FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hifans
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hifans » 13 sep 2015, 19:29

Brate jesu naši navijači, ali ne kontam šta im je, utubili su sebi u glavu da neko u klubu sustavno radi na tome da se sarajevo ugasi, tj. da pokradu sve pare od nas, pa nije tan glup da šalje svaki mjesec pare hajvanima koji će to trošit na sebe...

btw. kako fino izgleda ova formacija 4-4-2, iduću Krste - Benko u napadu, nadam se da su skontali više da Krste nije krilo. Još kad skontaju da je Hebibović krilo, i dok se Ikande oporavi i bude na 100 %, dođe novi profesionalni stručni štab, uh, uh.. :twisted:

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 13 sep 2015, 19:32

PitarBordo je napisao/la:Meni i dalje nije jasno šta se to desilo na relaciji kluba i vodstva navijanja na sjevernoj tribini... pa barem 15 minuta su jebbavali mater "lopovima u klubu", ne znam da li se čulo na TV-u, ali na stadionu jeste...
Malo im tj. upravi teško pala ona izjava navijača "pod lupom ih držati" pa su vjerovatno isključili predstavnike Hz iz nečega?
A i kazne od Saveza su dodatno podgrijale atmosferu, klub - najvatreniji.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 13 sep 2015, 19:40

sasistika je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Meni i dalje nije jasno šta se to desilo na relaciji kluba i vodstva navijanja na sjevernoj tribini... pa barem 15 minuta su jebbavali mater "lopovima u klubu", ne znam da li se čulo na TV-u, ali na stadionu jeste...
Malo im tj. upravi teško pala ona izjava navijača "pod lupom ih držati" pa su vjerovatno isključili predstavnike Hz iz nečega?
A i kazne od Saveza su dodatno podgrijale atmosferu, klub - najvatreniji.
pises o necemu o cemu pojma nemas,ova uprava nema muda za press konferenciju kad su losiji rezultati a da ima muda da se sukobi s navijacima, smijesno, ko sto i rekoh maloprije, sama uprava je sazvala sastanak sa navijacima tako da nema potrebe srati po forumu, bice sta bude
Pyro is not a crime !

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 13 sep 2015, 19:42

Ovo danas je licilo na nesto novo; igra sa dva napadaca, gdje je Krste bio poluspic (njegova prirodna pozicija), sa ofanzivnim bekovima i krilnim igracima koji su se vracali nazad i pomagali odbrani. Da ne spominjem trku Samketa i Edina na sredini :clap: Ako je Dzeno pokusavao da kombinuje, pa je igrao sa desetkom, ovo danas je bilo totalno suprotno - igra u kojoj je bitno trcanje i sto lakse/krace/direktnije prici golu, bez mudanja lopte. I fino je ispalo na kraju... Nezz jel se moze nesto slicno ocekivati i protiv radnika, ali treba vidjeti.
PS Vidim kondicionog i videoskauta danas u lozi, kao i Dzakmica i jos neki lik..vec vidim da ce se samo premjestiti negdje na novu poziciju u Klubu.. :think:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 13 sep 2015, 19:53

Delac - Hebibovic, Stepanov, Barbarić, Bekić - Ikande, Radovac, Duljević, Okić- Benko, Bekić.

Ovije makedonac da se ustoliči
nije zega zapadno
za bojana separe
za Sarajevo titula
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 sep 2015, 19:55

Prozivke se vjerovatno odnose na lopova iz klokotnice! Svasta se proculo oko njega u zadnje vrijeme, nece taj jos dugo..
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 13 sep 2015, 19:58

joker90 je napisao/la:Prozivke se vjerovatno odnose na lopova iz klokotnice! Svasta se proculo oko njega u zadnje vrijeme, nece taj jos dugo..
Briši taj avatar, hvata me neki srklet! :mrgreen: :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 sep 2015, 20:00

High je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Prozivke se vjerovatno odnose na lopova iz klokotnice! Svasta se proculo oko njega u zadnje vrijeme, nece taj jos dugo..
Eto ga, samo nek nema srkleta! :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 13 sep 2015, 20:04

joker90 je napisao/la:
High je napisao/la:
Eto ga, samo nek nema srkleta! :urnebes:
Što baš on, pored Gordona i ostalih? :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 sep 2015, 20:06

Opet svi izbacujete Amera Bekica iz prve ekipe a u svakoj skoro utakmici koju je odigrao, lik je pokazao da je nas najbolji igrac sto se tice igre glavom. Benko nije u formi zadnje vrijeme i prije bi mi on malo na klupu nego Bekic.

