Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Ninaa
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la Ninaa » 13 sep 2015, 16:03

:geek:
Keenan.- je napisao/la:Imam Iphone 5, da li je pametno da ga mijenjam za Galaxy S5? :)
Po meni mnogo bolje, nikako ne simpatisem iphone, nekako su mali telefoni, dok ti je s 5 čini mi se 5.1 inc ekran, po meni pametan izbor ako to zeliis uraditi, samo je pitanje koliko bi dodao love ili ne bi nistaa, nisam 100% sigurno koliko kostaju?

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 13 sep 2015, 16:15

Ninaa je napisao/la::geek:
Keenan.- je napisao/la:Imam Iphone 5, da li je pametno da ga mijenjam za Galaxy S5? :)
Po meni mnogo bolje, nikako ne simpatisem iphone, nekako su mali telefoni, dok ti je s 5 čini mi se 5.1 inc ekran, po meni pametan izbor ako to zeliis uraditi, samo je pitanje koliko bi dodao love ili ne bi nistaa, nisam 100% sigurno koliko kostaju?
Morao bi dodati oko 100-150 kermi a za S4 se mogu zamijeniti bez doplate.
FK Željezničar
Chelsea FC

Ninaa
Kontakt:

Post Postao/la Ninaa » 13 sep 2015, 16:19

Keenan.- je napisao/la:
Ninaa je napisao/la::geek:
Morao bi dodati oko 100-150 kermi a za S4 se mogu zamijeniti bez doplate.
Pa uzmi s4, meni je to super mobitel, ja taj zelim, poznanik ima taj mob, kaže leti, nenormalna brzina, nikako ne stopa, kamera drama kako po danu tako po noci.. A i on je 5.0 inc, puno veci od tog iphona.. Moja preporuka zamjeni, sad sve je na tebi i tvome izboru..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 sep 2015, 17:25

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 13 sep 2015, 17:32

Pita prijatelj Marko Rakar na Fejsu - da kupim novi iPad Pro s tipkovnicom i olovkom, ili PC laptop i helikopter? LOL
U tome i jest čar Applea, da njegovi čelnici na redovnim događanjima na stage donesu komade kravlje balege - opet bi se našli oni koji bi padali u nesvijest od oduševljenja, koji bi to smatrali vrhunskom inovacijom, šamarom konformizmu, genijalnošću bez premca i tome slično.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 sep 2015, 17:37

toster = 39 KM

itoster = 340 KM

:kafa:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 sep 2015, 20:31

pričajte vi šta hoćete, iphone 3g je i dan danas bolji od pola android huaweia alcatela lenova doogea pa i onih plastiko samsunga i klape !
o ovim novijim da ne pričam! slažem se sa vama da postoje ti apple zaluđenici-moroni, al brate kvalitet je kvalitet! to ne možete osporit!
a sad što @nina i slični kažu ne vole male ekrane ... to je stvar ličnog ukusa. ios, iphone dizajn i kvalitet uopćeno, je nešto što jednostavno ne možete 'prcati'
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 13 sep 2015, 21:10

FrancescoTotti je napisao/la:pričajte vi šta hoćete, iphone 3g je i dan danas bolji od pola android huaweia alcatela lenova doogea pa i onih plastiko samsunga i klape !
o ovim novijim da ne pričam! slažem se sa vama da postoje ti apple zaluđenici-moroni, al brate kvalitet je kvalitet! to ne možete osporit!
a sad što @nina i slični kažu ne vole male ekrane ... to je stvar ličnog ukusa. ios, iphone dizajn i kvalitet uopćeno, je nešto što jednostavno ne možete 'prcati'
Vecina korisnika iPhonea su zaludjenici a dobar dio njih i moroni, ono ostalo su ljudi koji ne znaju da za mnogo manje para mogu imati priblizno isti kvalitet, pa kupuju ime.
Imao sam Samsung, sad imam Huawei, mogu ti samo reci da je moj Huawei svemirski brod za vecinu dosadasnjih iPhonea, ukljucujuci i taj 3G.
Taj izraz "plastik" su izmislili ovi iz iPhonea jer pali kod morona.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 sep 2015, 21:15

@samozeljo ne znas sta pricas .

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 sep 2015, 21:26

Evo galaxy s6 sada kosta isto koliko i iphone 6, takodjer tu sa cijenama su i lg g4 i htc m9 !! to je za one glupane koji ne znaju da mogu imati m8, s4, g2 za mnogo manje para?
Jarane moj ima dobra izreka: 'ako ne znas sta je dobro, uzmi ono sto je skupo!'. Primjera radi ja sam uzeo iPhone 5s ispred xperie z3, zasto? ne zato sto sam apple fanboy vec zato sto imam daleko bolja iskustva sa ios-om negoli sa androidom, jedan razlog. drugi razlog ovo o cemu je raja iznad pricala, za godinu dana moj 5s ce kostati 500 km, a z3 ce biti kao z2 danas, oko 400 km. Da ne idem dalje, samo cu se bezze uvalit opet u glupu raspravu android vs ios.....
Ali ipak, ti imas svemirski brod....

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 13 sep 2015, 21:31

IPhone 6 nemas ispod 1000nov(do 1500), dok S6 imas i po 900KM, tako da im cijena nije ista. S6 nek za godinu kosta 700, iphone 800, a ti platio bar 200KM vise da bi za godinu on vrijedio 100 vise od S6, nisi vala u nekom plusu realno..

