Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
ma ide ovo u 3 seta,ne mozes u finalu imati 30 % prvog servisa u pm,koji ti je qrac igraj vise **** tenis !!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Opetttttttt nije to onaj Federer kao u polfinalu.Ko je gledo polufinale zna o čemu pričam.
Neko link? Hvala!
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
47% prvi servis.Ako ovako nastavi bice ovo gotovo u tri seta i to ne dobro po njega 

Opet neprepoznatljivi Roger u finalu sa Novakom, nevjerovatno.
Covjek koji nije izgubio seta do finala, pomeo sve protivnike, ne moze da se sastavi evo u finalu, servis nema, promasio je 2 3 cista voleja, forhend katastrofalan, sta rec...
Covjek koji nije izgubio seta do finala, pomeo sve protivnike, ne moze da se sastavi evo u finalu, servis nema, promasio je 2 3 cista voleja, forhend katastrofalan, sta rec...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Federer sam sebe dobiva za sada
ma ni sjenka ali bukvalno pred svako finale je isto ...ne moze frajer pa ne moze,ima i do Novaka ali ne tjera ga on da zapuca 15 puta lotpicu u mrezu jbgmirzateletovicc je napisao/la:Opetttttttt nije to onaj Federer kao u polfinalu.Ko je gledo polufinale zna o čemu pričam.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Ubi ovaj na ES...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ima nesto i do novaka nije to da je odjednom federera eto stalo smijesno vala kako pisete
-
- Kontakt:
sta jeeeeeeeeeee ovoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kakve pogreškeeeeeeeee
Drugi servis na break loptu i Federer riternira slabim slajsom umjesto da ga SABR 

Zadnja izmjena: darker10, dana/u 14 sep 2015, 01:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ko je gledao polufinale zna da je Vava imao kriminalnu 'taktiku', ako se njegova igra uopste taktikom moze nazvati. Sve se svodilo na lupanje po loptici iz sve snage.mirzateletovicc je napisao/la:Opetttttttt nije to onaj Federer kao u polfinalu.Ko je gledo polufinale zna o čemu pričam.
Nole igra duboko, ne ostavlja Fed previse prilika za zicere. Vec mu je poceo maltretirati bekend. Vava nista nije radio, plan igre kao da mu je Fed licno napravio.
Nole igra mozgom za razliku od Vave koji je silovit udarac i takticki prilicno sirov.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Prvi set je morao uzeti Federer, tesko ce ovo okrenuti
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Najbolji komentator za tenis na ES, bar meni. Kako god, za Banjca zlatan.simicz je napisao/la:Ubi ovaj na ES...
Federer ovo moze dobiti samo vrhunskim servisom. Inace će ga Novak unistiti dubokim riternima.
Fedex se naguzio u ovom mecu,svvaka loptica kratka,ne izlazi na mrezu,nista ,cini sve da ga pobjedi Novak...ono malo sto je u poenu zapuca u mrezu ili u aut...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
jel se ovo igra na sljaci kad ne moze servis da uzme ? ne razumijem ovo nikako............
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
A u picku materinu jest ovaj na es glup, koje seljacine sve komentarisu na es, nemoguce. Pa pokazi bar malo profesionalnosti debilu
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Nista ovo izgleda. Roger se prepo bez razloga.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.