Simon rijesava.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Cuj faulGunner4 je napisao/la:Ovo ako nije faul nad Bogdanom ne znam sta je.
Pazi ovo globalno zagrevanje sto uzima danak, sto su Finci nabacili boju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Svaki od njih je rodjen u Finskoj ili mu je majka finkinja sem WilsonaGunner4 je napisao/la:Ovo ako nije faul nad Bogdanom ne znam sta je.
Da si realno napisao rekao bi da se greske prave na obe strane... Ali tako je kada se gleda samo u jednom pravcu.KopLfc je napisao/la:Kako mrzim ovakve komentareGunner4 je napisao/la:FIBA cetnicka organizacija.KopLfc je napisao/la:Guraju se Srbi itekako,kome smeta šampionska Finska ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
Ispade ja sad napisao Srbi cetnici,ne kontam ?
Samo sam realno napisao da se guraju danas i to je to,ako se ne slazes preskoci odj.ebi ili sta god vec.
Fuj
Ne budi smijesan, ondje se jedino mogao faul u napadu svirat. Salin se doktorski postavio.Gunner4 je napisao/la:Ovo ako nije faul nad Bogdanom ne znam sta je.
Vrlo jednostrana ako Italijane ne bude s.r.a.o sut. Sve osim ubjedljivog ulaska Srbije u finale je za mene prvorazredno iznenadjenje.FaraonTM je napisao/la:Još ih dobro nabiše, a do prije 3 minute egal bio
Mogu misliti ako se Srbi nalete na Talijane u polufinalu, kakav će to meč da bude
Al' zato ako ih krene šutEpidaurus je napisao/la:Vrlo jednostrana ako Italijane ne bude s.r.a.o sut. Sve osim ubjedljivog ulaska Srbije u finale je za mene prvorazredno iznenadjenje.FaraonTM je napisao/la:Još ih dobro nabiše, a do prije 3 minute egal bio
Mogu misliti ako se Srbi nalete na Talijane u polufinalu, kakav će to meč da bude
Što je šteta? Pa Srbi su sigurno kvalitetnija reprezentacija i sigurno imaju više da ponude od FinacaKufur je napisao/la:steta sto finska protiv sraba ispade
Inace ono,bas su male sanse da ih krene...Gdje ce krenuti Bellinelija,Gallinarija,Gentilea...Epidaurus je napisao/la:Vrlo jednostrana ako Italijane ne bude s.r.a.o sut. Sve osim ubjedljivog ulaska Srbije u finale je za mene prvorazredno iznenadjenje.FaraonTM je napisao/la:Još ih dobro nabiše, a do prije 3 minute egal bio
E ako ih krene onda ih ni Francuzi odbranit ne moguFaraonTM je napisao/la:Al' zato ako ih krene šutEpidaurus je napisao/la:Vrlo jednostrana ako Italijane ne bude s.r.a.o sut. Sve osim ubjedljivog ulaska Srbije u finale je za mene prvorazredno iznenadjenje.FaraonTM je napisao/la:Još ih dobro nabiše, a do prije 3 minute egal bio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.