Onaj janez bacio patku za Šehića i pobjegao, imal' ko od "insidera" da zna išta o njegovom eventualnom odlasku? Janeze

edit: al' pazite vi novinara, pa Kinezi bi skontali za koga navija

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja Bahe pitara,**** mu ManU mater u picku?vjeran1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Danas sjedio na kafi sa momkom sto je zivio sa Viscom i zna sve u i oko Zeljetanzla je napisao/la:Za Bekrića se priča već dugo da će otići, a i ima logike da ide, tj vrijeme mu je da šta mazneJanez je napisao/la:Na kraju sezone Sehic i Bekric napustaju Zelju...100%. Postoje i neke konkretne ponude koliko sam čuo,pročitao. Ali to za Šehića me iznenadilo, odakle ti taj info, patka?
Tebi je ono dodavanje?Željovac je napisao/la:Evo na 5 minuta i 6 sekundi Rovčanin izlazi sam na golmana i pokušava uposliti Lazara. Toliko o bezobrazluku.
Ovo sam pokazao zbog priče o sebičnosti, a dodavanje nije bilo Bog zna šta loše. Opasna lopta u sredinu na koju je Lazo kasnio. A i sam je prošao ovog igača Olimpika i stvorio sebi šansu. Ko god da objektivno gleda na ovu akciju, reći će da je dobro ovo uradio. Što opet nije ni bitno, jer, ponavljam, ovo sam pokazao zbog priče o njegovoj sebičnosti. Ja, fakat, sramota, treb'o je sam izać' nakon ove bruke od akcije...Seyo_TM je napisao/la:Tebi je ono dodavanje?Željovac je napisao/la:Evo na 5 minuta i 6 sekundi Rovčanin izlazi sam na golmana i pokušava uposliti Lazara. Toliko o bezobrazluku.
![]()
Ja bi sam izasao...
Ti kralju bas nisi trenirao pa da vidis sta bi ti rekli za ovo "dodavanje"Željovac je napisao/la:Boga mi i nije bila pozicija iz koje se mora šutirati niti neka strašna šansa. Bilo je dosta iskosa. A samo kažem, ne d'o dragi Bog da je opalio, pa šta bude. Ligata bi mu sugeris'o da je sebičan, ovdje bi se pisalo da je pitar itd. Stvarno ne znam ni šta struka može konkretno za ovu akciju reći loše. Jedino Lazi da nije utrčao na vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], BarbareZeljin, Brkooo, doncarlo, ristagrad, robertkosar, sebalos, Stole i 81 gost.