FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 13 sep 2015, 22:06

Al kako odbrana ostavi Bekića samog kod gola :wtf: pa ono ni moj imenjak Gutić nije radio u svoje vrijeme :mrgreen:

Uzeli smo tri boda to je najvažnije, moramo se popraviti još mnogo.

Barić po meni igrač utakmice.

Sve čestitke Elvedinu Heriću na debiju, uživam u trenucima kada se našim snagama daje prilika. Mihojević, za razliku od prošle domaće utakmice, pokazao da može odgovoriti zadacima u sredini terena.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 sep 2015, 22:10

HZG je napisao/la:E vako kad vec trazite da vam se kaze sto nam smeta ibrakovic, ja cu navesti svoje razloge. Gdje god da je taj covjek bio tu trava ne raste. Velez, Sloboda i posebno Celik. To sto je prodao Cimija, moze zahvalit Tanu, jer je imao njegovu podrsku. Moze svako od nas dovest Benku, Stepanova i slicne kad i ptice na grani znaju da su kod nas redovne i za nase uslove dobre plate. Nije vas ibrakovic vratio dugove vec ih je vratio Tan, a Tana su doveli Edis i jos neki ljudi. Zasto Horde ne prozivaju Edisa, Dinu i ostale? Ne prozivaju ih jer su oni u FKS radi ljubavi, to su dokazali vise puta i to su ljudi koji su bili tu i kad je bilo tesko. Isto tako svi znamo da je ibrakovic u FKS iskljucivo radi vlastitih interesa. Zasto jos zamjeram vasem ibrakovicu, jer je iskljucivo on kriv sto na vrijeme nije doveo kvalitetnog golmana, pa protiv lecha ne bi branio onaj invalid i ko zna sta bi bilo. Nisu ni Dino, ni Dzeno krivi sto imamo 4 desna a jedan lijevi bek, sto nemamo zamjenu za Stojceva, vec iskljucivo ibrakovic. Eto to su neki konkretni razlozi zasto zelim da seljacina iz klokotnice ode iz nase Svetinje. Iz FKS su otjerani i veci kriminalci pa tako ce i ovi sadasnji otici. JEDNOG DANA CE DOCI I VAS KRAJ !

Sto se tice danasnje tekme, hvala manekenima na pobjedi i nadam se da ce vako nastavit i u narednim utakmicama igrati i boriti se.
Neki od konkretnih razloga. A gdje su tek oni razlozi o kojim svako ziv prica... a znate onu dobru staru, Gdje ima dima.....
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 sep 2015, 22:12

Odlična utakmica. Do sada najbolje Sarajevo u ovoj sezoni. Rastrčano, agresivno, puno tačnija i tečnija igra nego prije, manje soliranja, bolji centaršutevi. Poraditi na kontrama i prekidima. Barić, a posebno Almir Bekić su me iznenadili (s tim da sam ovog zasluženo kudio prošlo kolo). Konačno da i naši bekovi učestvuju u igri i odmah imamo plodove toga. Bekić u napadu me zadivio koliko trči i koliko se bori :clap: Nikako mi nije jasno kako od onakve očajane igre u prethodnim kolima sada odjednom ovakva igra i ovakva borbenost :? Da me je neko pitao prije tekme da li će ovako FKS izgledati na terenu rekao bi da je lud. Očekivao sam ponovno patnju, ali eto napokon u miru da se pogleda utakmica. Realno Puzigača je danas izgubio svoje mjesto na lijevom beku, a to mjesto je zasluženo preuzeo Almir Bekić. Mnogo, mnogo ga brzina vadi, a njegov centaršut je svemir za centaršut Puzigače. Puzigača je u prethodnim utakmicama uništio milion akcija FKS sa svojim katastrofalnim centaršutevima. Također čestitka za Hurtića kako je ovo postavio :clap: Radovac se sada mnogo bori izgleda došlo mu iz stražnjice u glavu. Rustemović koliko je znao i umio to je i pokazao. Delač šta reći za ovu igračinu. Dabogda do kraja karijere ostao u FKS kao prvi golman (največi profesionalac u ekipi definitivno). Gledam ga na poluvremenu vraća se na teren zove rezervnog igrača FKS da mu baca lopte i ponovno se zagrijava sa loptom oko hvatanja i ostalog. Od kada nisam gledao ovako funkcionalnu lijevu stranu FKS :opaopa:. Tatko danas najbolji u odbrani, rutinski :clap: Ovo sada može samo na bolje jer valjda ne možemo gore od onoga što je bilo, kada je općenito igra u pitanju :think: U Bijeljinu srce na teren kvalitetniji smo igrački, očekujem 3 boda i lagano primicanje onde gdje nam je i mjesto. :salut:
SRETAN BROJ - 1725

