FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kinosvra
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kinosvra » 13 sep 2015, 23:46

Ovaj klub ima svoj ULAGACA, on bira ljude koji ce raditi u Klubu i tjera one koji mu ne trebaju.
Postedite nas tih babskih prica oko Ibrakovica i slicnih budalastina.
Dajte da pricamo o utakmici, kako je ko danas odigrao a ne da pisete nekakve izmisljotine.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 13 sep 2015, 23:46

Dat ću jedno opširno mišljenje. Kome smeta evo na početku posta nek preskoči. Abdulah Ibraković prije svega ima kvalitetan cv, kako ga je stekao nećemo ulaziti u to ali sve i da je na pogrešne načine dokazuje da se zna laktati u ovom bh mulju. Kao i svi menadžeri, treneri, funkcioneri u Bosni on nije imun na novac i svakako je za svoje karijere sigurno učestvovao u nemoralnim radnjama vezanim za fudbal. Posao u Sarajevu je dobio kad Sarajevo nije imalo dinara, tana na vidiku nije bilo bar oficijelno, neki kažu namirisao je to, odlično još jedan pokazatelj da zna šta radi, došao regularno na mjesto sd-a putem konkursa. Razlika između njegovih bivših poslova gdje je proglašavan i za najbolje trenera u BiH i svašta nešto i ovog sad je ta jer on ima monitoring. Abdulah Ibraković ima nadređene ljude, tim ljudi, Abdulah ne može krasti iz klupske kase jer svaka njegova odluka prolazi glasanje i odobri se ili ne. On ne može na svoju ruku dovesti nikog, ne može smijeniti nikog, postaviti nikog, on predlaže, konsultuje, a drugi odobravaju. Njegova odgovornost je da stoji iza rezultata prvog tima i omladinskih pogona, on je to opravdao kako u prvom timu kako u omladinskom pogonu ako ne pratite osvojile su se neke titule i tu i tamo, mnogo više nego neki drugi za svojih mandata. Mahala je limitirana, curi još, medijske istupe je sveo na minimum, pretenciozno ne najavljuje ništa više. Smirio se, radi svoj posao. Transfer rokove je sve ispoštovao, možda ćete sad reći da nije ali rezultati stoje iza njega i priliv para u kasu od transfera. Lično tan mu je produžio vjernost. Dakle uživa povjerenje klupskih moćnika i vozdra. Ako Sarajevo ove godine ne osvoji titulu on će prvi biti na tapeti i otići će ako je osvoji postat će najtrofejniji sportski direktor u Bosni. Talove i ostala **** ne treba spominjati jer postoji cijeli tim ljudi i dvije stepenice iznad njega koje mora da se prođu da bi se odobrile pare pa došle do nekog pa onda da se uzme i ako se uzme od kluba se ne može uzeti, tačno se zna gdje se koji dinar uplaćuje. Igrače mora odobriti i trener i upravni odbor. Evo pikanterija Simon Vukcevic je bio dogovoren, dženan je rekao da mu Stojčev bolje izgleda i da oko njega gradi tim i da bi to narušilo atmosferu, poslušao se dženan, međutim Miloš ga je prodao i otišao na svoje lično insistiranje. I onda Abdulah kriv što nemamo desetku, jest sigurno. Abdulahu sudite ko rezultatima, a ne po pričama. Nek radi šta hoće dok mi osvajamo titule, naravno ništa protivpravno i nesportski. Mislim na prijedloge igrača, trenera, podržavanja ovog i onog, vođenje transfer politike. Što se mene tiče ako osvoji trofej kupio je sebi još jednu sezonu i tako do kraja. Dok god se osvaja neka ga, čim fuli nek ide jer Sarajevo mora osvajati titule, takav nam je budžet takav nam je kvalitet takav smo klub.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 13 sep 2015, 23:48

kinosvra je napisao/la:Ovaj klub ima svoj ULAGACA, on bira ljude koji ce raditi u Klubu i tjera one koji mu ne trebaju.
Dajte da pricamo o utakmici, kako je ko danas odigrao a ne da pisete nekakve izmisljotine.
ma de ti nama reci šta oko novog šefa struke, svaka tvoja zlata vrijedi :roll: :salut:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 sep 2015, 23:49

Ima upravni odbor i on ima ovlasti da tjera prema zaslugama. Ako to rezultati i igra na kraju sezone kažu on će otići bez ikakve priče. Ali na silu tjerati bez pravih dokaza u jeku sezone e to je ili dušmanluk prema samom sebi ili vlastiti interes.
SRETAN BROJ - 1725

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 13 sep 2015, 23:50

Zastone je napisao/la:
kinosvra je napisao/la:Ovaj klub ima svoj ULAGACA, on bira ljude koji ce raditi u Klubu i tjera one koji mu ne trebaju.
ma de ti nama reci šta oko novog šefa struke, svaka tvoja zlata vrijedi :roll: :salut:
Pa zna se, ceka se Jesic, sve je dogovoreno...30.09 ima zadnju utakmicu u Mijanmaru i dolazi ovamo.

