FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Huska
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano

Post Postao/la Huska » 14 sep 2015, 06:20

slika
:salut: :bow:

Mancini odlicno spustio loptu sa izjavama poslije tekme...drago mi je da prizna da smo imali nekih gresaka i da jos uvijek nije to to...

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 14 sep 2015, 06:43

SiamoNoi je napisao/la:Pa neće valjda Guarin krenut.

Izbori :kafa:
I ja sam ovo mislio prije tekme ,a Guaro ga zabi sinoc✌✌✌
"We need to suffer. And we need to fight."

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 14 sep 2015, 06:46

Murillo osim kiksa na otvaranju, besprijekoran ... Kakva igracina, srcem igra. Pozicioniranje strasno.

Igra jos mora da napreduje a sigurno da hoce, jer skoro citava postava je izmijenjena, mora proci period adaptacije. Ali moramo biti zadovoljni ako nista zbog ovih 9 bodova iz 3 kola.

Jovetic pravi razliku, plus nije 100% spreman. Trazi loptu, kreira, napada. Strasno pojacanje. Guarin je klasa samo glava da bude na mjestu.

Eh najvise mi se svidja trka po terenu, ima motiva ima entuzijazma i ima vjere da ce bit bolje. Gledam koliko igraci vole Mancinija haha, izuzetan odnos ima s vecinom vjerujem.

Btw. Nadam se da nije strasna povreda Juana, neopisivo mi je drag. Koliko on grize covjece, trci gore dole. Iznosi loptu, ima kikseve ali itekako zna da pravi i razliku. Samo napred Juan, ne bih lahko prezalio da je otisao.

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 14 sep 2015, 07:02

I daaaaa odvojen post za Guaraaaa majstoraaaa

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 14 sep 2015, 08:57

Drago mi je sto je Inter dobio, valjda nekad opet budete ozbiljni u LP samo nemoj one cigane iz torina.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 14 sep 2015, 09:23

Kao sto sam i rekao Melo igračina! Mnogi su ovdje bili protiv njega, dobili smo lika koji nije 100% ni prosao pripreme a odzvanja. Dodajmo tome da hebe keve kome stigne, udara, prljav i sta sve ne... Po mojoj mjeri :kafa:

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 14 sep 2015, 10:16

Evo i od mene čestitke Interistima. Neko će reći ovako onako ali 3 bobe piši igru briši. Mada kad vidim Mancinija na klupi sjetim se kako je bolje biti sretan u životu nego išta, čovjek diže pare a boljih trenera ima na ovom forumu.

Jovetić meni sinoć najbolji bio, doktor ove igre, može Icardija na leđa staviti i opet odigrati bolje od njega. Kad je god imao loptu u nogama strepio sam. Ako ga povrede zaobiđu bit će pakleno. Sad da biram jednog igrača iz ovog Intera to bi bio on 120%.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 14 sep 2015, 11:42

Zadnji put kad smo bili prvi na tabeli je bilo 22.09.2010 sa 10 bodova u cetiri utakmice
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 14 sep 2015, 12:34

Pogotovo raduje da je izgleda konacno proradio timski duh i nekako je drugacije nego proslih sezone, a izgleda da i konacno imamo igrace koji vjeruju u sebe i vjeruju da mogu nesto napraviti...Imas u svakom redu po jednog ili dvojicu klasnih igraca...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 14 sep 2015, 12:59

Kako je lipo probudit se i vidit da smo na prvom mjestu :D
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 sep 2015, 13:55

Guarin je najobicniji je*ivjetar,a ne klasa.Nemojmo se lagat.
Huska je napisao/la:Mancini odlicno spustio loptu sa izjavama poslije tekme...drago mi je da prizna da smo imali nekih gresaka i da jos uvijek nije to to...
Pametno.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 14 sep 2015, 16:25

slika

forumasmahalas
Kontakt:

