Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bhfanatic14
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la bhfanatic14 » 04 sep 2015, 11:58

bhsport je napisao/la:A nece ga ni Evian. :urnebes:
I safet zna da je kanta od igraca, al je moro bratu ucinit uslugu :urnebes: najvecu sansu u karijeri da predje u arabiju sto je za njeg najveci domet je olahko prosuo :kafa: .. ja mislim da je i hajduku na vrh glave pa ce ga uskoro negdje sutnut , zapresic dragovoljac sarajevo...ko se bude upeco
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 sep 2015, 21:21

Gledao sam Hajduk veceras. Nisu nesto ekstra odigrali iako su pobjedili ali nas Tino je bio dobar, podijelio je nekoliko strasnih lopti za ono vrijeme sto sam ih gledao.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 12 sep 2015, 21:31

Uz famoznu ''Vidi se da deöko zna lopte'' tu je sad i '' podijelio je par lopti''

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 12 sep 2015, 21:37

calcio je napisao/la:Gledao sam Hajduk veceras. Nisu nesto ekstra odigrali iako su pobjedili ali nas Tino je bio dobar, podijelio je nekoliko strasnih lopti za ono vrijeme sto sam ih gledao.
Toliko strasnih da je isprepadao napad Hajduka. Gol su dali kad on nije slao loptu, valjda nije bila tako strasna. :D
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 12 sep 2015, 21:39

Astren je napisao/la:Uz famoznu ''Vidi se da deöko zna lopte'' tu je sad i '' podijelio je par lopti''
Hoces reci da ne zna? :shock:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 sep 2015, 21:40

Astren je napisao/la:Uz famoznu ''Vidi se da deöko zna lopte'' tu je sad i '' podijelio je par lopti''
Pa ne lazemo. Momak zna igrati i dobro dijeli lopte.
To sto mnogi imaju predrasude o njemu koje su bazirane na mahalaskim pricama je nesto sasvim drugo.
Hajduk je sa danasnjom pobjedom izbio na drugo mjesto.
U narednom kolu ih ocekuje Dinamo, bice zanimljivo. Sa pobjedom bi preuzeli prvo mjesto.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 13 sep 2015, 01:36

calcio je napisao/la:
Pa ne lazemo. Momak zna igrati i dobro dijeli lopte.
To sto mnogi imaju predrasude o njemu koje su bazirane na mahalaskim pricama je nesto sasvim drugo.
Hajduk je sa danasnjom pobjedom izbio na drugo mjesto.
U narednom kolu ih ocekuje Dinamo, bice zanimljivo. Sa pobjedom bi preuzeli prvo mjesto.
Dobar je bio, slazem se sa tobom Calcio. Ona asistencija Tudoru u 30 minuti je bila strasna.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 13 sep 2015, 01:48

Na stranu moja averzija prema njegovom amidzi, zbog kojeg opsujem 100+ svetaca svaki put kada pogledam našu tabelu kvalifikacija, ali on zna igrat i uopće ne bi bio loša zamjena u repki. Ima dobar pregled igre i odličan pas samo ne ide ga u posljednje vrijeme u Hajduku, malo ga je pshicki shebao neprelazak u Inter. Čim malo dođe sebi i ustali se u Hajduku brzo će on opet pokazati šta zna a onda ćemo vidjeti kako i gdje. Bio sam ljetos u kafiću na moru gdje se gledao Hajduk i većina hajdukovaca tamo ima samo riječi hvale za njega. Ulazi on u igru a neki barba iz pozadine nešto u stilu: "Ajde mali igraj, znaš više od svih njih zajedno."
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 13 sep 2015, 02:01

JonSnow je napisao/la:Na stranu moja averzija prema njegovom amidzi, zbog kojeg opsujem 100+ svetaca svaki put kada pogledam našu tabelu kvalifikacija, ali on zna igrat i uopće ne bi bio loša zamjena u repki. Ima dobar pregled igre i odličan pas samo ne ide ga u posljednje vrijeme u Hajduku, malo ga je pshicki shebao neprelazak u Inter. Čim malo dođe sebi i ustali se u Hajduku brzo će on opet pokazati šta zna a onda ćemo vidjeti kako i gdje. Bio sam ljetos u kafiću na moru gdje se gledao Hajduk i većina hajdukovaca tamo ima samo riječi hvale za njega. Ulazi on u igru a neki barba iz pozadine nešto u stilu: "Ajde mali igraj, znaš više od svih njih zajedno."
Ja stalno to isto govorim. Moze postati bas dobar igrac. Malo je spor ali je fizicki jak, zna dobro podvaliti loptu i ima strasnu lijevicu. Steta sto mu glava nije jaca strana ali to je izgleda obiteljska stvar.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 13 sep 2015, 02:18

dubrovnik je napisao/la:
JonSnow je napisao/la:Na stranu moja averzija prema njegovom amidzi, zbog kojeg opsujem 100+ svetaca svaki put kada pogledam našu tabelu kvalifikacija, ali on zna igrat i uopće ne bi bio loša zamjena u repki. Ima dobar pregled igre i odličan pas samo ne ide ga u posljednje vrijeme u Hajduku, malo ga je pshicki shebao neprelazak u Inter. Čim malo dođe sebi i ustali se u Hajduku brzo će on opet pokazati šta zna a onda ćemo vidjeti kako i gdje. Bio sam ljetos u kafiću na moru gdje se gledao Hajduk i većina hajdukovaca tamo ima samo riječi hvale za njega. Ulazi on u igru a neki barba iz pozadine nešto u stilu: "Ajde mali igraj, znaš više od svih njih zajedno."
Ja stalno to isto govorim. Moze postati bas dobar igrac. Malo je spor ali je fizicki jak, zna dobro podvaliti loptu i ima strasnu lijevicu. Steta sto mu glava nije jaca strana ali to je izgleda obiteljska stvar.
Glava se da srediti, malo teže ali moguće je. Spor je ali nikada u repki nismo patili od brzine, po mom mišljenju kada bi se eventualno ustalio ili napravio neki solidan transfer mogao bi igrati na desetki kod nas bez problema.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 13 sep 2015, 02:22