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 13 sep 2015, 22:12

HZG je napisao/la:E vako kad vec trazite da vam se kaze sto nam smeta ibrakovic, ja cu navesti svoje razloge. Gdje god da je taj covjek bio tu trava ne raste. Velez, Sloboda i posebno Celik. To sto je prodao Cimija, moze zahvalit Tanu, jer je imao njegovu podrsku. Moze svako od nas dovest Benku, Stepanova i slicne kad i ptice na grani znaju da su kod nas redovne i za nase uslove dobre plate. Nije vas ibrakovic vratio dugove vec ih je vratio Tan, a Tana su doveli Edis i jos neki ljudi. Zasto Horde ne prozivaju Edisa, Dinu i ostale? Ne prozivaju ih jer su oni u FKS radi ljubavi, to su dokazali vise puta i to su ljudi koji su bili tu i kad je bilo tesko. Isto tako svi znamo da je ibrakovic u FKS iskljucivo radi vlastitih interesa. Zasto jos zamjeram vasem ibrakovicu, jer je iskljucivo on kriv sto na vrijeme nije doveo kvalitetnog golmana, pa protiv lecha ne bi branio onaj invalid i ko zna sta bi bilo. Nisu ni Dino, ni Dzeno krivi sto imamo 4 desna a jedan lijevi bek, sto nemamo zamjenu za Stojceva, vec iskljucivo ibrakovic. Eto to su neki konkretni razlozi zasto zelim da seljacina iz klokotnice ode iz nase Svetinje. Iz FKS su otjerani i veci kriminalci pa tako ce i ovi sadasnji otici. JEDNOG DANA CE DOCI I VAS KRAJ !

Sto se tice danasnje tekme, hvala manekenima na pobjedi i nadam se da ce vako nastavit i u narednim utakmicama igrati i boriti se.
Tamo gdje trava ne raste, prije bih rekao da ne raste zato što su nemaju prebijene a ne zbog Ibrakovića. Da se razumijemo, ne kakite da ne obavlja svoj posao kako treba. Skupio je ubjedljivo najjači tim u PL i to mu NIKO nemože osporiti. Dženanove blamaže mu nemožete pripisati!!! Da se razumijemo, ja ne branim Ibrakovića, ko ga hebe, aKo je lopov treba ga istjerati još večeras, ali nikako se zbog toga što je, i ako je opšte, lopov, da mu se pripisuje loša igra u ovih 7 kola!!!!!! On nije sastavljao ekipu, nije on gurao pojedine Dženine havere konstantno, nego Dženo. To što je prodao Cimija, nije njegova zasluga, prodao se CImi sam, ali je njegova zasluga što ga je prodao za čitavih 1,3mil.eura. Pojedini stručnjaci bi prodali CImija na prvu, i daj Bože da bi izvadili i 700k za njega. Druga stvar, nije baš tačno da svako može dovesto Benku, Barbarića, Stepanova, Mateja, itd da ne nabrajam, nije to tako lako kao što misliš, teško će iti jedan igrač doći u PL da igra po BH pašnjacima, vjeruj mi.
Da sumiram, Ibraković možda jeste lopov , to ne znam i neću u to da ulazim, ali zna svoj posao!!!!!!!!!!!!
U novi boj ...

