FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Hairlija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hairlija » 10 maj 2010, 21:56

Arogantni je napisao/la:Iako sam navijac Zelje taj decko nije normalan on prizeljkuje Partizan pa Partizan bi zguzioooo ekipu koju bi sastavili od najboljih igraca u nasoj Ligi a da nepobjedi JEDNOG VELIKANA KAKAV JE ZELJO i on se dotice nekih belaja pa nije mu dosta rata bilo ako ga se sjeca pa da beze bude nekih tuca i krvi on ocigledno nije normalan.... A ko sto neki misle da je Partizan bauk pa i nije al u odnosu na nase ekipe svakako jest.... ;) ;) ;)

ovo nije tema o Partizanu i Zelji ovo je tema o Fk Sarajevo dosta vise off topica
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 10 maj 2010, 22:01

johnnyHZ je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:Iako sam navijac Zelje taj decko nije normalan on prizeljkuje Partizan pa Partizan bi zguzioooo ekipu koju bi sastavili od najboljih igraca u nasoj Ligi a da nepobjedi JEDNOG VELIKANA KAKAV JE ZELJO i on se dotice nekih belaja pa nije mu dosta rata bilo ako ga se sjeca pa da beze bude nekih tuca i krvi on ocigledno nije normalan.... A ko sto neki misle da je Partizan bauk pa i nije al u odnosu na nase ekipe svakako jest.... ;) ;) ;)
ma shvatam ja to al brate mili pa od prvog do 11 mjesta u nasoj ligi razlika je 20% .... a u njihovoj partizan i zvijezda deru sve redom ...... ..vidjeli smo sta je zrinjski dozivio ...malo realnosti nebi nilo previse :D
Pa realno sam napisao da bi ovakav Partizan unistio Ovakog ZELJU tu nema se sta beze pisati Partizan nije bauk ali za evropske ekipe ali bogami za nase ekipe svakako jeste, stoga ja nezelim sigurno Partizana u kvalifikacijama za Ligu Prvaka vec nekog azerbejdzanskog ili armenskog prvaka koje sigurno mozemo pobjediti a Sarajevu sve najbolje pa da i oni izbore Evropu pa makar i sa 4 mjesta jer njihovi navijaci nece barem zvizdati nasoj himni, pozdrav za tebe DZONI i ostaj mi dobro ;) ;) ;)
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 10 maj 2010, 22:03

molim moderatore za reakciju pa sta je sa ovim arogantnim jeli procitao pravila foruma,znali uopste sta je off topic,fakat mi nisu neki jasni,nemam nista ni protiv koga ali ovo je preslo svaku mjeru,na temi Sarajeva on prica o partizanu i jos kojekakvim glupostima koje se ne ticu FK SARAJEVO
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 10 maj 2010, 22:05

Glupane hairlija pogledaj iznad mojih postova post od Dzonija i idi spavj vec je uveliko proslo 10 sati ...

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 10 maj 2010, 22:08

Arogantni je napisao/la:Glupane hairlija pogledaj iznad mojih postova post od Dzonija i idi spavj vec je uveliko proslo 10 sati ...
nisam frustriran i kompleksan kao ti i nezelim da odg,ipak sam ja navijac Sarajeva imam kulturu i odgojen sam za razliku od nekih a ti komplekse od Sarajeva lijeci negdje drugo a ne na temi Sarajeva :mrgreen: :mrgreen:

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 10 maj 2010, 22:11

Hairlija je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:Glupane hairlija pogledaj iznad mojih postova post od Dzonija i idi spavj vec je uveliko proslo 10 sati ...
nisam frustriran i kompleksan kao ti i nezelim da odg,ipak sam ja navijac Sarajeva imam kulturu i odgojen sam za razliku od nekih a ti komplekse od Sarajeva lijeci negdje drugo a ne na temi Sarajeva :mrgreen: :mrgreen:
Dobro priznajem imam kompleks prema sarajevu jer ipak ste vi cuvari casti naseg grada i vazda ste je cuvali cak vam je malo falilo da je odbranite 2000 i neke protiv onih konobara sa Farskih Otoka koji su vas ponizili prvo vas posluzivali pa vas sutradan kantali stoga s hairom na spavanje mali...

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 10 maj 2010, 22:16

Arogantni je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:
Dobro priznajem imam kompleks prema sarajevu jer ipak ste vi cuvari casti naseg grada i vazda ste je cuvali cak vam je malo falilo da je odbranite 2000 i neke protiv onih konobara sa Farskih Otoka koji su vas ponizili prvo vas posluzivali pa vas sutradan kantali stoga s hairom na spavanje mali...
a liteX tad pozdrav na sugavici bio sedam malek
i ovo je posljednji put da te citiram jer nezelim da bez potrebe odem sa ovog foruma

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 10 maj 2010, 23:19

johnnyHZ je napisao/la:
ma shvatam ja to al brate mili pa od prvog do 11 mjesta u nasoj ligi razlika je 20% .... a u njihovoj partizan i zvijezda deru sve redom ...... ..vidjeli smo sta je zrinjski dozivio ...malo realnosti nebi nilo previse :D
Samo da kažem da se ne može porediti Zrinjski sa Željom i Sarajevom.Koji gubi od 5:0 u sred Mostara od predstavnika Luksemburga.I naša dva sarajevska kluba koji redovno kada se plasiraju u eurokupove doguraju za naše prilike daleko.Istina i i Željo protiv Litexa,kao i Sarajevo protiv Basela, i Bešiktaša na Koševu doživjeli su katastrofalne poraze.ali ipak razlika je izgubiti od recimo Litexa,Basela ili Bešiktaša koji su klubovi sa renomeom i recimo amaterskog Dudenlanža iz Luksemburga.Ja sam siguran da je bio umjesto Zrinjskog Željo ili Sarajevo da nebi doživjeli takav debakl kao Zrinjski.Bi vjerojatno izgubili i ispali,ali se nebi osramotili.

