 sep 2015, 07:57

A holi se kraj
Nazrijeti otome selimagi
Kolko je taj namjenjo
Trenera
Uostalom
Ciji je ibrakoglu?
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 14 sep 2015, 08:25

skoJaa je napisao/la:Nije mi bilo mrsko da napravim spisak igraca koji su dosli od kada je Ibrakovic sportski direktor:
Dusan Jevtic, Nemanja Bilbija, Irfan Vusljanin, Milos Stojcev, Krste Velkoski, Dario Puric, Mario Baric, Matej Delac, Mato Jajalo, Germain Kouadio, Andrija Petrovic, Miroljub Kostic, Risto Mitrevski, Sevko Okic, Haris Duljevic, Dzemal Berberovic, Rados Protic, Ahmad Kallasi, Amer Bekic, Leon Benko, Edin Rustemovic, Senedin Ostrakovic, Almir Bekic, Anel Hebibovic, Milan Stepanov, Rijad Kobiljar, Tomislav Barbaric i Harmony Ikande.
Od 28 navedenih igraca 5-6 su istinska pojacanja, ostalo mrtvi prosjek.
5-6?...Milos Stojcev, Krste Velkoski, Matej Delac, Mato Jajalo, Sevko Okic, Haris Duljevic, Amer Bekic, Leon Benko, Anel Hebibovic, Milan Stepanov, Tomislav Barbaric, Harmony Ikande....Otprilike igraci koji donose trofeje...2014-1, 2015-1....A ti ako ne znas da za istinska pojacanja imamo istinski minimalan budzet, onda ti je bolje da igras fantasy i sam sebi dovedes ono sto bi htio da bude u FCS....

Berberovic, Kallasi, Rustemovic dosli jer su u svojim ekipama bili medju najboljim (Rustemovic) ili zato sto su reprezentativci (Kallasi) te ako neko dodje iz prvih 11 tima koji igra u vrhu Bugarske lige logicno da se smatra pojacanjem...Dok Puric je prizeljkivan od strane navijaca svaki prelazni rok, a Protic je dosao kao kapiten i najbolji igrac Novog Pazara kojeg Partizan redovno ne moze uzeti..

A koliko je do Ibrakovica najbolje je pokazala jucerasnja utakmica gdje je covjek koji nije strucan samo napravio par logicnih stvari tipa Puzigaca tribine, Bekic lijevi bek, Duljevic sredina, Krste iza napadaca...I sta se desilo...Najbolja igra ove sezone...A Ibrakovic je valjda kriv sto to isto nije mogao napraviti pravi strucni stab kojem je u cetvrtak presudjeno...

HZG
Kontakt:

Post Postao/la HZG » 14 sep 2015, 08:32

Pantelija je napisao/la:
HZG je napisao/la:Uredu, svako ima pravo na svoje misljenje, sto se mene tice da Bog da mi osvojili Ligu sampiona sa vasim ibrakovicem. Samo me interesuje ko je dogovarao posudbe u travnik, gdje nasi igraci griju klupu, sta je sa nasim akademcima, desetak ih potpisuje ugovore a malo ko dobije pravu priliku, ni Mihojevic nije dobio pravu priliku a kamo li neki drugi, hvala Bogu evo Heric je makar debitovao za nas tim. Za mene su ovo jedni od najvecih propusta u klubu, i onaj ko je kriv za ovakve stvari mora odgovarati. Zasto katastrofalni okic konstantno dobija sanse i kod Kodre, i kod Dzene i evo kod Hurtica a npr. Anđusicu se mogla dati sansa ove sezone umjesto posudbe u travnik.
Koji ste vi dvoličnjaci!
Da se guraju mladi a ne osvoji titula Koaevo bi zapalili, a onda kad nemate staa da prdite onda bi mlade da guraju...
Ne moze se na dvije stolice sjediti jednom guzicom!