Post Postao/la forumasmahalas » 14 sep 2015, 17:14

Za sada igra i nije za pohvalu, ali, imamo rezultat i to je najbitnije. U narednom periodu kada se tim uigra valjda će biti i igra ljepša za oko, mada, mene ako se pita ja ne bih imao ništa protiv da igramo loše ukoliko će nas pratiti rezultat. Sinoć po meni Perišić nije pokazao ništa osim jednog centaršuta, ali, ipak mu je ovo prva utakmica u novom timu sa kojim je na okupu tek 4 dana. Ali, isto tako iako je tek par dana sa timom oduševio me Melo. Falio nam je taj igrač koji je izvrstan u defanzivi i koji može bar koliko toliko učestvovati u kreaciji napada kada lopta kreće od zadnje linije tima. Jovetić je jučer po meni previše pokušavao solo prodorima iz kojih nismo dosta toga dobili, ali, on je jedan od rijetkih koji u ovoj ekipi može praviti višak pa donekle možemo ga opravdati zbog toga što je bio preambiciozan. U zadnjoj liniji je dosta škripalo do 20. minute susreta, ali, kasnije je to došlo na svoje. Murillo je bio naš najlošiji igrač na startu, trebali smo zbog njegove dvije loše procjene već do 15. minute imati dva gola zaostatka ali imali smo sreće. U drugom poluvremenu je bio odličan. Ali, posebno bih izdvojio Kondogbiu, u drugom poluvremenu me oduševio sa par poteza, biti će pravo pojačanje za nas. Nadam se da će se ova ekipa što prije uigrati i da ćemo ove sezone konačno ako ništa bar izboriti Ligu prvaka ;) .

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 sep 2015, 18:41

Serie A:
Inter 61 wins
Milan 50 wins
52 draws.
Last 7 derby matches:

Inter-Milan 1-0
Inter-Milan 0-0
Milan-Inter 1-1
Milan-Inter 1-0
Inter-Milan 1-0
Inter-Milan 1-1
Milan-Inter 0-1
Inter have lost only one out of their last 11 Serie A derbies played as home team (W8 D2): 0-1 (Ibrahimovic) in November 2010.
Last time Inter won their opening three games in Serie A was back in 2002-03, when they finished 2nd in the table.
Kondogbia completed 5 dribbles, two more than any other player
Inter's assist players so far this season, both defenders (Santon and Miranda).
No Serie A player created more chances than Stevan Jovetic (6) in match day 3.
slika
Ovi opet briljiraju :rol:

slika

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 14 sep 2015, 19:00

Da nije ove ublehee na klupi, imali bi gol razliku 15:0. Izaci na derbi defanzivno ok, ali sa 7 igraca koji su defanzivni :plac: Perišić koji plače za krilom nas mag ga stavlja iza dvojice naprijed :facepalm: Lik ne zna sta da radi. Kakav ruster imamo, bilo kakav osrednji trener iz lige petice bi trgao vec na pocetku prvenstva da ima ovo sto mi imamo. Od 3 pobjede, 2 smo dobili sretno. Kada nas sreca zaobidje bice :wave:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 sep 2015, 19:14

Slazem se da ne zna šta radi.Ili barem (pozitivnije) još uvijek ekipa ne pokazuje to što on eventualno želi na utakmici.Kao što je @forumasmahalas rekao...rezultat je za sada tu i to je itekako bitno,ali zabrinjava da i dalje ovo ne izgleda gotovo ni milimetra bolje nego prošle sezone.S tom razlikom da je sada individualno ekipa jača.Ok ako igra nije lijepa za oko jer nitko ne traži to,ali je problem što neke igre i uigranih akcija,necega...još uvijek nema i neće se sigurno moc vjecno ovako skupljat pobjede.Stoji naravno i to da je dobar broj prvotimaca nov u ekipi i da treba vremena,ali eto meni i kad sve te otegotne okolnosti uzmem u obzir i dalje izgleda da tu nece biti pretjeranih pomaka i da će biti grda borba za treće mjesto.Ono što za sada ide u prilog je jako loš start konkurenata (plus to što i oni imaju nove trenere i dosta novih igraca...Napoli,Milan,Fiorentina...) i sad su se sigurno napunili samopuzdanjem nakon ovog početka i to bi ih moglo izvaditi na dosta ovih neizvjesnih susreta.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 14 sep 2015, 20:51

Onaj Cvija mi je gadan lik, povraca mi se od njegove muzike, ali zaradio je moj respekt, momak je istinski navijac Intera. :thumbup:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 14 sep 2015, 21:47

Nemam pojma ko je lik :) vidim na Inter Balkan ljudi se ko raduju sto navija za Inter

Berlusconi izjavio da Milan ipak ostaje na Meazzi :crazy:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 sep 2015, 21:59

Kakav Cvija?

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 sep 2015, 22:04

SiamoNoi je napisao/la:Kakav Cvija?

Srbijanski nazovireper, uglavnom raja ga voli na Balkanu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.