Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Da se cudo desi, pa da Atletico PR izjednaci i da kazem da mi je dan extra dobar...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
ništa, za danas dostagaston je napisao/la:ja kruha mi htio 1zgmiky je napisao/la:gaston jbg a znao sam da inter neće izgubiti i dvoumim se 1x ili oba gol i k...![]()
Nebitno ba, hoćemo li dalje ?
vazizgmiky je napisao/la:ništa, za danas dostagaston je napisao/la:ja kruha mi htio 1zgmiky je napisao/la:gaston jbg a znao sam da inter neće izgubiti i dvoumim se 1x ili oba gol i k...![]()
Nebitno ba, hoćemo li dalje ?

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Rogerio Ceni bolji strijelac od 90% ligeEmirTM87 je napisao/la:Ma greska njihova, nije usao golman Rogerio Ceni nego napadac Rogerio.KopLfc je napisao/la:ne vjerujem jbt igraju s dva golmana

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
ajmo svi koji misle da uzima rođo stanite u red
wwin retardirani maknuo finale us opena iz ponude a počinje u 23.40 alo debili vraćajte to u ponudu!!
jbt ko će se dić ujutro a treba raditi

wwin retardirani maknuo finale us opena iz ponude a počinje u 23.40 alo debili vraćajte to u ponudu!!
jbt ko će se dić ujutro a treba raditi

Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 13 sep 2015, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Vratiće, što se nervoziraš, biće i na lajvu tako da nemožeš promašit.
Kad prestaje kiša?

Kad prestaje kiša?
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
piše 23.40gonzales je napisao/la:Vratiće, što se nervoziraš, biće i na lajvu tako da nemožeš promašit.![]()
Kad prestaje kiša?

Jedan nek prodje ja zadovoljan

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
Idemo jos po gol u drugorm poluvremenu bilo ko. 

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
0.15 novi početak ajde kišo stani da se igramooo
hoće li ga ovaj river ugurati do pol
hoće li ga ovaj river ugurati do pol

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jos po 1 golado899 je napisao/la:
Jedan nek prodje ja zadovoljan

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Koliko je Boca bolja jbte, ne moze River kako treba centra preci.
U drugom preokretEmirTM87 je napisao/la:Koliko je Boca bolja jbte, ne moze River kako treba centra preci.

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Nek neko postavi llnk finala kad kisa prestane ali da moze preko moba, ako se prenem da malo bacim pogled
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Za android mobitele skinite aplikaciju Kodi sa playstore-a i onda preko googlea nadjetr sportsdevil kodi neki addon i instalirajte i njega
Ja eo par dana koristim fercera perfektno, vecinom HD slike. Skysports, BBC, i ostali kanali, pa do atdhe, lshunter i ostalih streamova ima.
Valjda cu pomoc nekom
Ja eo par dana koristim fercera perfektno, vecinom HD slike. Skysports, BBC, i ostali kanali, pa do atdhe, lshunter i ostalih streamova ima.
Valjda cu pomoc nekom

The skies are a little clearer and lighter over Flushing Meadows. The court is still wet, and there is drizzle falling, but the moppers are out and the excess water is being removed. It will probably be an hour until the match starts though. The heavy rain that fell earlier seems to have gone for the evening. Hopefully.
Eto za sat ce valjda poceti.
Eto za sat ce valjda poceti.
Hajmo jos na utakmici San Luis jedan gol jos
Gledaj statistike, ubili ih domaci. Mislim da ce zabiti bar jedan ako ne i vise. Sretno.ado899 je napisao/la:Hajmo jos na utakmici San Luis jedan gol jos
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Hvala valjda pogodi ko do kraja 

Biće brate..nek je sa srećom
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.