Sam si dao dogovor za Okica, 3.4 trenera mu daju sansu, sta ti onda nije jasnO?
Anđušić ako ne moze se izboriti u travniku za mjesto u ekipi pa makar i poluvrijeme onda ne znam sta ti tu nije jasno?

Mihojevic je igrao kod kodre, nije kod dzene, jasno ti je valdja da je do TRENERA a ne do Ibrakovica? Ili bi mozda da nije doveo stepanova i barbarica pa da igra Tatko i Mihojevic? Bi aha, plakkali bi ovdje kako je nesposoban i kako dijete mora igrati.

i da ne idem dalje.... u neke dublje analize.....akademci su tu, prvi "Proizvodi # se ocekuju za godinu i pol dana...
Ne kazem ja da su se mladi trebali ubacivati po cijenu titule. Titula se morala osvojiti i tu nema price. Ali se sada, kad nema onakvog pritiska zbog titule treba veca sansa davati mladima. E pa vidis u svijetu fudbala je moguce napravit ugovor da posudjeni igrac mora igrat minamalno odredjenu minutazu (20-30 min.) i sl. Nevjerovatno je da ni Plakalo, ni Kobiljar, Ni Andjusic ne mogu da se nametnu u travniku. Ili su tu neke mućke ili su oni toliko losi i ne znam koji ku*ac su onda vezani sa FKS ugovorom. Isto tako se u svijetu fudbala moze u ugovoru dogovorit da posudjeni igrac ne igra protiv vlastitog kluba (slucaj kouadio).

I jos nesto da pitam sve vas koji branite ibrakovica, kako je moguce da 4 puta trener bude kriv (jarni, Dzeno 1., Kodro i Dzeno 2.put) a onaj ko je dovodio igrace ne bude ni jednom kriv? Znaci 4 covjeka su bila kriva, a SD ni jednom, tu nesto ne stima...

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 sep 2015, 08:42

HZG je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
HZG je napisao/la:Uredu, svako ima pravo na svoje misljenje, sto se mene tice da Bog da mi osvojili Ligu sampiona sa vasim ibrakovicem. Samo me interesuje ko je dogovarao posudbe u travnik, gdje nasi igraci griju klupu, sta je sa nasim akademcima, desetak ih potpisuje ugovore a malo ko dobije pravu priliku, ni Mihojevic nije dobio pravu priliku a kamo li neki drugi, hvala Bogu evo Heric je makar debitovao za nas tim. Za mene su ovo jedni od najvecih propusta u klubu, i onaj ko je kriv za ovakve stvari mora odgovarati. Zasto katastrofalni okic konstantno dobija sanse i kod Kodre, i kod Dzene i evo kod Hurtica a npr. Anđusicu se mogla dati sansa ove sezone umjesto posudbe u travnik.
Koji ste vi dvoličnjaci!
Da se guraju mladi a ne osvoji titula Koaevo bi zapalili, a onda kad nemate staa da prdite onda bi mlade da guraju...
Ne moze se na dvije stolice sjediti jednom guzicom!

Sam si dao dogovor za Okica, 3.4 trenera mu daju sansu, sta ti onda nije jasnO?
Anđušić ako ne moze se izboriti u travniku za mjesto u ekipi pa makar i poluvrijeme onda ne znam sta ti tu nije jasno?

Mihojevic je igrao kod kodre, nije kod dzene, jasno ti je valdja da je do TRENERA a ne do Ibrakovica? Ili bi mozda da nije doveo stepanova i barbarica pa da igra Tatko i Mihojevic? Bi aha, plakkali bi ovdje kako je nesposoban i kako dijete mora igrati.

i da ne idem dalje.... u neke dublje analize.....akademci su tu, prvi "Proizvodi # se ocekuju za godinu i pol dana...
Ne kazem ja da su se mladi trebali ubacivati po cijenu titule. Titula se morala osvojiti i tu nema price. Ali se sada, kad nema onakvog pritiska zbog titule treba veca sansa davati mladima. E pa vidis u svijetu fudbala je moguce napravit ugovor da posudjeni igrac mora igrat minamalno odredjenu minutazu (20-30 min.) i sl. Nevjerovatno je da ni Plakalo, ni Kobiljar, Ni Andjusic ne mogu da se nametnu u travniku. Ili su tu neke mućke ili su oni toliko losi i ne znam koji ku*ac su onda vezani sa FKS ugovorom. Isto tako se u svijetu fudbala moze u ugovoru dogovorit da posudjeni igrac ne igra protiv vlastitog kluba (slucaj kouadio).

