Covjek to, sto se kaze, kvalitetno odradjuje. Stvarno kvalitetno.hifans je napisao/la:Haj da kažem tako upravu si, ono što se kaže jel.FrancescoTotti je napisao/la:Ja bi Hurtica ostavio do daljnjeg da nas vodi. Covjek daje sjajne izjave medijima.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Covjek to, sto se kaze, kvalitetno odradjuje. Stvarno kvalitetno.hifans je napisao/la:Haj da kažem tako upravu si, ono što se kaže jel.FrancescoTotti je napisao/la:Ja bi Hurtica ostavio do daljnjeg da nas vodi. Covjek daje sjajne izjave medijima.
De bona... Taj mrtvi borac nas prosle godine izbaci iz kupakenanbrajic je napisao/la:Da se pogrešno ne shvati moj prethodni post...ovaj i ovakav Borac se može porediti sa 11 mrtvih konja, prostora imamo ko u priči...smatram da smo ih trebali/mogli do sad natrpat pofino...
Jarane bas kontam to. Onaj konj mi samo zice vadio. Ovaj novi bekic je u ovoj utakmici samo imao vise dobrih centarsuteva nego puzigaca u ove dvije sezone.tenpenny je napisao/la:Koja preporodjena lijeva strana
Povreda, pauzira još najmanje 3 sedmice!!!BernardBarnjak je napisao/la:sta je sa nigerijcem??
Jbg moro je dzenin jaran igratiFrancescoTotti je napisao/la:Jarane bas kontam to. Onaj konj mi samo zice vadio. Ovaj novi bekic je u ovoj utakmici samo imao vise dobrih centarsuteva nego puzigaca u ove dvije sezone.tenpenny je napisao/la:Koja preporodjena lijeva strana
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, gh0stHZ, Mourinhokilledbarca, napoleon72, Strosmajer i 31 gost.