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 13 sep 2015, 22:14

To je l'... ja kontam fakat ima nešto konkretno što ja možda ne znam, a ono standardno prosipanje iz šupljeg u prazno.
Da se ne vraćamo na istu priču, @Pantelija je objasnio sve u vezi Ibrakovića.
F.K.SARAJEVO

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 13 sep 2015, 22:14

Danas jedna veoma dobra predstava . Borac imao 1 100 % priliku i to je to .Svaka pohvala na danasnjoj formaciji Hurtica i moram istaci da je danas igra bila brza nego inace , moze to jos bolje al danas je to dobro izgledalo.U sljedecoj tekmi smo bez Barbarica zbog zutih , Ikande nije ozbiljnije povrijeden te ce vjerovatno igrati sljedecu tekmu, kao i Stepanov umjesto Barbarica +Benko koji se vraca nakon suspenzije , jedino ne znam kakva je situacija sa Kovacevicem i Alispahicem .
Delač-standardno dobar , odlicno odbranio 1 na 1 pokusaj Borcevog igraca
Baric - jako dobar , fino je odigrao naprijed , fantastican centarsut kod gola , jedian zamjerka vracanje lopte nekad besptrebno gdje smo danas mogli primiti 1 gol zbog ttoga
Barbaric/Tatko - bez greske obojica , sve duele u skoku dobili , odlicni u polju
Bekic - veoma dobar takoder , za Puzigacu Roberto Carlos , ima tu jos neke stvari da popravi ali nije lose
Radovac/Rustemovic - dobro su odigrali , itekako obojica mogu bolje , ali nije lose . Treba im neko reci da smiju sutati , ko da se boje da sutaju , za razliku od Duljevica kojem je svaki 5 sut u okvir
Okic - solidno odigrao , u nekim situacijama bezveze htio ispasti nesebican , a mogao je poentirati i on , svida mi se kod njega borbenost koju ima
Duljevic - kako je odigrao ove do sada tekme , ovo je dobro bilo ,ali ni blizu kapaciteta koje on ima i posjeduje
Velkoski/Bekic Am. - fino se nadopunjavali , oba napadaca zabili ( napokon Krste :opaopa: ) , ima li jos nekih situacija u kojem su trebali brze reagirati
Izmjene su dobre bile , jedino po meni je Hebibovic trebao uci umjesto Duljevica a ne da ulazi Dzemo .Mihojevic je imao nekoliko odlicnih pasova i zamisli.Sto se tice sljedece tekme , uvjeren sam da cemo uvezati napokon nekoliko pobjeda , ako budemo igrali sa ovakom formacijom . Imam neki dojam da igramo brze bez Benke i da nekako nasi igraci ko da nece da njemu dodavaju za razliku od Velkoskog i Bekica :bih:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 sep 2015, 22:21

@Kinosvra
Reci barem koja ti je funkcija u klubu :?: kada si i dan prije pogodio formaciju i da Puzi neće igrati prvih 11.
SRETAN BROJ - 1725

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 13 sep 2015, 22:21

HZG je napisao/la:Isto tako svi znamo da je ibrakovic u FKS iskljucivo radi vlastitih interesa.
ma ne ba, on se prijavio na poziv za upraznjenu poziciju SD u FKS tek onako :mrgreen: ...
sto to nisu npr. neki drugi, pozvani su svi na konkurs, veci i jaci da ne kazem npr. neke legende kluba kad su moze se rec slobodno skoro svi bitni vagali i nisu bili sigurni u projekat (cuj Kinez ulaze kao fol u FKS itd.), eh kad je sve krenulo, kad su pocele pristizat pare i kad je odjeknulo, sad mnogi na tu poziciju, ma naravno :) a kako do nje vec podmetanjem, omalovazavanjem i supljiranjem ;)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 sep 2015, 22:22

