Danas jedna veoma dobra predstava . Borac imao 1 100 % priliku i to je to .Svaka pohvala na danasnjoj formaciji Hurtica i moram istaci da je danas igra bila brza nego inace , moze to jos bolje al danas je to dobro izgledalo.U sljedecoj tekmi smo bez Barbarica zbog zutih , Ikande nije ozbiljnije povrijeden te ce vjerovatno igrati sljedecu tekmu, kao i Stepanov umjesto Barbarica +Benko koji se vraca nakon suspenzije , jedino ne znam kakva je situacija sa Kovacevicem i Alispahicem .
Delač-standardno dobar , odlicno odbranio 1 na 1 pokusaj Borcevog igraca
Baric - jako dobar , fino je odigrao naprijed , fantastican centarsut kod gola , jedian zamjerka vracanje lopte nekad besptrebno gdje smo danas mogli primiti 1 gol zbog ttoga
Barbaric/Tatko - bez greske obojica , sve duele u skoku dobili , odlicni u polju
Bekic - veoma dobar takoder , za Puzigacu Roberto Carlos , ima tu jos neke stvari da popravi ali nije lose
Radovac/Rustemovic - dobro su odigrali , itekako obojica mogu bolje , ali nije lose . Treba im neko reci da smiju sutati , ko da se boje da sutaju , za razliku od Duljevica kojem je svaki 5 sut u okvir
Okic - solidno odigrao , u nekim situacijama bezveze htio ispasti nesebican , a mogao je poentirati i on , svida mi se kod njega borbenost koju ima
Duljevic - kako je odigrao ove do sada tekme , ovo je dobro bilo ,ali ni blizu kapaciteta koje on ima i posjeduje
Velkoski/Bekic Am. - fino se nadopunjavali , oba napadaca zabili ( napokon Krste

) , ima li jos nekih situacija u kojem su trebali brze reagirati
Izmjene su dobre bile , jedino po meni je Hebibovic trebao uci umjesto Duljevica a ne da ulazi Dzemo .Mihojevic je imao nekoliko odlicnih pasova i zamisli.Sto se tice sljedece tekme , uvjeren sam da cemo uvezati napokon nekoliko pobjeda , ako budemo igrali sa ovakom formacijom . Imam neki dojam da igramo brze bez Benke i da nekako nasi igraci ko da nece da njemu dodavaju za razliku od Velkoskog i Bekica