MCMXLVI
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la MCMXLVI » 13 sep 2015, 23:50

Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 13 sep 2015, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 13 sep 2015, 23:50

jurisicduska je napisao/la:Dat ću jedno opširno mišljenje. Kome smeta evo na početku posta nek preskoči. Abdulah Ibraković prije svega ima kvalitetan cv, kako ga je stekao nećemo ulaziti u to ali sve i da je na pogrešne načine dokazuje da se zna laktati u ovom bh mulju. Kao i svi menadžeri, treneri, funkcioneri u Bosni on nije imun na novac i svakako je za svoje karijere sigurno učestvovao u nemoralnim radnjama vezanim za fudbal. Posao u Sarajevu je dobio kad Sarajevo nije imalo dinara, tana na vidiku nije bilo bar oficijelno, neki kažu namirisao je to, odlično još jedan pokazatelj da zna šta radi, došao regularno na mjesto sd-a putem konkursa. Razlika između njegovih bivših poslova gdje je proglašavan i za najbolje trenera u BiH i svašta nešto i ovog sad je ta jer on ima monitoring. Abdulah Ibraković ima nadređene ljude, tim ljudi, Abdulah ne može krasti iz klupske kase jer svaka njegova odluka prolazi glasanje i odobri se ili ne. On ne može na svoju ruku dovesti nikog, ne može smijeniti nikog, postaviti nikog, on predlaže, konsultuje, a drugi odobravaju. Njegova odgovornost je da stoji iza rezultata prvog tima i omladinskih pogona, on je to opravdao kako u prvom timu kako u omladinskom pogonu ako ne pratite osvojile su se neke titule i tu i tamo, mnogo više nego neki drugi za svojih mandata. Mahala je limitirana, curi još, medijske istupe je sveo na minimum, pretenciozno ne najavljuje ništa više. Smirio se, radi svoj posao. Transfer rokove je sve ispoštovao, možda ćete sad reći da nije ali rezultati stoje iza njega i priliv para u kasu od transfera. Lično tan mu je produžio vjernost. Dakle uživa povjerenje klupskih moćnika i vozdra. Ako Sarajevo ove godine ne osvoji titulu on će prvi biti na tapeti i otići će ako je osvoji postat će najtrofejniji sportski direktor u Bosni. Talove i ostala **** ne treba spominjati jer postoji cijeli tim ljudi i dvije stepenice iznad njega koje mora da se prođu da bi se odobrile pare pa došle do nekog pa onda da se uzme i ako se uzme od kluba se ne može uzeti, tačno se zna gdje se koji dinar uplaćuje. Igrače mora odobriti i trener i upravni odbor. Evo pikanterija Simon Vukcevic je bio dogovoren, dženan je rekao da mu Stojčev bolje izgleda i da oko njega gradi tim i da bi to narušilo atmosferu, poslušao se dženan, međutim Miloš ga je prodao i otišao na svoje lično insistiranje. I onda Abdulah kriv što nemamo desetku, jest sigurno. Abdulahu sudite ko rezultatima, a ne po pričama. Nek radi šta hoće dok mi osvajamo titule, naravno ništa protivpravno i nesportski. Mislim na prijedloge igrača, trenera, podržavanja ovog i onog, vođenje transfer politike. Što se mene tiče ako osvoji trofej kupio je sebi još jednu sezonu i tako do kraja. Dok god se osvaja neka ga, čim fuli nek ide jer Sarajevo mora osvajati titule, takav nam je budžet takav nam je kvalitet takav smo klub.
Svaka čast majstore, još jedan post za uokviriti !!!!!!!!! :clap:
U novi boj ...

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 13 sep 2015, 23:52

kinosvra je napisao/la:
Zastone je napisao/la:
Pa zna se, ceka se Jesic, sve je dogovoreno...30.09 ima zadnju utakmicu u Mijanmaru i dolazi ovamo.
Mislio sam da njega neće čekati, svakako mi se sviđa taj odabir i nadam se da nam to nije puno čekati..

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 13 sep 2015, 23:52

Zastone je napisao/la:Sva ova priča oko ibraka i ostalih je krenula od komšinica dušmana, kunem se .. nasjedamo opasno. Što se tiče nas ja nisam našeg nijednog čuo da im je rekao i za ijednog njihovog člana uprave štaviše oni nama svaki dan trube kako nas dino i ibraka lopatama kradu..
+1 potpis

Hvala na odgovoru @duska

Tema gori!! (:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 13 sep 2015, 23:56