hz033 je napisao/la:
Tamo gdje trava ne raste, prije bih rekao da ne raste zato što su nemaju prebijene a ne zbog Ibrakovića. Da se razumijemo, ne kakite da ne obavlja svoj posao kako treba. Skupio je ubjedljivo najjači tim u PL i to mu NIKO nemože osporiti. Dženanove blamaže mu nemožete pripisati!!! Da se razumijemo, ja ne branim Ibrakovića, ko ga hebe, aKo je lopov treba ga istjerati još večeras, ali nikako se zbog toga što je, i ako je opšte, lopov, da mu se pripisuje loša igra u ovih 7 kola!!!!!! On nije sastavljao ekipu, nije on gurao pojedine Dženine havere konstantno, nego Dženo. To što je prodao Cimija, nije njegova zasluga, prodao se CImi sam, ali je njegova zasluga što ga je prodao za čitavih 1,3mil.eura. Pojedini stručnjaci bi prodali CImija na prvu, i daj Bože da bi izvadili i 700k za njega. Druga stvar, nije baš tačno da svako može dovesto Benku, Barbarića, Stepanova, Mateja, itd da ne nabrajam, nije to tako lako kao što misliš, teško će iti jedan igrač doći u PL da igra po BH pašnjacima, vjeruj mi.
Da sumiram, Ibraković možda jeste lopov , to ne znam i neću u to da ulazim, ali zna svoj posao!!!!!!!!!!!!
Cimi nije prodan na prvu za 700k samo zbog TANA!! Tan je taj koji se pita za prvu i za zadnju rijec. Takodjer dosta se pitaju i ljudi upravnom odboru.
Da, ibrak je skupio najbolji tim u drzavi, nakon sto su mu ljudi sve omogucili. Stvorili su ime, brend, privukli strasne sponzore, pa kako ne bi i takve igrace?

Covjek ti gore fino rekao.. zasto imamo 5 desnih bekova a 1 lijevog. Zasto se cekao Delac a znalo se da nam ide vazna tekma. Zasto ibraka mrze svi u celiku, slobodi, velezu? Zasto mu je zapaljen auto?
Sigurno jer mu mnogi zavide sto je lijep, pa hoce da mu napakose..

Do skoro se nisam obazirao na te mahalske sta se prica o njemu, jer sam razmisljao slicno tako kao i ti, ali kad bolje razmislim, nije uredu da covjek o kojem se takve stvari uopste i pricaju bude u klubu u kojem sve ide nabolje!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 13 sep 2015, 22:23

Ovu upravu treba hitno smijeniti. Nista oni nisu uradili kako treba, osim vracanja dugova, akademije, kampa i par trofeja sa kojima nam zamazuju oci. Navijaci !!!! nemojte biti naivni treba ih srusiti, ipak su i oni i klub tu radi nas. Mi idemo na gostovanja, tucemo se s kerovima, razbijamo glave, palimo baklje, rusimo ograde, uletimo nekad i na teren, kamenujemo protivnicke navijace itd. Pa valjda mi imamo pravo raditi sta hocemo u FKS. Nigdje ja nisam cuo prozivanje Ibrakovica, nego UPRAVE ????????????? Djeco, dobro razmislite za koga i sta pjevate.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 13 sep 2015, 22:24

hilmo je napisao/la:Al kako odbrana ostavi Bekića samog kod gola :wtf: pa ono ni moj imenjak Gutić nije radio u svoje vrijeme :mrgreen:

Uzeli smo tri boda to je najvažnije, moramo se popraviti još mnogo.

Barić po meni igrač utakmice.

Sve čestitke Elvedinu Heriću na debiju, uživam u trenucima kada se našim snagama daje prilika. Mihojević, za razliku od prošle domaće utakmice, pokazao da može odgovoriti zadacima u sredini terena.
Hilmo druze,sta je ovo,mnogi progledase izgleda u veze abdulaha :D
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 13 sep 2015, 22:25

obiteljskicovjek je napisao/la:Djeco, dobro razmislite za koga i sta pjevate.
ma neki bi i po cijenu navijacke nedodirivosti, autoriteta i sl. gluposti pristali i na onu Nijazovu ideju o Sarajevo 195 i neke :facepalm:
svasta, sta nije u redu sa nama :sick:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 13 sep 2015, 22:27

pitic je napisao/la:@Kinosvra
Reci barem koja ti je funkcija u klubu :?: kada si i dan prije pogodio formaciju i da Puzi neće igrati prvih 11.
Oplakah

Kenozoik
Kontakt:

