Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
smijesno je jer pero je poslije svega ovog mislio makar na kraju da dobije dzaba de geu a sad ispada platice ga vise nego sto su trebali na kraju ovog prelaznog roka (ako ga budu htjeli dovest slj ljeto ) ,plus morali su povecat navasu platu jer je covjek trazio razliku onu bas koju je dogoovrio sa mancesteromToxicity je napisao/la:Čekaj, ljudi se smiju Real Madridu jer su ostavili golmana koji je kmečao čitavu sezonu kako želi da pređe u najveći klub na svijetu?![]()
Jest, epska pušiona. Dobili ste golmana koji se mora zadovoljiti branjenjem u klubu iz kojeg je htio otići pod svaku cijenu![]()
Kratko i jasnoToxicity je napisao/la:De Gea se mora zadovoljiti trenutno slabijim klubom i to je to.
zar ne dolazi besplatnoDzoni je napisao/la:Jesil mislio da se De Gea trenutno mora zadovoljiti,ili da je Manchester trenutno slabiji klub?
Ako je ovo drugo dozvoli da preformulisem,Manchester je oduvjek i zauvjek slabiji klub.
Stvarno je to izjavio?Derdiyok je napisao/la:„Ova 2015. godina je bila fantastična za Katalonce, ali pitam se šta su osvojili u sezoni pre ove. Uostalom, to što su oni sad, kao, trofejniji klub od nas je zato što mi ne učestvujemo po svakakvim seoskim turnirima“, zaključio je Florentino Perez.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Toxicity je napisao/la:@Dzoni, samo sam bio pristojan
Policeman je napisao/la:.
Sta ce neugodno covjeku,zna da kopitar nije ni blizu,pa mora nesto izmisliti.jestamaji je napisao/la:Benitez: Ronaldo najbolji? Nisam baš siguran
ja ne znam ko piše ove vijesti ali ovo je smiješno ... Benitez gledao Di Stefana ... naravno, iz hodalice ili na youtube-u
Kompenzacija za humanostHarisharis je napisao/la:Fora izbjeglice ,a kradja u Spanskoj primeri se nastavlja!
Cist go ponisten granadi za 0-1,zbog navodnog ofsajda..
Ceka se penal za humaniste
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.