FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 13 sep 2015, 22:42

kinosvra je napisao/la:
pitic je napisao/la:@Kinosvra
Reci barem koja ti je funkcija u klubu :?: kada si i dan prije pogodio formaciju i da Puzi neće igrati prvih 11.
:rol: :rol: :rol: :rol:
Ma kakva funkcija, ja sam navijac ko i svi na forumu samo sto ponekad imam informacije iz prve ruke pa ih napisem da i vi ostali znate.
Udure, onda imaš baš nekoga ili neke iz kluba koji su ti baš blizu u nekom smislu. Nastavi tako ;)
SRETAN BROJ - 1725

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 13 sep 2015, 22:43

Sreca pa se navijaci nista ne pitaju, ima Ibraka kome polagati racune, ako je uprava zadovoljna s njim i ja sam ;)
orde del male

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 13 sep 2015, 22:43

FrancescoTotti je napisao/la:
Kenozoik je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Zasto ibraka mrze svi u celiku, slobodi, velezu? Zasto mu je zapaljen auto?
Samo u Bosni ima da ti neko zapali auto a ljudi zbog toga tebe okrive :facepalm:
Vadiš iz konteksta ali nema veze.. Sve dođe na svoj pa će tako i ova priča.
Pa hajde kad si tako pametan i sve znaš, pozivam i tebe i ostale koji seru po njemu i pišu "Izaće sve na vidjelo", NAPIŠITE DA I MI ZNAMO. Šta je to Ibraković uradio? Gdje je usrao? Gdje ta vatra? Puno serete bez pokrića, sve fol nešto znate, a niko ne napiše. Znate **** moj.

Izvini što konkretno tvoj post uzimam, ali ovo se odnosi na sva pljuvanja po čovjeku.

Fala Bogu došlo je vrijeme da ima neko pod čijim će budnim okom biti rad gospodina Selimovića i gospodina Ibrakovića, a to nije dotični Sjever.
FUJ! Jel vas stid bilo pjevati ono danas? :oops:
4.10.2009.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 sep 2015, 22:43

Ma ove "Nove horde" su da Bog mili sacuva ja ne znam sta je ovo :(
Od onakve tribine se spalo na 500 ljudi koji nemaju kompas
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 sep 2015, 22:46

Prema ovim svim pisanjima da se zaključiti da se je krenulo u laganu akciju skidanja Ibraka. Samo da još saznamo tačne informacije zbog kojih razloga :?:
SRETAN BROJ - 1725

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 sep 2015, 22:52

pitic je napisao/la:Prema ovim svim pisanjima da se zaključiti da se je krenulo u laganu akciju skidanja Ibraka. Samo da još saznamo tačne informacije zbog kojih razloga :?:
kad se vec mahala, evo da se mahala, ibraku rade o glavi neki koji imaju razlog zasto to rade da neko "novi" dodje na ibrakovo mjesta a taj novi mu i radi o glavi... sta cemo sad?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MirzaMuki
Kontakt:

Post Postao/la MirzaMuki » 13 sep 2015, 22:55

E jest mi drago braco sto je danas dobio Heric priliku umjesto svoju djecu da guramo nasa djeca u Bosnii igraju i Mihojevic je danas bio dobar
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 sep 2015, 22:56

I to je samo jedna od prica !
A ko ne zeli da vjeruje neka ne vjeruje. Nismo ovdje da namecemo misljenja drugima.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 13 sep 2015, 22:57

Izvinjavam se ako je reakcija bila pretjerana.

@hilmo, @joker90, @head @totti i još par ostalih

Ne pišem puno na temi, ali stalno čitam i imam visoko mišljenje o vama i još par momaka tu.

Citirao sam vas jer sam vidio da ste vi u zadnje vrijeme poželili odlazak Ibraka. Samo me zanima šta to vi znate da mi ne znamo? Iznesite argumente zbog kojih on treba da ide?

EDIT: @totti

Tek vidjeh post. Hvala na odgovoru. Izvini još jednom.
Zadnja izmjena: koalem, dana/u 13 sep 2015, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
4.10.2009.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 13 sep 2015, 22:57

Svi sad pametni i svi bi da se ustoliče na mjesto SD-a sad kad su tu pare, a što se ne prijaviše dušebrižnici na konkurs kad je bio, nego se ismijavao i konkurs i oni koji su se prijavili na isti?

A pošto se ta priča povlači oko Almira Bekića sad vidim, onda je Ibrak maher veliki, doveo momka koji je danas bio ponajbolji na terenu i koji je svemirski brod za Bojana -Puzu a pritom uzeo i "prigodan poklon" sebi :kafa:
1946

HZG
Kontakt:

Post Postao/la HZG » 13 sep 2015, 22:58

Uredu, svako ima pravo na svoje misljenje, sto se mene tice da Bog da mi osvojili Ligu sampiona sa vasim ibrakovicem. Samo me interesuje ko je dogovarao posudbe u travnik, gdje nasi igraci griju klupu, sta je sa nasim akademcima, desetak ih potpisuje ugovore a malo ko dobije pravu priliku, ni Mihojevic nije dobio pravu priliku a kamo li neki drugi, hvala Bogu evo Heric je makar debitovao za nas tim. Za mene su ovo jedni od najvecih propusta u klubu, i onaj ko je kriv za ovakve stvari mora odgovarati. Zasto katastrofalni okic konstantno dobija sanse i kod Kodre, i kod Dzene i evo kod Hurtica a npr. Anđusicu se mogla dati sansa ove sezone umjesto posudbe u travnik.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 13 sep 2015, 23:00

obiteljskicovjek je napisao/la:Ovu upravu treba hitno smijeniti. Nista oni nisu uradili kako treba, osim vracanja dugova, akademije, kampa i par trofeja sa kojima nam zamazuju oci. Navijaci !!!! nemojte biti naivni treba ih srusiti, ipak su i oni i klub tu radi nas. Mi idemo na gostovanja, tucemo se s kerovima, razbijamo glave, palimo baklje, rusimo ograde, uletimo nekad i na teren, kamenujemo protivnicke navijace itd. Pa valjda mi imamo pravo raditi sta hocemo u FKS. Nigdje ja nisam cuo prozivanje Ibrakovica, nego UPRAVE ????????????? Djeco, dobro razmislite za koga i sta pjevate.
:clap: Odličan
U novi boj ...