Post Postao/la Kenozoik » 13 sep 2015, 22:28

hz033 je napisao/la:Tamo gdje trava ne raste, prije bih rekao da ne raste zato što su nemaju prebijene a ne zbog Ibrakovića. Da se razumijemo, ne kakite da ne obavlja svoj posao kako treba. Skupio je ubjedljivo najjači tim u PL i to mu NIKO nemože osporiti. Dženanove blamaže mu nemožete pripisati!!! Da se razumijemo, ja ne branim Ibrakovića, ko ga hebe, aKo je lopov treba ga istjerati još večeras, ali nikako se zbog toga što je, i ako je opšte, lopov, da mu se pripisuje loša igra u ovih 7 kola!!!!!! On nije sastavljao ekipu, nije on gurao pojedine Dženine havere konstantno, nego Dženo. To što je prodao Cimija, nije njegova zasluga, prodao se CImi sam, ali je njegova zasluga što ga je prodao za čitavih 1,3mil.eura. Pojedini stručnjaci bi prodali CImija na prvu, i daj Bože da bi izvadili i 700k za njega. Druga stvar, nije baš tačno da svako može dovesto Benku, Barbarića, Stepanova, Mateja, itd da ne nabrajam, nije to tako lako kao što misliš, teško će iti jedan igrač doći u PL da igra po BH pašnjacima, vjeruj mi.
To je to, a i te price kako neke pozicije nisu pokrivene nemaju smisla. Zamjena za Stojceva? Radovac i Alispahic, dva super ofanzivna vezna za nase uslove - je li Ibrakovic kriv sto je jedan povrijedjen a drugi se zakacio sa navijacima? Samo jedan lijevi bek? A ko je to danas igrao na lijevom beku i kako je to funkcionisalo? Nije uspio dovesti golmana pred Lech, ko da je Ostrakovic glavni razlog za taj poraz.

Ja uopce ne gotivim Ibrakovica, ali ga ni ne mrzim. Imam osnovna ocekivanja od njega kako treba da radi svoj posao i on ih ispunjava. Sastavio je najkvalitetniju ekipu u ligi, manje vise na svim pozicijama smo pokriveni (to sto Dzeno nije znao iskoristiti ili sto su se neki igraci nasli u krizi je druga stvar). Prodao je Cimirota i to za vise od milion eura (cuj, zasto nije prodao i Radovca :crazy:). Dovodimo igrace na posudbu iz Köln-a, Chelsea-ja. Fulio je sa ponekim igracem, promasio je sa izborom trenera, ali uz sve to je odradio svoj posao dovoljno dobro da smo osvojili dva trofeja u dvije godine. Jeste, ponekad ima bahate izjave i seljacki se ponasa, ali to je potpuno nebitno. Svoj posao radi zadovoljavajuce, ima povjerenje ostatka uprave, i to je meni dovljno.
FrancescoTotti je napisao/la:Zasto ibraka mrze svi u celiku, slobodi, velezu? Zasto mu je zapaljen auto?
Samo u Bosni ima da ti neko zapali auto a ljudi zbog toga tebe okrive :facepalm:
Zadnja izmjena: Kenozoik, dana/u 13 sep 2015, 22:32, ukupno mijenjano 2 puta.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 13 sep 2015, 22:28

FrancescoTotti je napisao/la:
hz033 je napisao/la:
Cimi nije prodan na prvu za 700k samo zbog TANA!! Tan je taj koji se pita za prvu i za zadnju rijec. Takodjer dosta se pitaju i ljudi upravnom odboru.
Da, ibrak je skupio najbolji tim u drzavi, nakon sto su mu ljudi sve omogucili. Stvorili su ime, brend, privukli strasne sponzore, pa kako ne bi i takve igrace?

Covjek ti gore fino rekao.. zasto imamo 5 desnih bekova a 1 lijevog. Zasto se cekao Delac a znalo se da nam ide vazna tekma. Zasto ibraka mrze svi u celiku, slobodi, velezu? Zasto mu je zapaljen auto?
Sigurno jer mu mnogi zavide sto je lijep, pa hoce da mu napakose..

Do skoro se nisam obazirao na te mahalske sta se prica o njemu, jer sam razmisljao slicno tako kao i ti, ali kad bolje razmislim, nije uredu da covjek o kojem se takve stvari uopste i pricaju bude u klubu u kojem sve ide nabolje!