I jos nesto da pitam sve vas koji branite ibrakovica, kako je moguce da 4 puta trener bude kriv (jarni, Dzeno 1., Kodro i Dzeno 2.put) a onaj ko je dovodio igrace ne bude ni jednom kriv? Znaci 4 covjeka su bila kriva, a SD ni jednom, tu nesto ne stima...
Moguce je vjerovatno zbog toga sto su oni koji su dolazili nakon otpustenih trenera sa istim tim igracima pravili bolji rezultat. Uvijek je smjena donosila neki pozitivni sok i nakon nje smo igrali bolje i ostvarivali bolji rezultat.
Druga je sada prica sto se iza pojedinih trenera nije stalo u kriticnim momentima,vec se islo linijom manjeg otpora.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 sep 2015, 09:22

jurisicduska je napisao/la:LP
pitic je napisao/la:Pare i mediji su nam nabili takvo breme da se svaki kiks čeka na nož. Kada su mediji u pitanju tu ima i naše krivice. I ovo nam stvara velike probleme i pritisak.
Nije nego papci zaboravljaju kroz šta smo sve prošli i hoće da automatski igramo grupnu fazu a marke u igrački kadar uloženo nije. Kad platimo igrača pola miliona očekujem šetnje i to ne jednog nego tri četiri. Zaboravljaju da nam je napad izgledao Amer Osmanagić desetka, lijevo huseinbašić desno travančić i istureni melunović... Tako da ovo nisu pojačanja. Ovo su prosjek. Pa bolji je purić igrač od svih ovih skupa da ne govorim o ostalim.

Ne bi mi mrsko da vidim ko je krenuo na pripreme u Sloveniji prije tačno dvije godine: Bandović, Abdihodžić, Hujić, Radulović, Tatomirović, Dupovac, Tadejević, Hrelja, Varatanović, Haurdić, Todorović, Suljić, Osmanagić, Dzakmić, Radovac, Handžić, Šunjevarić, Cimirot, Čulov, Huseinbašić, Melunović, Aganspahić, Plakalo.

Ovako je izgledao naš udarni sastav u Europi 2013/2014
Bandović, Tatomirović, Tadejević, Dupovac, Haurdić, Todorović, Šunjevarić (Osmanagić), Džakmić, Cimirot, Suljić (Huseinbašić), Melunović (Karić).

Ko od ovih sad nije bolji od svih ovih, jednog mi recite, osim Cimija za kojeg smo uzeli milionče.
da sve je istina ali Jarni nije mogao dati gol 5 kola sve 0-0 ,kodro isto nije bila neka igra kao i kod uscuplica a te trenere je neko doveo kao i igrace .ne kritikujem ali objektivno sa sunjevaricem,zlatkovicem i ostalim koje si nabrojao nista losije nismo igrali

magnesium
Kontakt:

Post Postao/la magnesium » 14 sep 2015, 09:29

ne znam zaista sto se pojedini toliko upale kad se spomene lose o ibrakovicu!postujte misljenja nas koji tako mislimo jer ja prvi postujem vase misljenje!ne vidim u cemu je problem!?te price nije iz sarajeva pa je uspjesan to su gluposti ciste i jedno vazno cu reci SVI SU ONI PROLAZNI SARAJEVO OSTAJE I NECE I NE MOZE SE NEKO PONASATI KAO DA JE NJEGOVO PRIVATNO VLASNISTVO!MI SMO SVI SARAJEVO!!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 14 sep 2015, 10:55