Izvinjavam se na offtopicu,ali jednostavno sam morao iznijeti svoje mišljenje
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 10 maj 2010, 23:24

Off topic Zrinjski je nakon odlaska igraca koji su osvojili prvenstvo 2005 igrao protiv Dudelangea 0:1 u gostima,znaci dobili smo ih jednom,zar ne :mrgreen: ,a Partizana smo prosli :mrgreen:
Osim toga Zeljeznicar nije vidio evrope 5 godina stoga malo postovanja molim,unaprijed hvala! :mrgreen: :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

bogy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la bogy_tm87 » 10 maj 2010, 23:26

da vas pitam jel moguce ikako da se derbi igra pred publikom ? jel se moguce zalit na onu odluku ?

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 10 maj 2010, 23:27

bogy_tm87 je napisao/la:da vas pitam jel moguce ikako da se derbi igra pred publikom ? jel se moguce zalit na onu odluku ?
Sarajevo se vec zalilo,odluka ce biti donesena u srijedu !
HSK Zrinjski Mostar

bogy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la bogy_tm87 » 10 maj 2010, 23:28

hvala :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 maj 2010, 23:29

bogy_tm87 je napisao/la:da vas pitam jel moguce ikako da se derbi igra pred publikom ? jel se moguce zalit na onu odluku ?
zalili smo se vec,danas je trebala odluka bit donesena al naravno nije bilo kvoruma :mrgreen: ..u srijedu ce te znati sve kada bude ponovo odrzana sjednica...tada ce i razmatrat zalbu

kakav je ovo cirkus moguce je i da se igra :mrgreen: naravno bez HZ ;)

ko izbrisa post lesinara u kojem nam pruza podrsku :D :lol: svasta :? :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 11 maj 2010, 10:29

Prema navodima Avazavog Sporta, Sarajevo bi za narednu sezonu trebalo dobiti dva velika pojačanja.
Ako ne nađu inostrani angažman, klub sa Koševa će pojačati reprezentativci, Džemal Berberović i Branimir Bajić.
Berberović je izjavio da će sigurno karijeru završiti na Koševu dok je Bajić obećao ako ne nađe angažman vani da dolazi na Koševo. Treba navest da oba igrača imaju neke inostrane ponude.
Et to čitam danas u Sportu. ;)
Ev za onog što je tražio bilo kakve inf. za transfere. :)
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

{Horde ZL@}1987
Kontakt:

Post Postao/la {Horde ZL@}1987 » 11 maj 2010, 10:52

_BooS_ je napisao/la:Prema navodima Avazavog Sporta, Sarajevo bi za narednu sezonu trebalo dobiti dva velika pojačanja.
Ako ne nađu inostrani angažman, klub sa Koševa će pojačati reprezentativci, Džemal Berberović i Branimir Bajić.
Berberović je izjavio da će sigurno karijeru završiti na Koševu dok je Bajić obećao ako ne nađe angažman vani da dolazi na Koševo. Treba navest da oba igrača imaju neke inostrane ponude.
Et to čitam danas u Sportu. ;)
Ev za onog što je tražio bilo kakve inf. za transfere. :)

brate ja mislim da je prije branimir blizi nasem klubu neg dzemo posto ce se on pridruziti safetu u njegovom klubu
a za bajica se zanimo koblenz al posto su ispali iz lige nece tamo tako da imamo neke sanse

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 11 maj 2010, 10:53

Ne znam vjeruj ... Bajić ima, kaže, neke ponude iz Kine a za Džemu nije navedeno s kim pregovara ;)

{Horde ZL@}1987
Kontakt:

Post Postao/la {Horde ZL@}1987 » 11 maj 2010, 11:50

_BooS_ je napisao/la:Ne znam vjeruj ... Bajić ima, kaže, neke ponude iz Kine a za Džemu nije navedeno s kim pregovara ;)
dzemo jarane moj pregovara sa Eskisehirspor ....reko je nadarevic da su deficitarni na toj poziciji a njegov sadasnji klub odlazi u drugu ligu gdje dzemo nece da igra

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 11 maj 2010, 11:57

{Horde ZL@}1987 je napisao/la:
_BooS_ je napisao/la:Ne znam vjeruj ... Bajić ima, kaže, neke ponude iz Kine a za Džemu nije navedeno s kim pregovara ;)
dzemo jarane moj pregovara sa Eskisehirspor ....reko je nadarevic da su deficitarni na toj poziciji a njegov sadasnji klub odlazi u drugu ligu gdje dzemo nece da igra
Ma nek mu je sa srećom, mada bi nam odlično došao.
Džemo je uvijek ginuo za bordo dres i za to je na Koševu uvijek uz toplu dobrodošlicu dočekivan.

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 11 maj 2010, 13:16

Ma dzaba nam je da dovedemo Mesija sa ovom upravom,ovo samo bacaju suplje a na kraju dovedu nikog!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 maj 2010, 13:33

samo da mi selju dobijemo i pokazemo neke stvari 8-) 8-) :D ...oni stvarno misle da su najbolja ekipa :lol: :lol: ...jesu van terena,zato su i prvi :D al smiricemo ih cak i u ovakvoj situaciji..... ;)

a sto se tog tice upravu treba otjerat pa tek onda razmisljat o pojacanjima.... :roll: :roll: sta su nam od kluba uradili :|
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, HordasDolacMalta, Jadnimi, NazorUso, Oerde, OzmoodPinglewood, Proximic i 47 gostiju.