Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 06 feb 2009, 19:31

iskreno da kazem...meni je to skroz neshvatljivo,malo mi je cudno da rafa tek sad zahtijeva da ima konce u rukama oko transfera,zasto to nije prije uradio,zasto tek sada to trazi :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

redsforever
Kontakt:

Post Postao/la redsforever » 06 feb 2009, 19:55

eh kolegice šta ćeš tako ti je to,neko dođe tobe ranije a nekada kasnije . . .

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 06 feb 2009, 20:23

YNWA je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:jbg brate evo ja navijam za man utd ali smatram ako budete igrali najbolje što znate (npr liverpool - milan prvo poluvrijeme 0:3 a znamo kako se završilo) vi ste osvajači premiershipa ali više volim da vi osvojite nego arsenal i chelsea
ne mogu da vjerujem da navijac mancestera ovo moze reci, nije mi uopste jasno

ali samo skontaj koliko ja mrzim cheslea i arsenal pa to nije normalno, draži mi je liverpool iz mnogo razloga sad ne mogu ih navoditi jer mogu roman napisati o tome
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 06 feb 2009, 21:17

Mirza_Hordas je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:jbg brate evo ja navijam za man utd ali smatram ako budete igrali najbolje što znate (npr liverpool - milan prvo poluvrijeme 0:3 a znamo kako se završilo) vi ste osvajači premiershipa ali više volim da vi osvojite nego arsenal i chelsea
ne mogu da vjerujem da navijac mancestera ovo moze reci, nije mi uopste jasno

ali samo skontaj koliko ja mrzim cheslea i arsenal pa to nije normalno, draži mi je liverpool iz mnogo razloga sad ne mogu ih navoditi jer mogu roman napisati o tome
ja ti ovo samo mogu reci mrzim arsenal,chelsea i najvise mrzim manchester a najvise me nerviraju vase ciganske pobjede. :D :D :D

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 06 feb 2009, 21:28

ja ti ovo samo mogu reci mrzim arsenal,chelsea i najvise mrzim manchester a najvise me nerviraju vase ciganske pobjede. :D :D :D[/quote]

Da Liverpool nije 6-7 puta kiksao protiv ovih slabijih ekipa,kakve bi u vas pobijede bile?

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 feb 2009, 21:40

http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldow ... 6-1346.htm

alonso nije suspendiran :?
moguce je da i on i tores ne budu u prvom timu
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 06 feb 2009, 23:53

joj sad nam odbrana najstabilniji dio tima,napad skripi a i sredina
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 feb 2009, 23:58

reds_forever je napisao/la:joj sad nam odbrana najstabilniji dio tima,napad skripi a i sredina
jedno je sigurno, dok je rafa na klupi liverpula za odbranu nema problema
Sarajevo i Liverpool

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 feb 2009, 03:16

YNWA je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:joj sad nam odbrana najstabilniji dio tima,napad skripi a i sredina
eh jos da igramo u talijanskoj ligi gdje bi nam kraj bio :mrgreen:
nema potpisa

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 07 feb 2009, 12:51

Admir_Sa je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
eh jos da igramo u talijanskoj ligi gdje bi nam kraj bio :mrgreen:
ne mogu ni zamisliti :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 07 feb 2009, 12:58

Ma ljudi danas nam je biti ili ne biti, iskreno mislim da je Benayoun pokazao u zadnje dvije tekme da zasluzuje da igra u timu, koliko god ga neko volio ili ne, cak moze igrati i malo nazad jer je dosta kreativan (cak se pokazao i bolji na toj poziciji od Alonsa).

Mascherano jeste "razbijac" ali zna i on poturiti dobru loptu, sto je najvaznije ne srlja. Plessis je zaista zahvalan, kao sto je neko spomenuo imao je dobru partiju protiv Arsenala, a cak mislim da je i dobar gol zabio ljetos na pripremama. Ukoliko Rafa odluci da Torres ostane na klupi, onda bih volio vidjeti Babela ili na krilu ili u vrhu napada, jer bi mogao iskoristiti sporost Campbella i Kaboula. Samo molim Boga da Dossena ne igra, zaista se trudi ali se vidi da se ne uklapa u engleski stil igranja :roll: :roll:
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 07 feb 2009, 13:33

Ja necu rec "MORAMO POBIJEDITI" (ali znajte da to mislim :D )svaki put kad to kazem ili remiziramo ili izgubimo :lol:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 07 feb 2009, 13:44

TheScouser je napisao/la:Ma ljudi danas nam je biti ili ne biti, iskreno mislim da je Benayoun pokazao u zadnje dvije tekme da zasluzuje da igra u timu, koliko god ga neko volio ili ne, cak moze igrati i malo nazad jer je dosta kreativan (cak se pokazao i bolji na toj poziciji od Alonsa).

Mascherano jeste "razbijac" ali zna i on poturiti dobru loptu, sto je najvaznije ne srlja. Plessis je zaista zahvalan, kao sto je neko spomenuo imao je dobru partiju protiv Arsenala, a cak mislim da je i dobar gol zabio ljetos na pripremama. Ukoliko Rafa odluci da Torres ostane na klupi, onda bih volio vidjeti Babela ili na krilu ili u vrhu napada, jer bi mogao iskoristiti sporost Campbella i Kaboula. Samo molim Boga da Dossena ne igra, zaista se trudi ali se vidi da se ne uklapa u engleski stil igranja :roll: :roll:
benayoun uvijek dobro igra protiv wigana i celzija, te dvije ekipe mu leze

i ja bi volio vidjeti babela na poziciji napadaca ako torres ne bude u prvom
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 07 feb 2009, 13:51

YNWA je napisao/la:
TheScouser je napisao/la:Ma ljudi danas nam je biti ili ne biti, iskreno mislim da je Benayoun pokazao u zadnje dvije tekme da zasluzuje da igra u timu, koliko god ga neko volio ili ne, cak moze igrati i malo nazad jer je dosta kreativan (cak se pokazao i bolji na toj poziciji od Alonsa).

benayoun uvijek dobro igra protiv wigana i celzija, te dvije ekipe mu leze

i ja bi volio vidjeti babela na poziciji napadaca ako torres ne bude u prvom

ja mislim da bi igraci danas trebali dati sve od sebe,spominjala sam prije kako se ne zalazu bas za pobjedu,danas imaju dosta razloga da se pokazu i odigraju najbolje sto mogu

dobricina
Kontakt:

Post Postao/la dobricina » 07 feb 2009, 14:29

A jakog Liverpula, Everton ga razvalio i spustio na zemlju, ulozio sam 150 eura na everton i dobio 410 eura, svaka cast evertonu, ma bio mi siguran par Everton 1, i danas cu odigrati na Porsmuta 1 i opet dignuti lovu, jak liverpul :lol: , necete vi izboriti ni ligu prvaka a o naslovu da i nepricam, igrate na silu a jos vam nema onog supka dzerarda i bit ce te jos slabiji. PORSMUT KECINA
mene bi bilo stid navijati za liverpul :oops: :oops: :oops:

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 07 feb 2009, 15:08

ee eto imate sansu da se priblizite Man utd nakon sto ih pobijedimo sutra na Upton parku,na vama je da danas pobijedite Portsmoutha a u kakvoj se formi nalaze realno je ocekivati 2,kad smo im mi uvalili 4 komada na njihovom terenu zasto ne bi mogli i vi :)
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

red fan
Kontakt:

Post Postao/la red fan » 07 feb 2009, 15:41

dobricina je napisao/la:A jakog Liverpula, Everton ga razvalio i spustio na zemlju, ulozio sam 150 eura na everton i dobio 410 eura, svaka cast evertonu, ma bio mi siguran par Everton 1, i danas cu odigrati na Porsmuta 1 i opet dignuti lovu, jak liverpul :lol: , necete vi izboriti ni ligu prvaka a o naslovu da i nepricam, igrate na silu a jos vam nema onog supka dzerarda i bit ce te jos slabiji. PORSMUT KECINA

E VIDI SE DA SI SELJACINA PRAVA!!POJMA TI OD FUDBALA NEMAS A TOLIKO EURA U SVOM ZIVOTU NIS VIDIO!HAHAA: :mrgreen: :mrgreen:

alem 95
Kontakt:

Post Postao/la alem 95 » 07 feb 2009, 16:03

slusaj ti mene sto kazes lose o liverpoolu, budi sretan i zahvalan ako ikad budes navijo/ako znas sta to znaci/ za VELICINU KAO STO JE LIVERPOOL I ZAMOLIO BIH TE DA VISE NEDOLAZIS na ovu stranu jer nisi DOVOLJNO VELK da to zasluzujes

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 feb 2009, 16:21

red fan je napisao/la:
dobricina je napisao/la:A jakog Liverpula, Everton ga razvalio i spustio na zemlju, ulozio sam 150 eura na everton i dobio 410 eura, svaka cast evertonu, ma bio mi siguran par Everton 1, i danas cu odigrati na Porsmuta 1 i opet dignuti lovu, jak liverpul :lol: , necete vi izboriti ni ligu prvaka a o naslovu da i nepricam, igrate na silu a jos vam nema onog supka dzerarda i bit ce te jos slabiji. PORSMUT KECINA

E VIDI SE DA SI SELJACINA PRAVA!!POJMA TI OD FUDBALA NEMAS A TOLIKO EURA U SVOM ZIVOTU NIS VIDIO!HAHAA: :mrgreen: :mrgreen:
glupane bio je x a ne kec kao sto ti kazes a sad razguli!!!!!!
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 07 feb 2009, 16:29

ja se pitam sta admini na ovom forumu rade,svaki dan nama na ovu temu dolaze provokatori,nijednom u ovih 400+ postova nisam otisla na temu man utd,arsenala i nekog drugog kluba i provocirala navijace,a ovdje se to stalno desava,stalno dolaze neki forumasi i provociraju navijace liverpoola,forum jeste da se diskutuje,al ne i da se provocira,ova tema je otvorena za simpatizere liverpoola a ne za provokatore,meni je stvarno vise dosta da skoro svaki put kad dodjem na forum izgubim zivce,sta ce vam uopste onaj pravilnik kad ga malo osoba postuje,muka mi je vise od toga i vjerujem da svi navijaci liverpoola su korektni,nisu provocirali druge navijace,ja ako kazem nesto lose o nekom drugom klubu,ja to barem kazem na ovoj temi gdje se vecina slaze sa mnom,a ne da odem na temu tog kluba i provociram navijace,to trebate sankcionisati,ne dolazim na temu da se raspravljam se provokatorima ja dolazim na ovu temu da diskutujem sa ISTINSKIM NAVIJACIMA LIVERPOOLA :!:

ja sam kopirala jedan od mojih prethodnih postova,valjda ce se sad reagirati :!:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.