Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- reds_forever
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
iskreno da kazem...meni je to skroz neshvatljivo,malo mi je cudno da rafa tek sad zahtijeva da ima konce u rukama oko transfera,zasto to nije prije uradio,zasto tek sada to trazi 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
-
- Kontakt:
eh kolegice šta ćeš tako ti je to,neko dođe tobe ranije a nekada kasnije . . .
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
YNWA je napisao/la:ne mogu da vjerujem da navijac mancestera ovo moze reci, nije mi uopste jasnoMirza_Hordas je napisao/la:jbg brate evo ja navijam za man utd ali smatram ako budete igrali najbolje što znate (npr liverpool - milan prvo poluvrijeme 0:3 a znamo kako se završilo) vi ste osvajači premiershipa ali više volim da vi osvojite nego arsenal i chelsea
ali samo skontaj koliko ja mrzim cheslea i arsenal pa to nije normalno, draži mi je liverpool iz mnogo razloga sad ne mogu ih navoditi jer mogu roman napisati o tome
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
ja ti ovo samo mogu reci mrzim arsenal,chelsea i najvise mrzim manchester a najvise me nerviraju vase ciganske pobjede.Mirza_Hordas je napisao/la:YNWA je napisao/la:ne mogu da vjerujem da navijac mancestera ovo moze reci, nije mi uopste jasnoMirza_Hordas je napisao/la:jbg brate evo ja navijam za man utd ali smatram ako budete igrali najbolje što znate (npr liverpool - milan prvo poluvrijeme 0:3 a znamo kako se završilo) vi ste osvajači premiershipa ali više volim da vi osvojite nego arsenal i chelsea
ali samo skontaj koliko ja mrzim cheslea i arsenal pa to nije normalno, draži mi je liverpool iz mnogo razloga sad ne mogu ih navoditi jer mogu roman napisati o tome

ja ti ovo samo mogu reci mrzim arsenal,chelsea i najvise mrzim manchester a najvise me nerviraju vase ciganske pobjede.
[/quote]
Da Liverpool nije 6-7 puta kiksao protiv ovih slabijih ekipa,kakve bi u vas pobijede bile?

Da Liverpool nije 6-7 puta kiksao protiv ovih slabijih ekipa,kakve bi u vas pobijede bile?
http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldow ... 6-1346.htm
alonso nije suspendiran
moguce je da i on i tores ne budu u prvom timu
alonso nije suspendiran

moguce je da i on i tores ne budu u prvom timu
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- reds_forever
- Kontakt:
joj sad nam odbrana najstabilniji dio tima,napad skripi a i sredina
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
jedno je sigurno, dok je rafa na klupi liverpula za odbranu nema problemareds_forever je napisao/la:joj sad nam odbrana najstabilniji dio tima,napad skripi a i sredina
Sarajevo i Liverpool
eh jos da igramo u talijanskoj ligi gdje bi nam kraj bioYNWA je napisao/la:jedno je sigurno, dok je rafa na klupi liverpula za odbranu nema problemareds_forever je napisao/la:joj sad nam odbrana najstabilniji dio tima,napad skripi a i sredina

nema potpisa
ne mogu ni zamislitiAdmir_Sa je napisao/la:eh jos da igramo u talijanskoj ligi gdje bi nam kraj bioYNWA je napisao/la:jedno je sigurno, dok je rafa na klupi liverpula za odbranu nema problemareds_forever je napisao/la:joj sad nam odbrana najstabilniji dio tima,napad skripi a i sredina

Sarajevo i Liverpool
- TheScouser
- Kontakt:
Ma ljudi danas nam je biti ili ne biti, iskreno mislim da je Benayoun pokazao u zadnje dvije tekme da zasluzuje da igra u timu, koliko god ga neko volio ili ne, cak moze igrati i malo nazad jer je dosta kreativan (cak se pokazao i bolji na toj poziciji od Alonsa).
Mascherano jeste "razbijac" ali zna i on poturiti dobru loptu, sto je najvaznije ne srlja. Plessis je zaista zahvalan, kao sto je neko spomenuo imao je dobru partiju protiv Arsenala, a cak mislim da je i dobar gol zabio ljetos na pripremama. Ukoliko Rafa odluci da Torres ostane na klupi, onda bih volio vidjeti Babela ili na krilu ili u vrhu napada, jer bi mogao iskoristiti sporost Campbella i Kaboula. Samo molim Boga da Dossena ne igra, zaista se trudi ali se vidi da se ne uklapa u engleski stil igranja

