Na kraju rutinski, ali većim dijelom meča nije tako izgledalo. Pribojavao sam se Finaca, ali nisam ništa htio da pišem da ne izbaksuziram

Finci odlično šuterski ušli u meč, u jednom momentu su imali 4/5 za tri. Sudije komične, Bogdanu priznat neregularan koš (vidim pojedinci se na to i sl. izvlače kad nemaju čime drugo da popljuju), Srbiji sviraju dvije tehničke u četvrtini

(koliko god da su bile opravdane ili ne, ne možeš svjetskom vicešampionu u tako kratkom roku svirati dvije tehničke

). U nastavku smo na početku otišli na +9 i pomislio sam da smo već tada prelomili, međutim oni su se vratili naravno trojkama i situacijama 2+1 x3

. Kasnije je uslijedila kanonada trica, Bogdan, Simon, Erceg su ispogađali i završili posao. Raduljica fenomenalan, Erceg konačno odigrao na očekivanom nivou, Bjelica konstantno dobar. Fine role Simonovića i Milosavljevića, mada mi nije jasno zašto Sale Dragana nije više koristio.
Smiješni su mi ovi što kažu da bi Vasilije Micić bio korisniji od Stefana Markovića. Pišancija.
Hrvati

kontao sam da gledam Hrvate kao potencijalne rivale Srbije, ali sam zaboravio uključiti alarm pa sam prešišao sa spavanjem, ali eto nije se imalo šta ni vidjeti, osim, po izvještajima, superiorne Češke. Za mene je ovo senzacija iako se već u Zagrebu vidjelo da kod Hrvata nešto ne štima, iako su Česi dobro odigrali u grupi, većina ljudi je bila u fazonu
koja Češka, ajd da je bilo tijesno do kraja, međutim poluvrijeme +17, na kraju +21.
ppppp je napisao/la:@kopi fc
Navedi mi jedan moj nacionalistički post i ja ću se iste sekunde samobanovati
Pa kako više ne skontaš, ovdje si nacionalista, fašista, četnik kad navijaš za Srbiju, a kad navijaš protiv nje, otvoreno se raduješ njenim porazima, trolaš, recimo, Hezoninim
zatrpavanjima onda si košarkaški stručnjak i objektivni neutralni posmatrač.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović