Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
AFC Utd.-Assyriska Sodertalje oba penetriraju u gol i tri ulaska 2.10, 1/2 28
Italija-Izrael X @14
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
casspi over i bellineli overPuma je napisao/la:Italija-Izrael X @14
Osijek-Inter Zaprešić 1 2.10
domaćin s novim trenerom
domaćin s novim trenerom
Glavni listic prosao sa njim sam u plusu 21KMado899 je napisao/la:Krecemo i danas
Ovo moram probati:
Grasshoppers 2
Kvota 3dva puta su stizali rezultat 3-3 na kraju
Drugi listic:
Feyenoord 1![]()
AEK 1![]()
Kvota 2.17
I jedan na golove:
Werder pm3 oba daju i tri gola na utakmici![]()
Utrecht zx2 tri ili vise golova na utakmici![]()
Kvota 2.88
Ako prodjem ovaj na golove bicu u plusu 65KM ulog je bio 10,40,15
Vidjecu sta ima za kasnije pa postavim.
Zadnja izmjena: ado899, dana/u 13 sep 2015, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
- BenjooJutub
- Kontakt:
Pogledajte rezultate u Italijana!

Siroki 1
Vojvodina 1
FH Hafnarfjardar 1
Kvota 2.19
Ako prodje prodje
Danas 2/3 listica prosla
Vojvodina 1
FH Hafnarfjardar 1
Kvota 2.19
Ako prodje prodje

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
19:00 Hafnarfjordur - ÍBV Vestmannaeyjar 5+ @4.10, 7+ @20,probati 2/1 @23
19:00 U.N.A.M.- Pumas - Veracruz 5+ @5, 7+ @27, 3+pp @6
20:00 Valerenga - Viking 5+ @5.10 , 7+ @28 i 3+pp @6.25
20:00 Valerenga - Viking 5+ @5.10 , 7+ @28 i 3+pp @6.25
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Pozdrav....ispracenodr.van nostrand je napisao/la:Hoffenheim
![]()

Košarka večeras, po meni je kvota na Gruziju previsoka gdje god da igrate, ja sam uzeo 3,7 kvotu.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Okolele je napisao/la:14:30 Feyenoord - Willem II 1 @1.40 Feyenoord apsolutni favorit.Willem II ih je prosle godine iznenadio ali tesko je ocekivati da to mogu dva puta zaredom..Ocekujem osvetu Feyenoorda..
16:45 Utrecht - Vitesse 3+ @1.60 Ni sami ne znaju kad su zadnji put ispod 3 gola zabili..Ocekujem nastavk tradicije po poklon kvoti..
13:45 Luzern - Grasshoppers x2 @1.53 Skakavci u odnosu na proslu sezonu preporodjeni,igraju odlicno trpaju protivnike..Luzern toplo-hladno kod kuce vise hladno..Ne bi trebalo biti problema za Grassgopers da ostnau neporazeni..
18:00 Odd - Bodo/Glimt 3+ @1.40 Od svih norvezana danas nekako mi najsigurniji par za golove..U Norveskoj se igra otvoren fudbal puni ko koga stigne..Obadvije ekipe u dobroj formi,zanimljiv mec u najavi..
15:00 AEK - Giannina 1 @1.55 AEK nakon relegacije i ubjedljive sezone u drugoj ligi ima ogromne ambicije u ovoj sezoni..Medjusbni kazu da Giannini gostovanje AEK-u nista dobro ne donosi,sve sami porazi..
16:00 Corinthians - Joinville 1 @1.40 Corinthians jak ove sezone,grabe ka tituli..Zadnja dva kola uvezali su 2 remija red je za pobjedu..Atletico-Mg puse tri boda za vratom i sve osim pobjede Corinthiansa bilo bi ravno katastrofi..
Kvota:10.40

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
bravo majstore

The Strongest - Oriente P. 2/1 @ 21
Velika je prilika da ce doci
Velika je prilika da ce doci
da probamo
rio ave-sporting 1/2, 5+
rio ave-sporting 1/2, 5+
- Evolution87
- Kontakt:

jos ovo za veceras

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
bravo evolution
markoishvili samo 9.5? pa to ide od šale već u prvom kvoteru i probati na gruziju 1.pol. 2

markoishvili samo 9.5? pa to ide od šale već u prvom kvoteru i probati na gruziju 1.pol. 2
20:30 Malaga - Eibar penal DA 3.20,crveni DA 2.90 i probati 2/1 @30
124KM danas u plusu odlican danado899 je napisao/la:Siroki 1 2:0 vode 70min![]()
Vojvodina 1![]()
FH Hafnarfjardar 1![]()
Kvota 2.19
Ako prodje prodje

Moram probati jos Federera pa sta bude ako prodje prodje

Sta cemo vcrs RIver - Boca? Hoce li ono 0-0 ili da poslije 7 derbija konacno prodje oba daju gol 1,96 kvota?
Gol falio za 7+ na norvezanimaOkolele je napisao/la:19:00 Hafnarfjordur - ÍBV Vestmannaeyjar 5+ @4.10, 7+ @20,probati 2/1 @23
20:00 Valerenga - Viking 5+ @5.10 , 7+ @28 i 3+pp
@6.25
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.