Mascherano jeste "razbijac" ali zna i on poturiti dobru loptu, sto je najvaznije ne srlja. Plessis je zaista zahvalan, kao sto je neko spomenuo imao je dobru partiju protiv Arsenala, a cak mislim da je i dobar gol zabio ljetos na pripremama. Ukoliko Rafa odluci da Torres ostane na klupi, onda bih volio vidjeti Babela ili na krilu ili u vrhu napada, jer bi mogao iskoristiti sporost Campbella i Kaboula. Samo molim Boga da Dossena ne igra, zaista se trudi ali se vidi da se ne uklapa u engleski stil igranja

This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
- reds_forever
- Kontakt:
Ja necu rec "MORAMO POBIJEDITI" (ali znajte da to mislim
)svaki put kad to kazem ili remiziramo ili izgubimo 

benayoun uvijek dobro igra protiv wigana i celzija, te dvije ekipe mu lezeTheScouser je napisao/la:Ma ljudi danas nam je biti ili ne biti, iskreno mislim da je Benayoun pokazao u zadnje dvije tekme da zasluzuje da igra u timu, koliko god ga neko volio ili ne, cak moze igrati i malo nazad jer je dosta kreativan (cak se pokazao i bolji na toj poziciji od Alonsa).
Mascherano jeste "razbijac" ali zna i on poturiti dobru loptu, sto je najvaznije ne srlja. Plessis je zaista zahvalan, kao sto je neko spomenuo imao je dobru partiju protiv Arsenala, a cak mislim da je i dobar gol zabio ljetos na pripremama. Ukoliko Rafa odluci da Torres ostane na klupi, onda bih volio vidjeti Babela ili na krilu ili u vrhu napada, jer bi mogao iskoristiti sporost Campbella i Kaboula. Samo molim Boga da Dossena ne igra, zaista se trudi ali se vidi da se ne uklapa u engleski stil igranja![]()
i ja bi volio vidjeti babela na poziciji napadaca ako torres ne bude u prvom
Sarajevo i Liverpool
- reds_forever
- Kontakt:
YNWA je napisao/la:benayoun uvijek dobro igra protiv wigana i celzija, te dvije ekipe mu lezeTheScouser je napisao/la:Ma ljudi danas nam je biti ili ne biti, iskreno mislim da je Benayoun pokazao u zadnje dvije tekme da zasluzuje da igra u timu, koliko god ga neko volio ili ne, cak moze igrati i malo nazad jer je dosta kreativan (cak se pokazao i bolji na toj poziciji od Alonsa).
Mascherano jeste "razbijac" ali zna i on poturiti dobru loptu, sto je najvaznije ne srlja. Plessis je zaista zahvalan, kao sto je neko spomenuo imao je dobru partiju protiv Arsenala, a cak mislim da je i dobar gol zabio ljetos na pripremama. Ukoliko Rafa odluci da Torres ostane na klupi, onda bih volio vidjeti Babela ili na krilu ili u vrhu napada, jer bi mogao iskoristiti sporost Campbella i Kaboula. Samo molim Boga da Dossena ne igra, zaista se trudi ali se vidi da se ne uklapa u engleski stil igranja![]()
i ja bi volio vidjeti babela na poziciji napadaca ako torres ne bude u prvom
ja mislim da bi igraci danas trebali dati sve od sebe,spominjala sam prije kako se ne zalazu bas za pobjedu,danas imaju dosta razloga da se pokazu i odigraju najbolje sto mogu
A jakog Liverpula, Everton ga razvalio i spustio na zemlju, ulozio sam 150 eura na everton i dobio 410 eura, svaka cast evertonu, ma bio mi siguran par Everton 1, i danas cu odigrati na Porsmuta 1 i opet dignuti lovu, jak liverpul
, necete vi izboriti ni ligu prvaka a o naslovu da i nepricam, igrate na silu a jos vam nema onog supka dzerarda i bit ce te jos slabiji. PORSMUT KECINA
mene bi bilo stid navijati za liverpul