JonSnow je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Glava se da srediti, malo teže ali moguće je. Spor je ali nikada u repki nismo patili od brzine, po mom mišljenju kada bi se eventualno ustalio ili napravio neki solidan transfer mogao bi igrati na desetki kod nas bez problema.
Ne bi bas rekao da je glavu jednog Susica lako srediti. Sto se ostalog tice ja sam uvjeren u ovo sto pisem. Ali nije ga uputno previse hvaliti jer odmah dobijes po koju iza usiju. Ja sam jos i dobro prolazio koliko sam pokusavao reci moje vidjenje njega kao igraca. Ljudi su alergicni na sam spomen TSS.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 13 sep 2015, 02:36

dubrovnik je napisao/la: Ne bi bas rekao da je glavu jednog Susica lako srediti. Sto se ostalog tice ja sam uvjeren u ovo sto pisem. Ali nije ga uputno previse hvaliti jer odmah dobijes po koju iza usiju. Ja sam jos i dobro prolazio koliko sam pokusavao reci moje vidjenje njega kao igraca. Ljudi su alergicni na sam spomen TSS.
I ovo je razumljivo ali treba barem pokušati bit objektivan. Mnogim smo igračima štošta oprostili od kikseva,tetovaža (kako ko), igranja za druge repke...e ako ovom ne možemo oprostit prezime i porodicu e onda je.bo nas.

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 13 sep 2015, 09:40

Dobar je za klupe i to je to, na koji je nacin upao u reprezentaciju to je za Haga, ali eto nije los igrac
Limvo Likce

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 sep 2015, 10:13

Ma kamo srece da ode u neki jaki klub i da nam bude jedan od najboljih igraca, iskreno receno bilo bi mi draze pojesti sve sto sam o njemu i njegovom kriminalnom ulazku u repku rekao, ali da reprezentacija bude pojacana na jednoj poziciji. No ne izgleda bas da ce tako biti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 14 sep 2015, 05:10

Najveci kiks njegove karijere jeste taj sto je dopustio da ga strikan na krajnje prostacki i bezobrazan nacin ukrca u zadnji voz pardon let za Brazil. Veci bi bio mangup da je odbio poziv jer fakat nije zasluzio da ucestvuje na SP. Da je tako postupio vec sada niko nebi osporavao Mesi sto ga zove u repku.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 14 sep 2015, 10:28

Pivopija je napisao/la:
calcio je napisao/la:Gledao sam Hajduk veceras. Nisu nesto ekstra odigrali iako su pobjedili ali nas Tino je bio dobar, podijelio je nekoliko strasnih lopti za ono vrijeme sto sam ih gledao.
Toliko strasnih da je isprepadao napad Hajduka. Gol su dali kad on nije slao loptu, valjda nije bila tako strasna. :D
:urnebes: :urnebes:

Tino Sveno Susic je kanta od igraca aman koji god poziciju igrao. :kafa:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 14 sep 2015, 10:50

Pivopija je napisao/la:
Golu je prethodio centarsut TSS sa desne strane. Onaj fliper je rezultat njegovog ubacaja. Nisi dobro vidio. :D

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 sep 2015, 19:00

Cepi1981 je napisao/la:Najveci kiks njegove karijere jeste taj sto je dopustio da ga strikan na krajnje prostacki i bezobrazan nacin ukrca u zadnji voz pardon let za Brazil. Veci bi bio mangup da je odbio poziv jer fakat nije zasluzio da ucestvuje na SP. Da je tako postupio vec sada niko nebi osporavao Mesi sto ga zove u repku.
A onda bi umjesto njega upao neko drugi ko jednako kao i on nije zasluzio, na primjer Prcic koga su gurali pojedini forumasi. Ako smo trebali birati ekipu po zaslugama onda smo trebali povesti Rahimica (nije igrao godinu dana prije SP) i Zahirovica (koji je tada sjedio na tribinama u njemackoj cvajti). Oni su zbog starih zasluga trebali ici na SP. Ali bojim se da bi tada kritike bile jos vece prema selektoru. Vodi na prvenstvo neke istrosene fudbalere koji sjede na tribinama dok mu mladi potencijali ostaju kod kuce (TSS bi bio svakako jedan od njih). Ne mozes nikada svima ugoditi.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 14 sep 2015, 19:16

Mladi potencijal :urnebes: .. kanta godine krupnim koracima se priblizuje... kakav trol... personalni asistent familije susic ! + odrzaje prostorije germanije.. safet calcio.. licni šofer svena tina susica... providan si lopove... dzaba ovdje toliko se boris za svena, nece ga niko , nece uspjet kao fudbaler ! Ili ti ga nogometas... jedan te isti nivo : anel hadzic sveno susic abdil vrsajevic ! Reprezentacija nepotizma BIH !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 14 sep 2015, 19:20

Kakav je on bio potencijal i gdje?! Najuren iz više repki da bi ga adžo uhljebio kod nas. On je na osnovu 45 minuta jedne tragikomične utakmice sjeo u avion za Brazil. Kako to objasnit'? Jedan od većih ciganluka u fudbalu uopšte, ikad. Ako je iko zaslužio da ide u Brazil onda je to Zahirović, fakat mi je žao ovog momka koji je žrtva raznih spletki mediokriteta iz Zavidovića.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, denza, greenwood, jasmin10, Tihi i 25 gostiju.