ljudi moji ko tvrdi da je onaj danas penal sudjen za bayern opravdano dosudjen il sam sebe zavarava il ne zna pravila .
penal ni u snovima ne bi smio biti dosudjen .penal za sta ,kakav crni bodicek ,brazilac se zado sa driblanjem lik se postavio ovaj se zabio u njega i to je to
treba napomenuti da pomocne sudije su bile katastrofa ,na pocetku drugog kad onaj svira offside a igrac augsburga metar iza igraca ,sansa bila za 0:2 samo takva ,nesto slicno ko celik -siroki offside
a ak se ne varam pomocnik je mahao i u situaciji za penal
svasta
cijenim pepa i sve sto je uradio u barci al je brate i on je tvrdoglav previse
ne mora pravit novu barcu od bayerna ,to je propo projekat ak nastavi i dalje
procitana i igra i sistem koji je furo sa barcom, ja kao barcin fan ne bi volio ponovo gledati ni barcu da igra striktno takozvanu tikataku
treba raznovrsnosti nekad a kod pepa to nema i nazor forsira jedan te isti sistem .
u njem to i prolazi jer nemaju bogzna kakvu konkurenciju al u evropi bgm tesko ce to ic
a samo da postavi ekipu kako bog zapovijeda ,da nekad se malo i zatvori i igra na kontre ,bayern bi mogao mljet jer realno imaju ekstra dobru i raznovrsnu ekipu
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA