bojler je napisao/la:Molim vas kakav je go ? kako su ga dali ?
glavom na ubacivanje sa desne strane. asistent baric
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
bojler je napisao/la:Molim vas kakav je go ? kako su ga dali ?
Ajax je napisao/la:Kakav start Tatomirovica![]()
![]()
![]()
![]()
hifans je napisao/la:Zamisli sad u ovom privremenom treneru dobijemo novog "dženu" i sve ispočetka
Jos jedan igrac pored Barica koji se sasvim neopravdano kritikuje ovdje. Covjek odigra 4/5 utakmica vrhunski. Umjesto da budu sretni sto imamo tri fenomenalna stopera ( sto nema niko ) oni bi na svaki nacin da otjeraju jednog. Jer eto takvih igraca ima koliko hoces.BernardBarnjak je napisao/la:Ajax je napisao/la:Kakav start Tatomirovica![]()
![]()
![]()
![]()
Hrabro i pozrtvovano.
To je bilo retroaktivnoPitarBordo je napisao/la:Nisam u toku, sjever dobar dio prvog pjevao "lopovi iz kluba" bla bla... i povrh svega nakon ove realno možda najbolje partije ove sezone na Hasetu... pjevaju "igrajte piičke"... Ne kontam...
Ako uporedimo na ono što smo do sad mogli gledati ja jesam, prezadovoljan.kenanbrajic je napisao/la:Izvin'te....jeste FAKAT vi zadovoljni ovim što gledate?!
Igra nije losa (kao sto je bila vecinu ove sezone)kenanbrajic je napisao/la:Izvin'te....jeste FAKAT vi zadovoljni ovim što gledate?!
Obzirom na to sta smo gledali do sada,i da ekipu vodi trener iz akademije,mogu reci da sam poprilicno zadovoljan.kenanbrajic je napisao/la:Izvin'te....jeste FAKAT vi zadovoljni ovim što gledate?!
Haj ti gledaj Real malo. Očito te to zadovoljava...kenanbrajic je napisao/la:Izvin'te....jeste FAKAT vi zadovoljni ovim što gledate?!
Haj da kažem tako upravu si, ono što se kaže jel.FrancescoTotti je napisao/la:Ja bi Hurtica ostavio do daljnjeg da nas vodi. Covjek daje sjajne izjave medijima.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bvsic, riki46 i 45 gostiju.