mene bi bilo stid navijati za liverpul

ee eto imate sansu da se priblizite Man utd nakon sto ih pobijedimo sutra na Upton parku,na vama je da danas pobijedite Portsmoutha a u kakvoj se formi nalaze realno je ocekivati 2,kad smo im mi uvalili 4 komada na njihovom terenu zasto ne bi mogli i vi 

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
dobricina je napisao/la:A jakog Liverpula, Everton ga razvalio i spustio na zemlju, ulozio sam 150 eura na everton i dobio 410 eura, svaka cast evertonu, ma bio mi siguran par Everton 1, i danas cu odigrati na Porsmuta 1 i opet dignuti lovu, jak liverpul, necete vi izboriti ni ligu prvaka a o naslovu da i nepricam, igrate na silu a jos vam nema onog supka dzerarda i bit ce te jos slabiji. PORSMUT KECINA
mene bi bilo stid navijati za liverpul![]()
![]()
E VIDI SE DA SI SELJACINA PRAVA!!POJMA TI OD FUDBALA NEMAS A TOLIKO EURA U SVOM ZIVOTU NIS VIDIO!HAHAA:

slusaj ti mene sto kazes lose o liverpoolu, budi sretan i zahvalan ako ikad budes navijo/ako znas sta to znaci/ za VELICINU KAO STO JE LIVERPOOL I ZAMOLIO BIH TE DA VISE NEDOLAZIS na ovu stranu jer nisi DOVOLJNO VELK da to zasluzujes
glupane bio je x a ne kec kao sto ti kazes a sad razguli!!!!!!red fan je napisao/la:dobricina je napisao/la:A jakog Liverpula, Everton ga razvalio i spustio na zemlju, ulozio sam 150 eura na everton i dobio 410 eura, svaka cast evertonu, ma bio mi siguran par Everton 1, i danas cu odigrati na Porsmuta 1 i opet dignuti lovu, jak liverpul, necete vi izboriti ni ligu prvaka a o naslovu da i nepricam, igrate na silu a jos vam nema onog supka dzerarda i bit ce te jos slabiji. PORSMUT KECINA
mene bi bilo stid navijati za liverpul![]()
![]()
E VIDI SE DA SI SELJACINA PRAVA!!POJMA TI OD FUDBALA NEMAS A TOLIKO EURA U SVOM ZIVOTU NIS VIDIO!HAHAA:![]()
You are someone else I am still right here
- reds_forever
- Kontakt:
ja se pitam sta admini na ovom forumu rade,svaki dan nama na ovu temu dolaze provokatori,nijednom u ovih 400+ postova nisam otisla na temu man utd,arsenala i nekog drugog kluba i provocirala navijace,a ovdje se to stalno desava,stalno dolaze neki forumasi i provociraju navijace liverpoola,forum jeste da se diskutuje,al ne i da se provocira,ova tema je otvorena za simpatizere liverpoola a ne za provokatore,meni je stvarno vise dosta da skoro svaki put kad dodjem na forum izgubim zivce,sta ce vam uopste onaj pravilnik kad ga malo osoba postuje,muka mi je vise od toga i vjerujem da svi navijaci liverpoola su korektni,nisu provocirali druge navijace,ja ako kazem nesto lose o nekom drugom klubu,ja to barem kazem na ovoj temi gdje se vecina slaze sa mnom,a ne da odem na temu tog kluba i provociram navijace,to trebate sankcionisati,ne dolazim na temu da se raspravljam se provokatorima ja dolazim na ovu temu da diskutujem sa ISTINSKIM NAVIJACIMA LIVERPOOLA 
ja sam kopirala jedan od mojih prethodnih postova,valjda ce se sad reagirati

ja sam kopirala jedan od mojih prethodnih postova,valjda ce se sad reagirati

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.