tuzlak1987 je napisao/la:On je Crnogorac, ucestvovao u kampanji za nezavisnu CG..filip13 je napisao/la:na rts nazvase duska ivanovica njihovim,srbijanskim trenerom
znam da je crnogorac,zato ovo i napisah
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
tuzlak1987 je napisao/la:On je Crnogorac, ucestvovao u kampanji za nezavisnu CG..filip13 je napisao/la:na rts nazvase duska ivanovica njihovim,srbijanskim trenerom
I juce su bile zanimljive utakmice do 3Q...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Mogla bi ovo biti zanimljiva utakmica
I to je dovoljno od FInskeBernardBarnjak je napisao/la:I juce su bile zanimljive utakmice do 3Q...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Mogla bi ovo biti zanimljiva utakmica
Naravno.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:I to je dovoljno od FInskeBernardBarnjak je napisao/la:I juce su bile zanimljive utakmice do 3Q...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Mogla bi ovo biti zanimljiva utakmica
Koliko je završilo sa Finskom promakao mi rezultat?Drina1945 je napisao/la:Šta ovo bineispuni se želja Hrvata da odigraju četvrtfinale sa budućim prvacima, šteta
Žalosno da još ima takvih koji puše i pale se na ono što im novinari i političari serviraju,ali eto iz iskustva izgleda da ih je pun "Balkan".dubrava je napisao/la:a-ha. je.. jeFk_zeljo_1921 je napisao/la:
PRedsjednik saveza ovo izjavi , nisu nista drugo ni zasluzili
znas sta je izjavio mali princ za 24 sata?
čim se vi djeco hranite, čimeee??
i onda kad kažu da obrazovanje nije bitno.. ma nije klinac moj...
Kod Repeše također nikakve igre nije bilo i vukao je masu neshvatljivih poteza tako da ne hvala.Na EP 2013 nam se otvorio ždrijeb.Ne treba se zavaravati da se nešto bajno odigralo.Ali umjesto da se to iskoristi i uspostavi neka igra ništa se nije značajno od tada napravilo.andro234 je napisao/la:Repesa zapravo nikad rezultatski nije skroz podbacio kao mi na ovom i na euru 2011. i svako ispadanje je bilo gusto a najvise ga se blatilo
Jasko vrati se
Kako manje Tomasa i Bilana kada ih ni ovdje nije bilo?tuzlak1987 je napisao/la:U biti Hrvatska za naredni Eurobasket mora imati 12 podjednako korisnih igraca. Treba vise Kruna Simona koji posteno odrade svoje minute, a manje Stipcevica, Drapera, Ukica, Rudeza, Tomasa, Bilana.. Ipak to je pola ekipe i rizicno je oslanjati se na soliranja igraca u formatu gdje te jedna utakmica izbacuje..
Kako kakvi?Mamic i MSA/ASA agencijadean33 je napisao/la:kakvi mafijaški menadžeri?dzelllo je napisao/la: "Istina je, Barcelona me prati" i sta sad? Nije kriv sto nema mafijaske menandzere koji su uveli dvojac u Real
nemojte mi sada dizati tlak svojim kompleksima
Nek si nam rekaoHOPLIT je napisao/la:Ja sam mislio posle prvog poluvremena da ce Hrvati ovo okrenuti u drugum dijelu. Sta reci. Mozda je vrijeme da Hrvati shvate da u kosarci nisu toliko jaki koliko misle. Rezultati su jedini mjerilo kvaliteta. Sva ta prica o dobrim igracima a losem timu nije nista drugo nego stvaranje neke iluzije kako ce, eto, na narednom prvenstvu biti bolje. Nece.
mandraX je napisao/la:Kako se zove ovaj komentator sto sad prenosi tekmu na FTV?
Ma dobro to sam ja vise iz zajebancija al realno kod repese su rezultati uvijek bili u skladu s kvalitetom osim 2008. i 2013. kad su rezultati bili i bolji od realne kvaliteteSiamoNoi je napisao/la:Kod Repeše također nikakve igre nije bilo i vukao je masu neshvatljivih poteza tako da ne hvala.Na EP 2013 nam se otvorio ždrijeb.Ne treba se zavaravati da se nešto bajno odigralo.Ali umjesto da se to iskoristi i uspostavi neka igra ništa se nije značajno od tada napravilo.andro234 je napisao/la:Repesa zapravo nikad rezultatski nije skroz podbacio kao mi na ovom i na euru 2011. i svako ispadanje je bilo gusto a najvise ga se blatilo
Jasko vrati se
Podsjetilo me na ono "triba vratit Štimca"andro234 je napisao/la:Ma dobro to sam ja vise iz zajebancija al realno kod repese su rezultati uvijek bili u skladu s kvalitetom osim 2008. i 2013. kad su rezultati bili i bolji od realne kvaliteteSiamoNoi je napisao/la:Kod Repeše također nikakve igre nije bilo i vukao je masu neshvatljivih poteza tako da ne hvala.Na EP 2013 nam se otvorio ždrijeb.Ne treba se zavaravati da se nešto bajno odigralo.Ali umjesto da se to iskoristi i uspostavi neka igra ništa se nije značajno od tada napravilo.andro234 je napisao/la:Repesa zapravo nikad rezultatski nije skroz podbacio kao mi na ovom i na euru 2011. i svako ispadanje je bilo gusto a najvise ga se blatilo
Jasko vrati se
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.