Evo i meni, jos jednog u nizu koji sve najgore zeli nasem klubu. #ebo Ibrakovica, ali nije da nije udario dobre temelje te okupio najjacu ekipu poslije 90tih. Nevolim da kritikujem, posebno ne nase HZ, ali problem izgleda lezi u tome da je vecina danasnjih HZ danas tu radi grupe i nekog svog samo licnog promovisanja. Razlika sto danas imamo vlasnika koji kad nebude zadovoljan dace pedalu i Ibrakovicu i Kusti i Dini i babi koja bas necuje najbolje. Po meni se trebaju pojedinci zapitat, zasto su uopste tu, da li radi kluba ili radi grupe koja je u osnovi i napravljena radi kluba.
Bojim se ukoliko se pojedinci "nedozovu" da ce ovo malo po malo otici u pravcu iz kojeg nema povratka, pogledati stanje u i oko Dinama a to nam je stvarno nepotrebno kao sto je bilo danas nepotrebno "mi smo tu i **** vam mame". Mogao bi mozda i dingospo koji je sastavio ovu pjesmicu prije nekih 8,9 godina zabraniti autorska prava za izvedbu iste. :mrgreen:
Nezaboravite, da svi smo mi Sarajevo.......
Zadnja izmjena: Ex1t, dana/u 13 sep 2015, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
Numquam Desistemus!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 sep 2015, 23:56

@kinosvra
Još kada bi nam rekao koga sve sa sobom dovodi u stručni štab :mrgreen:
SRETAN BROJ - 1725

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 sep 2015, 23:57

@duska znas da cijenim i postujem tvoje misljenje, al ovog puta morat cemo se slozit da se ne slazemo...
U Americi, najuredjenijoj drzavi svijeta najveci lopovi nose kravate i sjede u vladi.

Toliko o ovoj temi i ibrakovicu od mene. Ajmo pricati o fudbalu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 13 sep 2015, 23:58

I samo još jedno, svi su prolazni samo SARAJEVO OSTAJE!

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 13 sep 2015, 23:58

MCMXLVI je napisao/la:Where is Ikande?!
Evo ga Engleski špijun,ništa mu ne odgovarajte
dok sveznajući @THEC ne odobri,answer. :)
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 sep 2015, 23:59

Zastone je napisao/la:I samo još jedno, svi su prolazni samo SARAJEVO OSTAJE!
+100
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 sep 2015, 00:00

FrancescoTotti je napisao/la:@duska znas da cijenim i postujem tvoje misljenje, al ovog puta morat cemo se slozit da se ne slazemo...
U Americi, najuredjenijoj drzavi svijeta najveci lopovi nose kravate i sjede u vladi.

Toliko o ovoj temi i ibrakovicu od mene. Ajmo pricati o fudbalu.
Vidi najgore od svega jer to da mi pričamo o njemu.

Ali jedno morate svi shvatiti ako optužujete Abdulaha za lopovluk optužujete i upravni odbor i tana preko posrednika kvona za isti. Prosto je tako, jer on bez njih je nebitan. Nit može šta uzeti niti dati niti smijeniti niti postaviti niti dovesti niti prodati. E sad mi reci iskreno jesu svi lopovi?
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 14 sep 2015, 00:06

pitic je napisao/la:@kinosvra
Pa s njim u Mijanmaru su 3 covjeka sa ovih prostora...pomocni trener, kondicioni i trener golmana.
Vjerovatno ce neko od njih ako ne i svi doci s njim i ovamo.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 14 sep 2015, 00:06

Upravo tako. Almir je danas bio vrh vrhova, svaka mu cast. Ne znam koliko je Ibrakovic uzeo para od njegovg oca i ne ulazim u to ali mu je dao stojadina i to crvenog to sam svojim ocima vidjeo, jos registrovan!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 sep 2015, 00:10

kinosvra je napisao/la:
pitic je napisao/la:@kinosvra
Pa s njim u Mijanmaru su 3 covjeka sa ovih prostora...pomocni trener, kondicioni i trener golmana.
Vjerovatno ce neko od njih ako ne i svi doci s njim i ovamo.
Znači postoji opcija i da Luga otpadne :mrgreen: pa da nam dođe Ješićev trener golmana :mrgreen:

Danas Delač Plakala iskoristio za zagrijavanje :lol: ako sam dobro vidio.
SRETAN BROJ - 1725

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 14 sep 2015, 00:12

@sasistika
opet ponavljam pises gluposti,bez obzira sto vjerovatno nije potvrdna rijec ona moze izazvati sumnje bas kao sto postoje i sumnje u vezi Ibrakovica ali niko konkretno da napise sta je i kako je i zato mozda mnogi pljuju nevinog covjeka a mozda ga pljuju sa razlogom no u to ne mozemo biti sigurni pa zbog toga ni ti ne trebas da pises tako o navijackoj grupi osim ako nemas konkretne dokaze, a ja iako nisam vezan za jezgro grupe imam tu i tamo odredjene informacije i zato sam ti sugerisao da ne pises takve stvari i ne samo tebi nego da se po forumima to ne pise uopste jer ce dovesti do bespotrebnih rasprava a evo vidimo dobro na sta to lici
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, COYGBiH, Fouzi1, itatabisine, PingoFTW, r3m1 i 74 gosta.