FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Selamovic konkurise za utakmicu, ali je na klupi, momak je pitao ko ne igra zbog kartona i povreda...
Pitah zbog čega zašto je na klupi Selamovič da mi neko odgovori, pozdrav.
-
- Kontakt:
Pa na klupi je sigurno zato sto je dobar 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
tako je...poznato je da u nasim ligama igraju svi po zaslugama i kvaliteti a ne po vezama,protekciji i lobijima plus placanjesamolukavac je napisao/la:Pa na klupi je sigurno zato sto je dobar

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kakvo je stanje sa travnjakom na josiku? Nadam se da sudije nece pokvariti danasnji derbi... Na krilima Siouxa do nove pobjede. Sretno Radnicki
Trava u Lukavcu nikad bolja a za ostalo ne znamahilej7 je napisao/la:Kakvo je stanje sa travnjakom na josiku? Nadam se da sudije nece pokvariti danasnji derbi... Na krilima Siouxa do nove pobjede. Sretno Radnicki

"Barca" je pala na Josiku
Po meni, prvo poluvrijeme smo igrali s igracem manje jer onaj Skulic, iako je mlad,on definitino nije kalibar za Radnicki...S njim smo bili kao s igracem manje u prvom poluvremenu. Sto se tice Kuduza , a joj sta im covjek radi ,,@Zoom volio bih da isjeces snimku iz prvog poluvremena kod korner zastavice , da vidimo fintu izmedju dvojice igraca zvijezde( naravno ako si u mogucnosti )..ono je ludnica

Po meni, prvo poluvrijeme smo igrali s igracem manje jer onaj Skulic, iako je mlad,on definitino nije kalibar za Radnicki...S njim smo bili kao s igracem manje u prvom poluvremenu. Sto se tice Kuduza , a joj sta im covjek radi ,,@Zoom volio bih da isjeces snimku iz prvog poluvremena kod korner zastavice , da vidimo fintu izmedju dvojice igraca zvijezde( naravno ako si u mogucnosti )..ono je ludnica

sreca je ljudi moja presudan faktor zivota.prvopoluvrijeme scenarij ispadas iz lige,i mrzis upravu igrace trenera sve.drugo poluvrijeme malo se insan vrati u zivot i onda razgalica.sve to u nepunih 30 minuta.fakat sad mi je jasno sto se fudbal igra na svim kontinentima,svim merdijanima,zasto je tolika strast,toliki novci,toliki bunt prema modernom itd itd.cokadija u finoj brojci stigla na josik.navijanje glasno.ekipa bas onako preko 25 godina momci.mislim da su dosta jaci nego sto se predstavljaju i dosta vise vrijede nego li mi sami to primjecujemo.agalo
-
- Kontakt:
Idemo dalje, slijede nam dva vezana gostovanja prvo kod Bosne u Visokom koju smo pobijedili prije 5 dana u KUP-u, a onda i kod Branitelja u Rodocu, mislim da ova ekipa tek sad pokazuje da vrijedi i mislim da ce uspjesno apsolvirati naredna dva gostovanja 

Da bas tako u slucaju danasnjeg poraza bili bi u teskoj situaciji gdje bi imali 8 bodova i dva vezana gostovanja uff ruzno i razmisljati o tome .Ovako je mnogo lakse i rasterecenije mozemo zavrsiti ta dva gostovanja, nadam se uspjesnoagalo je napisao/la:sreca je ljudi moja presudan faktor zivota.prvopoluvrijeme scenarij ispadas iz lige,i mrzis upravu igrace trenera sve.drugo poluvrijeme malo se insan vrati u zivot i onda razgalica.sve to u nepunih 30 minuta.fakat sad mi je jasno sto se fudbal igra na svim kontinentima,svim merdijanima,zasto je tolika strast,toliki novci,toliki bunt prema modernom itd itd.cokadija u finoj brojci stigla na josik.navijanje glasno.ekipa bas onako preko 25 godina momci.mislim da su dosta jaci nego sto se predstavljaju i dosta vise vrijede nego li mi sami to primjecujemo.agalo
Čestitke na pobjedi...
Svaka cast momcima na pobjedi,za drugo poluvrijeme kapa do poda. Zvijezda bolja prvo al u drugom su skroz pali,momci su ih pojeli.
-
- Kontakt:
Extra tekma i navijanje ...sretno radnickom
-
- Kontakt:
Sad u Visokom dobiti opet Bosnusodaacm je napisao/la:Da bas tako u slucaju danasnjeg poraza bili bi u teskoj situaciji gdje bi imali 8 bodova i dva vezana gostovanja uff ruzno i razmisljati o tome .Ovako je mnogo lakse i rasterecenije mozemo zavrsiti ta dva gostovanja, nadam se uspjesnoagalo je napisao/la:sreca je ljudi moja presudan faktor zivota.prvopoluvrijeme scenarij ispadas iz lige,i mrzis upravu igrace trenera sve.drugo poluvrijeme malo se insan vrati u zivot i onda razgalica.sve to u nepunih 30 minuta.fakat sad mi je jasno sto se fudbal igra na svim kontinentima,svim merdijanima,zasto je tolika strast,toliki novci,toliki bunt prema modernom itd itd.cokadija u finoj brojci stigla na josik.navijanje glasno.ekipa bas onako preko 25 godina momci.mislim da su dosta jaci nego sto se predstavljaju i dosta vise vrijede nego li mi sami to primjecujemo.agalo

Bosna - Radnicki 19 Septembar
KUP 23 Septembar
Branitelj - Radnicki 27 Septembar
Dobra organizacija utakmice jucer, svaka cast i cestitam na pobjedi. Do naredne sezone pozdrav 

Infarkt,ma kakav je,od srca je.
[youtube][/youtube]
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
Ja zadovoljan i sa 4 boda u sljedece dva kola. 

cestitke igracima radnickog na jucerasnjem izdanju narocito za drugo poluvrijeme. sad idemo rastereceno na 2 gostovanja.. izgleda da imamo i pravog centarfora gol igraca suljica. godinama kuburimo za pravim napadacem izuzev predprosle polusezone kad je tu bio mujic. jednu sezonu smo igrali sa pet stopera drugu sa pet poluspiceva. konacno se poslozila prava ekipa. kuduzovica i joguncica ne bi mijenjo za sva pojacanja koja su do sad doveli zvijezda i metalege. mislim da je juce i organizacija bila na nivou isto kao i sudjenje te ponasanje igraca na terenu i navijanje na tribinama. siouxi kao i obicno 12. igrac radnickog.
-
- Kontakt:
E da vidimo hocemo li imati danas srece i koga cemo izvuci u KUP-u 

Javim vam odmah 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.