Brate idi na stranicu 8695 na ovoj temi pa procitaj od te i narednih par strana o cemu sam pisao ;) Pa se zakacih sa vise ljudi
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 13 sep 2015, 22:33

pitic je napisao/la:@Kinosvra
:rol: :rol: :rol: :rol:
Ma kakva funkcija, ja sam navijac ko i svi na forumu samo sto ponekad imam informacije iz prve ruke pa ih napisem da i vi ostali znate.

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 13 sep 2015, 22:35

obiteljskicovjek je napisao/la:Ovu upravu treba hitno smijeniti. Nista oni nisu uradili kako treba, osim vracanja dugova, akademije, kampa i par trofeja sa kojima nam zamazuju oci. Navijaci !!!! nemojte biti naivni treba ih srusiti, ipak su i oni i klub tu radi nas. Mi idemo na gostovanja, tucemo se s kerovima, razbijamo glave, palimo baklje, rusimo ograde, uletimo nekad i na teren, kamenujemo protivnicke navijace itd. Pa valjda mi imamo pravo raditi sta hocemo u FKS. Nigdje ja nisam cuo prozivanje Ibrakovica, nego UPRAVE ????????????? Djeco, dobro razmislite za koga i sta pjevate.
Nada se da je ovo ironija.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 sep 2015, 22:35

Kenozoik je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Zasto ibraka mrze svi u celiku, slobodi, velezu? Zasto mu je zapaljen auto?
Samo u Bosni ima da ti neko zapali auto a ljudi zbog toga tebe okrive :facepalm:
Vadiš iz konteksta ali nema veze.. Sve dođe na svoj pa će tako i ova priča.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 sep 2015, 22:37

cimi NIKAD ne bi se prodao za 1.3 miliona da nije igrao sa JAJALOM pola sezone, NIKAD, to i on SAM kaze!!!!
a ko je BESPLATNO DOVEO JAJALA U SARAJEVO POLA GODINE I KLUB MARKE NIJE DAO ZA NJEGA? KO?????? "seljak iz klokotnice" uzme telefon, okrene par ljudi i kaze trebao bi u njemacku po Jajaala a neki iz uprave se uhvate smijati i sprdati se time, cuj Jaajalo kod nas

pa u sred priprema u Turskoj sovane MAte ... i za pola godine Cimi procvjeta i donese klubu 1,3 miliona

sto se tice ostalih optuzbi ravne su kritici šahiste fudbalskom treneru... mislim, suvisno je komentarisati ali ovaj dio "lahko je dovesti stepanova" pa kad je lahko sto je ibrak 3 puta isao u sRBIJU DA SA NJIM PREGOVARA, STO JE ISAO U MAĐARSKU NA NOGE MENADZERU BARBARICA KOJI JE TAMO BI ONA ODMORU... sve vi znate,, mislite da je lahko izaci pred STEPANOVA ILI BENKU I RECI "JARANE, HAJDE U PREMJER LIGU BOSNE I HERCEGOVINE, LIVADE,SIJENO IZA GOLA I TD. BETON LIGA"
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 13 sep 2015, 22:40

xbox je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:Ovu upravu treba hitno smijeniti. Nista oni nisu uradili kako treba, osim vracanja dugova, akademije, kampa i par trofeja sa kojima nam zamazuju oci. Navijaci !!!! nemojte biti naivni treba ih srusiti, ipak su i oni i klub tu radi nas. Mi idemo na gostovanja, tucemo se s kerovima, razbijamo glave, palimo baklje, rusimo ograde, uletimo nekad i na teren, kamenujemo protivnicke navijace itd. Pa valjda mi imamo pravo raditi sta hocemo u FKS. Nigdje ja nisam cuo prozivanje Ibrakovica, nego UPRAVE ????????????? Djeco, dobro razmislite za koga i sta pjevate.
Nada se da je ovo ironija.
E yebi ga, pa valjda je vidljivo iz ovog nastavka.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, DzemoSmjecanin, Google Adsense [Bot], Hzzz, Lecler, mire971, riki46, Rokitansky i 80 gostiju.