FrancescoTotti je napisao/la:
hz033 je napisao/la:
Tamo gdje trava ne raste, prije bih rekao da ne raste zato što su nemaju prebijene a ne zbog Ibrakovića. Da se razumijemo, ne kakite da ne obavlja svoj posao kako treba. Skupio je ubjedljivo najjači tim u PL i to mu NIKO nemože osporiti. Dženanove blamaže mu nemožete pripisati!!! Da se razumijemo, ja ne branim Ibrakovića, ko ga hebe, aKo je lopov treba ga istjerati još večeras, ali nikako se zbog toga što je, i ako je opšte, lopov, da mu se pripisuje loša igra u ovih 7 kola!!!!!! On nije sastavljao ekipu, nije on gurao pojedine Dženine havere konstantno, nego Dženo. To što je prodao Cimija, nije njegova zasluga, prodao se CImi sam, ali je njegova zasluga što ga je prodao za čitavih 1,3mil.eura. Pojedini stručnjaci bi prodali CImija na prvu, i daj Bože da bi izvadili i 700k za njega. Druga stvar, nije baš tačno da svako može dovesto Benku, Barbarića, Stepanova, Mateja, itd da ne nabrajam, nije to tako lako kao što misliš, teško će iti jedan igrač doći u PL da igra po BH pašnjacima, vjeruj mi.
Da sumiram, Ibraković možda jeste lopov , to ne znam i neću u to da ulazim, ali zna svoj posao!!!!!!!!!!!!
Cimi nije prodan na prvu za 700k samo zbog TANA!! Tan je taj koji se pita za prvu i za zadnju rijec. Takodjer dosta se pitaju i ljudi upravnom odboru.
Da, ibrak je skupio najbolji tim u drzavi, nakon sto su mu ljudi sve omogucili. Stvorili su ime, brend, privukli strasne sponzore, pa kako ne bi i takve igrace?

Covjek ti gore fino rekao.. zasto imamo 5 desnih bekova a 1 lijevog. Zasto se cekao Delac a znalo se da nam ide vazna tekma. Zasto ibraka mrze svi u celiku, slobodi, velezu? Zasto mu je zapaljen auto?
Sigurno jer mu mnogi zavide sto je lijep, pa hoce da mu napakose..

Do skoro se nisam obazirao na te mahalske sta se prica o njemu, jer sam razmisljao slicno tako kao i ti, ali kad bolje razmislim, nije uredu da covjek o kojem se takve stvari uopste i pricaju bude u klubu u kojem sve ide nabolje!
Nije u redu da se ozbiljan klub obazire na mahalu i sta mahala prica. Sto se tice Ibraka, sto prije ovi sjevera shvate da su oni daleko od onoga sto je sjever nekad bio, bice im lakse. Nekad je nesto znacilo kad sjever ustane protiv nekog, kad sjever nekog tjera ustane cijeli stadion, juce ste i sami vidjeli koliku podrsku sjever ima, sto znaci da im je kredibilitet 0. Vidi to i uprava. Medjutim cak ni to nije bitno. Sarajevo ima svog ulagaca, i shvatite da ste svi nebitni, da se samo on pita. Dakle dok god njemu Ibrak bude valjao on ce biti tu, nece ga smjenjivati niko drugi.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 sep 2015, 11:07

Zukanovic je napisao/la:Moze mi neko napisati koji igrac igro koju poziciju.
4-4-2 ( klasicna )

---------------- Delac -----------------------
Baric - Barbaric - Tatomirovic - Al. Bekic
Okic - Radovac - Rustemovic - Duljevic
---------- Bekic - Velkoski -----------------

