, tako da mi nemamo zime na tim pozicijama
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
smijesno je jer pero je poslije svega ovog mislio makar na kraju da dobije dzaba de geu a sad ispada platice ga vise nego sto su trebali na kraju ovog prelaznog roka (ako ga budu htjeli dovest slj ljeto ) ,plus morali su povecat navasu platu jer je covjek trazio razliku onu bas koju je dogoovrio sa mancesteromToxicity je napisao/la:Čekaj, ljudi se smiju Real Madridu jer su ostavili golmana koji je kmečao čitavu sezonu kako želi da pređe u najveći klub na svijetu?
Jest, epska pušiona. Dobili ste golmana koji se mora zadovoljiti branjenjem u klubu iz kojeg je htio otići pod svaku cijenu
 ,namjerno su i napravili sto su napravili jer su znali da ce na kraju ovako ispast i da ce ispast pobjednici i porucit peri da nije to bas tako lako dovest igraca,imaju i ovi svojih aduta
,namjerno su i napravili sto su napravili jer su znali da ce na kraju ovako ispast i da ce ispast pobjednici i porucit peri da nije to bas tako lako dovest igraca,imaju i ovi svojih aduta   

Kratko i jasnoToxicity je napisao/la:De Gea se mora zadovoljiti trenutno slabijim klubom i to je to.

zar ne dolazi besplatnoDzoni je napisao/la:Jesil mislio da se De Gea trenutno mora zadovoljiti,ili da je Manchester trenutno slabiji klub?
Ako je ovo drugo dozvoli da preformulisem,Manchester je oduvjek i zauvjek slabiji klub.

Stvarno je to izjavio?Derdiyok je napisao/la:„Ova 2015. godina je bila fantastična za Katalonce, ali pitam se šta su osvojili u sezoni pre ove. Uostalom, to što su oni sad, kao, trofejniji klub od nas je zato što mi ne učestvujemo po svakakvim seoskim turnirima“, zaključio je Florentino Perez.

samo da sto prije ode
  samo da sto prije ode  

Toxicity je napisao/la:@Dzoni, samo sam bio pristojan

Policeman je napisao/la:.

Sta ce neugodno covjeku,zna da kopitar nije ni blizu,pa mora nesto izmisliti.jestamaji je napisao/la:Benitez: Ronaldo najbolji? Nisam baš siguran
ja ne znam ko piše ove vijesti ali ovo je smiješno ... Benitez gledao Di Stefana ... naravno, iz hodalice ili na youtube-u
Kompenzacija za humanostHarisharis je napisao/la:Fora izbjeglice ,a kradja u Spanskoj primeri se nastavlja!
Cist go ponisten granadi za 0-1,zbog navodnog ofsajda..
Ceka se penal za humaniste

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.