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 sep 2015, 21:35

FrancescoTotti je napisao/la:Evo galaxy s6 sada kosta isto koliko i iphone 6, takodjer tu sa cijenama su i lg g4 i htc m9 !! to je za one glupane koji ne znaju da mogu imati m8, s4, g2 za mnogo manje para?
Jarane moj ima dobra izreka: 'ako ne znas sta je dobro, uzmi ono sto je skupo!'. Primjera radi ja sam uzeo iPhone 5s ispred xperie z3, zasto? ne zato sto sam apple fanboy vec zato sto imam daleko bolja iskustva sa ios-om negoli sa androidom, jedan razlog. drugi razlog ovo o cemu je raja iznad pricala, za godinu dana moj 5s ce kostati 500 km, a z3 ce biti kao z2 danas, oko 400 km. Da ne idem dalje, samo cu se bezze uvalit opet u glupu raspravu android vs ios.....
Ali ipak, ti imas svemirski brod....
Z2 polovan sad kosta 500 KM, nov sigurno nije ispod 800 KM, Z3, Z4 ... sigurni mnogo vise polovan/no, isto kao sto i S4, S5 imaju paprene cijene.

Sve je to do korisnika ko voli IOS ili Android, u totalu sve sto strasni telefoni Apple, Sony, Samsung, pe eto i HTC dolazi na svoje.

@JHam ... S6 nov nema sanse da je 900, preko 1000 !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 sep 2015, 21:37

JHam je napisao/la:IPhone 6 nemas ispod 1000nov(do 1500), dok S6 imas i po 900KM, tako da im cijena nije ista. S6 nek za godinu kosta 700, iphone 800, a ti platio bar 200KM vise da bi za godinu on vrijedio 100 vise od S6, nisi vala u nekom plusu realno..
hahahahha pa to znaci da mu je cijena vec opala! jaro moj njegova prodajna cijena kad je tek izasao je bila ista kao i iPhone 6-icina!

a u biti je @elegant evo iznad sve rekao. samo ja se ospem kad se pocne pljuvat po nekoj stvari koja itekako valja .

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 13 sep 2015, 21:44

Ljudi uzeo sam LG G3 prije 4 mjeseca (u Telecomu na pretplatu) i radio je savrseno ali se poceo desavati neki problem sa pregrijavanjem (kao neka pozadinska aplikacija ustane upaljena i trosi previse i baterije i memorije). Medutim haman da je to preraslo u jos veci problem sa softverom jer kako se pregrijava telefon pocela se topiti (savijati) plastika od kucista. Ja sam to u proslu subotu odnio na servis ali zasad telefonu ni traga ni glasa. Interesuje me jel neko imao iskustva sa njihovim servisom koliko to otprilike traje, da znam kad se mogu nadat da ce mi vratit mobitel :D
www.nkbratstvogracanica.com

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 sep 2015, 21:51

cesc4 je napisao/la:Ljudi uzeo sam LG G3 prije 4 mjeseca (u Telecomu na pretplatu) i radio je savrseno ali se poceo desavati neki problem sa pregrijavanjem (kao neka pozadinska aplikacija ustane upaljena i trosi previse i baterije i memorije). Medutim haman da je to preraslo u jos veci problem sa softverom jer kako se pregrijava telefon pocela se topiti (savijati) plastika od kucista. Ja sam to u proslu subotu odnio na servis ali zasad telefonu ni traga ni glasa. Interesuje me jel neko imao iskustva sa njihovim servisom koliko to otprilike traje, da znam kad se mogu nadat da ce mi vratit mobitel :D
Druze bolje da nikad nisi ni pomislio uzeti fontel kod tih mafijasa...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 sep 2015, 21:55

Ma nazvat će te oni iz Stanića, ako ne budu slobodno ti njih zovi, normala su, ne bi trebalo dugoo da traje.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 13 sep 2015, 21:57

@Totti Je.biga druze znam i ja al to je bila jedina opcija a telefon je stvarno zvjer.... Ovaj problem je se moze rijesit (ili mi mogu dati drugi fontele) ali ne znam sta zezaju toliko pa trebaju ga spojit na komp i rijesit problem i zamjeniti kuciste :thumbdown:

@Ferdy88 Nadam se da ce ga sutra poslati u Gracanicu inace cu morat rec ovom sto radi u Telekomu da ih zove :D
www.nkbratstvogracanica.com

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 13 sep 2015, 21:58

Ja koliko imam iskustva, ako ne uspiju popraviti dobijes novi, doduse tad je u pitanju bio W300i cini mi se xD
Imaju ja mislim oni neki rok za popravljanje(15 dana mozda nisam siguran), ako u tom roku ne poprave salju drugi, koji ces vjerovatno cekati 5-10 dana da dodje...

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 13 sep 2015, 22:06

Ne sikiraj se jest da ćeš se nacekat 20-30 dana sigurno ali ili ce ti popraviti ili novi ćeš dobit ;)

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 13 sep 2015, 22:12

Ja koga god znam sa g3 telefonom nesto ga zeza, pregrijavanje i baterije umire 99%, izgleda da su dosta bolji posao odradili sa g2.
Mia San Mia

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.