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 sep 2015, 11:19

Sto se tice SD. Nisam ni za ni protiv covjeka samo treba priznati da je doveo odlicne igrace. Posebno za ovu livada ligu i to za 0 eur. Kao i da je prodao Cimirota za pare koje mogu svi drugi klubovi samo da sanjaju. Isto tako ako je ovo istina za Vukcevica onda je opet uradio dobar posao. Mada tu donekle razumijem i Dzenu. Imao je Stojceva. Onda je imao i Alispahica kojega ste ovdje skoro svi forsirali da je bolji od Stojceva i da treba dobiti pravu sansu. Jednostavno nije bilo mjesta jos za Vukcevica i sigurno bi bilo nezadovoljnih igraca. Isto tako ne ide i titula i da se forsiraju mladi igraci. To jednostavno ne moze istovremeno osim ako ti mladi igrac kao npr. Radovac imaju kvalitet da budu u prvih 11 onda je to idealno. Sve u svemu vidjet ce se sada za par mjeseci na polusezoni hoce li nastaviti da dovodi "kapitalce" sto i jeste njegov glavni posao. Ako ne bude dobro odradio treba dovesti boljega.

Sto se tice taktike 4-4-2 to je izgledalo solidno protiv Borca. Samo nije bas bilo neka ogromna dominacija kao sto neki govore bar ne u prvom poluvremenu. U gostima posebno protiv jacih timova treba odigrati 4-5-1. Jer samo dvojica u sredini terena nece biti dovoljna. Ljudi trebaju da skontaju da su nesto sasvim drugo domace utakmice i gostujuce. Pojedine ekipe kao u prosloj u gostima daju 120% sebe i sa grubom igrom ponekad i izvuku solidan rezultat ( posebno ako ih jos i sreca posluzi ). Te ekipe izgledaju na kosevu neuporedivo losije. Protiv Radnika nas ocekuje jedna jako teska utakmice i trener ce morati nesto da promjeni u sastavu.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 sep 2015, 11:26

Pitar6785 je napisao/la:Ovu pricu o Ibrakovicu kako je lopov, kako vara klub itd treba obustavit odma. KUSTURICA je reko da je prezadovoljan sa radom njegovim. Istu stvar na tv je reko Dino Selimovic. NEVIDIM nikakav razlog sto bi Dino i Edis to javno govorili ako to nije tako.

Ako volimo ovaj klub,ako volimo Edisa, Dinu,Tana zasto im onda nevjerujemo, zasto neradimo ono sto naj bolje radimo navijamo dajemo podrsku prvom timu pa onda i njima u upravi. Jel neko ovde misli da je Tan tolika ubleha da ga neki Ibrakovic zedna preko vode prevodi.

Mi ne cjenimo nista svoje, sve tude je bolje nego nase.

Prica se kako je abdulah unistio slobodu. Abdulah je napustio slobodu davno,azmir je doso pa smo vidjeli da covjek ni danas danile nemoze da ulozi svoj vlastit kes radi ljudi koji vode klub.NIJE IBRAKOVIC U SLOBODI SAD.

Ista stvar sa celikom. Ibrakovic nije tu navijaci placu za statutom ljude koji vode taj klub boli ****. Ibrakovic nije u Celiku.

Kao benka stepanova delaca jajala je lahko dovest. Pa vidjeliste da je Jajalo pobjego iz rijeke, i zavrsio u itali. Benko delac jajalo to nisu igraci kojim u zivotu nest znaci 200-300k km godisnja plata. Kosto znaci recimo Samiru,puzigaci,tatku,dupovcu i takvim igracima.

Ubjeden sam da se sve oko ibraka ovo desava radi menagera, jer FKSARAJEVO(ibrakovic) moze da ucjenjuje svakog menagera koji zadtupa igrace iz bosne pl bih.

Ako se FK SARAJEVO odluci za x igraca. Sarajevo ce ga dovest uz to da mng tog igraca NECE imat nikakav procenat od sledece prodaje istog. I odma je probl. Zamislite da je mng cimijov hajrovo 20% od transvera pa to je pola miliona maraka.