@Ajax stavljaj formaciju sa 2 napadaca! :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 sep 2015, 20:09

ajax legenda :D on i njegove formacije :thumbup: Steta sto te Dzeno nije znao cesce poslusat! mozda bi sad jos uvijek sjedio na klupi...

A sto se tice navijaca i uprave, rijesice se sve razgovorom ;) ljudi smo nismo strumfovi
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 13 sep 2015, 20:10

Kao prvo, Hurta je prehodao pored linije konstanto davajući upute, pa čak počastio Mateja aplauzom nakon onog slobodnjaka Borca. Eto ti već napredka. Ekipa je izgledala nešto ozbiljnije, mada se i profulilo dosta. Okić me malo razočarao, pa barem jedna se trebala zabiti on onih "nekoliko". Iskreno, Borac je loš, i nije mi neki pokazatelj. Valja sad Radniku koji igra kao lud. Pa budemo vidjeli na šta će to ličiti !
U novi boj ...

High

Post Postao/la High » 13 sep 2015, 20:11

Okića je najbolje ubacivati nekad pri kraju utakmice. Čim starta - loš je.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 sep 2015, 20:15

High je napisao/la:
Što baš on, pored Gordona i ostalih? :D
Jbg, gotivan mi! :mrgreen: I slazem se s tobom za Okica, eto da progovorimo i nesto da nije off.. :D
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 sep 2015, 20:19

Boga mi pocinjem gotivit ovog Hurtu sve vise i vise :D pogledajte izjavu nakon meca za ss.ba
Frajer je sve sto Uscuplic nije bio..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 sep 2015, 20:27

FrancescoTotti je napisao/la:Boga mi pocinjem gotivit ovog Hurtu sve vise i vise :D pogledajte izjavu nakon meca za ss.ba
Frajer je sve sto Uscuplic nije bio..
Svaka njemu cast ali neka njega u akademiji :mrgreen: Dosta mi je bio jedan Dzenan, ne trebam drugog :lol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 13 sep 2015, 20:31

Rustemović borben svega mi . Najbolji duo Rustem Ikande
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 13 sep 2015, 20:33

slika
Bravo majsotre, što reče @Totti nek' si pokazao onoj debilčini da te nepravedno zapostavljao zarad jara u ekipi. Hvala Bogu, tek 1. utakmica poslije Drine da sam je odgledao rahat, bez nekog srkleta. Imali smo i glavu i rep od početka do kraja. U igri glavom smo bili iznenađujuče opasni što je definitivno plod nekih promjena Hurtića i igranja sa 2 špica. Na onu salvu topovskih i "lopove iz kluba" fakat ne znaš šta da kažem, ibretio sam se svo vrijeme, kakvi glupani jbte :crazy:
1946

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 sep 2015, 20:37

ElCartel11 je napisao/la:@Ajax stavljaj formaciju sa 2 napadaca! :mrgreen:
Pa slicno kao danas.
Golman zna se.
Bekovski par Baric i Bekic/Puzigaca ( to ne znam kako ce se odluciti vjerovatno za Bekica ).
Stoperi koga god izabere od Barbarica, Stepanova i Tatomirovica nece pogrijesiti.
Zadnji vezni par Rustemovic i Radovac.
Desno krilo Bekic, lijevo Duljevic.
Povuceni spic Velkoski.
Spic Benko.

Ovo naravno ako se Ikande ne oporavi inace on igra. A Krste ce morati da igra vise povucenije kao desetka. U drugom poluvremenu Okica ubacit zadnjih 30 minuta. Mada mislim da je mozda bolje krenuti sa Okicem u nekim gostujucim utakmicama nego sa Duljevicem. To sam isto malo u dilemi ko od njih dvojice da krene. Amer Bekic je svakako starter.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 sep 2015, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 sep 2015, 20:38

BitiSrcemVezan je napisao/la: Bravo majsotre, što reče @Totti nek' si pokazao onoj debilčini da te nepravedno zapostavljao zarad jara u ekipi. Hvala Bogu, tek 1. utakmica poslije Drine da sam je odgledao rahat, bez nekog srkleta. Imali smo i glavu i rep od početka do kraja. U igri glavom smo bili iznenađujuče opasni što je definitivno plod nekih promjena Hurtića i igranja sa 2 špica. Na onu salvu topovskih i "lopove iz kluba" fakat ne znaš šta da kažem, ibretio sam se svo vrijeme, kakvi glupani jbte :crazy:
Jedino ako se odnosilo na Ibrakovica, onda ih shvatam.. Ako Bog da u narednom periodu da se sve sazna i da mu se stane u kraj. Puno toga je isplivalo, a nije od mahalaca, nego od ljudi koji ne lupaju bas gluposti.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hansestadt, napoleon72, plisek, riki46 i 61 gost.