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 13 sep 2015, 23:01

U petak 18.09. igramo s Radnikom u Bijeljini.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 13 sep 2015, 23:03

Pantelija je napisao/la:
pitic je napisao/la:Prema ovim svim pisanjima da se zaključiti da se je krenulo u laganu akciju skidanja Ibraka. Samo da još saznamo tačne informacije zbog kojih razloga :?:
kad se vec mahala, evo da se mahala, ibraku rade o glavi neki koji imaju razlog zasto to rade da neko "novi" dodje na ibrakovo mjesta a taj novi mu i radi o glavi... sta cemo sad?
Svaka čast, napokon neko napisa ono o čemu razmišljam zadnjih mjesec dana. Samo ono što se ja još uvijek pitam je, ko je taj što bi se ustoličio?! Ako znaš, pa makar i mahalska, može li na pp? :hmmmm:
U novi boj ...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 sep 2015, 23:05

Hahahaha izvini brate @BSV al ti ga nekad znas bas srat.
Nemoj me tjerat da trazim postove o novom Bekicu od prije ove tekme! Svi ste govorili kako je bezveze doveden i da nema ama bas nista od kvaliteta..
Danas sam ga ja prvi znaci hvalio, i drago mi je sto je bolje odigrao od puzija.
Al mi ovdje uopste ne pricamo o tome.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 13 sep 2015, 23:06

zagorski je napisao/la:Dajte vise ispljunite sve sto imate za Ibrakovica!
Stalno prozivke i kritike na njegov racun,a nigdje nista konkretno.
Ne branim ga Boga mi!
Ali me ta stalna prozivanja iz trbuha,bez pokrica,strasno nerviraju.
Jedino sto sam dosad skont'o je da mu se zamjera da je iz Klokotnice :D

bravo,,isto mislimo, dvije godine ga pljuju, kad pitas zasto,,,dobijes odogovor koji nema veze s nicim,,,tipicno malogradjanski odogvori [/quote]
Zadnja izmjena: farukzidane, dana/u 13 sep 2015, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 13 sep 2015, 23:07

trunks1946 je napisao/la:Sreca pa se navijaci nista ne pitaju, ima Ibraka kome polagati racune, ako je uprava zadovoljna s njim i ja sam ;)
Živiš u zabludi

Pantelija,isti su momci

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 13 sep 2015, 23:08

Nemojte me pogrešno shvatiti, nemam apsolutno nikakve veze sa Ibrakovićem.

Doveo je Delača već treći put, momka kojeg sam zavolio i izuzetno cijenim zbog njegovih profesionalnih, ali i ljudskih vrijednosti. Doveo je Matu Jajala čiju bravuru na Grbavici, koja nam je donijela prolaz dalje u Kupu, neću zaboraviti. Ako ništa, pokušavao je da dovede i Misimovića, čovjeka koji je u top 3 mojih najdražih reprezentativaca. Tu je Ikande. Momak je imao ugovor sa Milanom, sigurno ne bez razloga. Ne može biti da ne valja. Imamo autobus što se stopera tiče trenutno. Stepanov i Tatomirović, takođe dragi igrači.

Dakle, Ibraković kod mene ima dosta kredita i ja mu recimo mogu oprostiti fule sa Bekićem, Mitrevskim, Kostićem. Ali čovjek je učio na svojim greškama i sad tu imamo Barbarića, Stepanova, Ikandea. Koja je finansijska razlika u vremenu kad su došli jedni, i drugi? Nema je. Ni tada nismo dali obeštećenje za dovedene igrače, nismo ni sad.
Pa samo vidjeti Benku kako jede onu travu, a prije tri godine nam Melunović igrao.

Eto braćo, to mi je bilo na duši.
4.10.2009.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 13 sep 2015, 23:13

Hahaha, pa o čemu pričamo ako ne pričamo o njemu, prvi sam bio iznenađen njegovim dolaskom i nisam bio za to ali je momak danas super odigrao. Zaboli me za Ibraka ili ti ga "hijerarhiju" :mrgreen: , nek' ide sutra što se mene tiče ako ima boljeg ali čovjek prema onome što ja vidim stvarno radi dobar posao, opet imamo najbolji igrački kadar u državi, a nije mala stvar dovesti Matu Jajala, Leona Benku, Milana Stepanova i Mateja Delača 3X na premijerligaške oranice.
1946

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 13 sep 2015, 23:15

kad citas neke komentare ovdje tacno dobro dodje da se nasmijes,,,ko da viceve citas
ja sam cuo da je Ikande dosao jer je dino selimovic dobar sa njegovom tetkom, a dzenan uscuplic dobio otkaz jer je Edisu Kusturici zaboravio kupiti bajaderu :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Haksss i 88 gostiju.