IGRACI,UPRAVA NAVIJACI MORAMO BIT KO JEDNO I DEJSTVOVAT KO JEDNO TJELO A NE DA NALIJECEMO NA DUSMANSKE PRICE PORTALA NOVINA I DUSMANSKI IZVORA.
Provalio sam ih ja odmah. Pare su samo u pitanju i pojedini manageri (koji nemaju nikakvog hajra ili imaju veoma, veoma malo) mu pokušavaju glavu skinuti da bi mogli instalirati svoga čovjeka i preusmjeriti novac FKS na sebe i svoje igrače. Jasno je neki su dobili crkavicu od tih managera da se ovo pokrene. Pojedinci se jeftino prodaju, žestoko jeftino. Mahala u talu sa managerima ponovno želi transfer politiku kluba preuzeti i novac trpati u svoje džepove. Seljačka politika meni pare, a nemam odgovornosti nikakve prema navijačima niti se moje ime bilo gdje spominje. Ali saznat će se i pravi ljudi koji su ovo pokrenuli. Sve se kad tad sazna.
SRETAN BROJ - 1725

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 14 sep 2015, 11:31

skoJaa je napisao/la:Nije mi bilo mrsko da napravim spisak igraca koji su dosli od kada je Ibrakovic sportski direktor:
Dusan Jevtic, Nemanja Bilbija, Irfan Vusljanin, Milos Stojcev, Krste Velkoski, Dario Puric, Mario Baric, Matej Delac, Mato Jajalo, Germain Kouadio, Andrija Petrovic, Miroljub Kostic, Risto Mitrevski, Sevko Okic, Haris Duljevic, Dzemal Berberovic, Rados Protic, Ahmad Kallasi, Amer Bekic, Leon Benko, Edin Rustemovic, Senedin Ostrakovic, Almir Bekic, Anel Hebibovic, Milan Stepanov, Rijad Kobiljar, Tomislav Barbaric i Harmony Ikande.
Bilbija,Stojcev,Velkoski,Duljevic,Benko,Hebibovic,Rustemovic a pogotovo Delac,Ikande,Jajalo,Stepanov i Barbaric su igraci koji su vrh ove lige i samo pusti san vecine ekipa,stoga ili si zlonamjeran ili brate veze o fudbalu nemas.Mozes mrziti SD ali za ove igrace reci da su mrtvi prosjek u ovoj kukuruz ligi je blago receno lupetanje bez ikakvog osnova,bez ljutnje i pozdrav

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 sep 2015, 11:33

Anex je napisao/la:
Bilbija,Stojcev,Velkoski,Duljevic,Benko,Hebibovic,Rustemovic a pogotovo Delac,Ikande,Jajalo,Stepanov i Barbaric su igraci koji su vrh ove lige i samo pusti san vecine ekipa,stoga ili si zlonamjeran ili brate veze o fudbalu nemas.Mozes mrziti SD ali za ove igrace reci da su mrtvi prosjek u ovoj kukuruz ligi je blago receno lupetanje bez ikakvog osnova,bez ljutnje i pozdrav
Za takve će svi igrači biti uvijek mrtvi prosjek dok ne bude šetanja ligom.
SRETAN BROJ - 1725

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 14 sep 2015, 11:40

Ja imam pouzdanu info da je Ibrak glavni krivac sto igramo sad u petak a ne u sub il ned pa nije ovo FK Klokotnica!! :-)
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

tamburica
Kontakt:

Post Postao/la tamburica » 14 sep 2015, 11:55

Uvijek vam neki qu smeta jel Ibraković, jel sjever jel pljuvači. Halo ba okrenite se Sarajevu ostale ko ebe. :salut:

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 14 sep 2015, 12:01

Evo Al i Am.Bekic sa Rustemovicem trenutno u McD jedu nezdravu hranu. Ibrak je i za ovo kriv ;-)
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 14 sep 2015, 12:03

Samo da pitam jel to neko postoji ko sumnja u titulu ove godine,ljudi titula je nasa opet to da znate,ako nis ibrac ce kupiti sve do kraja
Samo Sarajevo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Ghost67, Google Adsense [Bot], MSOZ101, zagorski i 66 gostiju.