FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ubiše ljudi brašno u drugim ekipama 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
-
Čuj!!! Imaš kabinu pa probaj.Hamo je napisao/la:To oko duga je lakrdija obična...ako hoćemo makar svako dvije - tri godine evropa ligu na Grbavici moramo imati dosta veći budžet samim tim dug koji mi vraćamo je lakrdija i smiješan je za evropski prosjek a da ne govorim za evropski vrh jer nije vrijedno pomena u ovom trenutku. Mi ako hoćemo ozbiljan klub ti kojekakvi dugovi od milion dva KM su presmiješni. Sada zamislimo kakav je to koncept i plan ako mi dug od 2 mil. KM vraćamo na duži period...šta reći na kraju smiješni smo mnogo smo smiješni...
vidi ovo bem ti zvono,mi ferenc pometosmo oni meda nisu mogli protiv lehaOkolele je napisao/la:![]()
![]()
Jeste malo off-topic ali je vezano za stadion, tice se ovih priprema za radove na longitudinali, tj ovoj cesti koja se prosiruje a prolazi pokraj stadiona. Valjda i ovo nesto promjeni po pitanju istog.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jel sigurno to buraz?fedeltafrotta je napisao/la:Jug je 5 KM, Zapad 7 KM.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Bude li skuplja od petaka mene stadion nece vidjeti.
joj al koliko Greedic ima svojih pulena na ovom forumu,kako su se nakotili i registrovali nakon otkaza Odi nesto ga brane,al ajd to i nekako al kad brat neki napisa da je Dado igracina ko Miske hahah
,brat mu je Veratti ,jedan cak otisao sa pricom da je Zeljo placao zastitare na Malti hahahahh,uprava napolje

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
A kako misliš da je moguće riješiti dug od,recimo 2 milina km,a da to ne izgleda,kako kažeš, smiješno.Hamo je napisao/la:To oko duga je lakrdija obična...ako hoćemo makar svako dvije - tri godine evropa ligu na Grbavici moramo imati dosta veći budžet samim tim dug koji mi vraćamo je lakrdija i smiješan je za evropski prosjek a da ne govorim za evropski vrh jer nije vrijedno pomena u ovom trenutku. Mi ako hoćemo ozbiljan klub ti kojekakvi dugovi od milion dva KM su presmiješni. Sada zamislimo kakav je to koncept i plan ako mi dug od 2 mil. KM vraćamo na duži period...šta reći na kraju smiješni smo mnogo smo smiješni...
Ima li neki primjer da je to neko uradio?
Imaš li neki recept?Ozbiljno pitam.Mozda možeš pomoći.
Ja kolio sam skontao po pisanju ovdje i na jos jednom forumu,nije ovdje uopste problem u otkazu Odi.Ovdje je ocigledno nekima problem Almir Gredic kao jedinka a ne kao predsjednik kluba.I prije su se treneri smjenjivali na puno poganiji nacin od Odinog gdje su ljudi bukvalno nabijani nogom iz kluba pa se jije dizala ovolika halabuka na onog koji je to uradio.Najsvjeziji primjeri su nam Dino Dzurbuzovic i Admir Adzem (naruzen na derbiju ko kakav jetim na ocigled kompletne javnosti).
http://fkzeljeznicar.ba/video-sretan-ti ... a-2/16431/
nek je sretan, sljedeci da docekas u ljepsem izdanju
nek je sretan, sljedeci da docekas u ljepsem izdanju
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
danas rođendan meni,rođendan stadionu a ja nekakav kaharli ,valjda se ovi naši trznu
Sretan rođendan.struja je napisao/la:danas rođendan meni,rođendan stadionu a ja nekakav kaharli ,valjda se ovi naši trznu

hvala brateKLIS je napisao/la:Sretan rođendan.struja je napisao/la:danas rođendan meni,rođendan stadionu a ja nekakav kaharli ,valjda se ovi naši trznu

Neka ti je sretan rođendan SVETINJO !!
Struja, sretan rođendan i tebi, sve najbolje

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
ako mene lazu onda lazem i ja vasshzna je napisao/la:Jel sigurno to buraz?fedeltafrotta je napisao/la:Jug je 5 KM, Zapad 7 KM.

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
a istok? 

-
- Kontakt:
preko istoka i sjevera cerada radi estetike 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

Ajzea je napisao/la:Neka ti je sretan rođendan SVETINJO !!
kakve veze ima kad nas Mladost Doboj Kakanj pometestruja je napisao/la:vidi ovo bem ti zvono,mi ferenc pometosmo oni meda nisu mogli protiv lehaOkolele je napisao/la:![]()
![]()
Baš je sparina...
- Vazduh treperi kao da nebo gori, sprema se oluja.
https://www.youtube.com/watch?v=u0ll07bMzeo
- Vazduh treperi kao da nebo gori, sprema se oluja.

https://www.youtube.com/watch?v=u0ll07bMzeo
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".