bodi123 je napisao/la:@Soccer, ma ja iskreno i nisam, mislim tesko je ocekivati ista vise od Rafe nakon ovakve sezone, tek od sljedece sezone se nadam da ce vratiti bar vecinu stare forme i uzeti makar 1 GS...
@Kop
Samo na USO ima.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
bodi123 je napisao/la:@Soccer, ma ja iskreno i nisam, mislim tesko je ocekivati ista vise od Rafe nakon ovakve sezone, tek od sljedece sezone se nadam da ce vratiti bar vecinu stare forme i uzeti makar 1 GS...
@Kop
Samo na USO ima.
Sudeci po prva dva, da ovako igra stalno ni Brisbane ne bi osvojio..... kako me ovo nervira :!!!KopLfc je napisao/la:Sudeci po prvom gemu ovo ce da bude historijski meč
ma nije to finala koliko je problem njemu sto je sa druge strane Novak,isto ko sa Rafom...previse pocne grijesiti kao da mu drhti ruka ..evo vec je 5 puta zapucao lopticu u mrezu,haj da je to blizu gore pri vrhu ,nego na dno mreze pogodi cccdelko je napisao/la:samo mi nije jasno sto ga se toliko plasi u finalima...... :S :S
7 UE do sada... slijedi jos jedno Rogerovo finale.... ide opet Wimbledone. ... gotovo je ovodelinjo je napisao/la:ma nije to finala koliko je problem njemu sto je sa druge strane Novak,isto ko sa Rafom...previse pocne grijesiti kao da mu drhti ruka ..evo vec je 5 puta zapucao lopticu u mrezu,haj da je to blizu gore pri vrhu ,nego na dno mreze pogodi cccdelko je napisao/la:samo mi nije jasno sto ga se toliko plasi u finalima...... :S :S
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.