Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bosna64
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Bosna64 » 11 sep 2015, 21:14

Ajax je napisao/la:
Bosna64 je napisao/la:I nije zabijo
Da i ?? Zar ne vidis koliko su ti nelogicni argumenti ?? Pa covjek je zabio vec 5 golova ove sezone za odigranih 300 minuta. Znaci svakih 60 min gol. Zabio je i u zadnjem pretkolu lige prvaka gol. Vjerovatno bi jos jedan da nije njega zamjenio trener zbog crvenog drugog igraca. A koliko je zabio golova igrac koji ti mislis da je bolji izbor od njega u napadu u zadnjih 7 svojih sezona. Kada si vec sam odlucio da bas te golove potenciras na dvije teme. Nisi realan znaci ni malo.
Realen sam ja ali vi sve i svasta gurate u A-reprezentaciju i sve neki talenti ne dokazani

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 sep 2015, 21:15

Ili imas kvalitet ili nemas. To ti je sva filozofija u fudbalu. Godine su tu manje bitne. Ili imas damu-karakter ili nemas. Ako imas 20 godina nije previse nego taman. Neki uvode vec igrace sa 17,18 godina u A selekcije ako su talenti. Drugo bi bilo kada bi Vedo bio i vrhunskoj formi a i onda bi ga trebalo zvati kao treceg, cetvrtog napadaca.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 sep 2015, 21:19

Bosna64 je napisao/la:Realen sam ja ali vi sve i svasta gurate u A-reprezentaciju i sve neki talenti ne dokazani
Nisi realan. Igracu koji postize po gol svakih 60 minuta ( ove sezone ) govoris da malo postize golova. Odnosno govoris da nije zabio gol u nekim utakmicama. Cak i da nije zabio u 20 minuta odnosno tacnije 15 minuta gol. Tako daleko to ide. A igraca koji stvarno postize jako malo golova vec 7 sezona zaredom forsiras kao neko prirodno i bolje rijesenje. Znaci argument broj golova ti je bio potpuno pogresno izabran. Bolje da si sta god drugo napisao samo to ne u ovom slucaju konkretno. I to jedan ce igrat ligu prvaka u drugi Serie B ove sezone.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 11 sep 2015, 22:17

Stojanu Vranješu 90 minuta na debiju za Legiju.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 12 sep 2015, 15:31

Grahovac u prvih 11.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 12 sep 2015, 15:51

HankMoody je napisao/la:Grahovac u prvih 11.
Najavljen je u prvom sastavu ali koje koristi. Ima prejaku konkurenciju u reprezentaciji.

Kumar
Kontakt:

Post Postao/la Kumar » 12 sep 2015, 16:46

Ma džaba nam potencijalni kad nam reprezentacija liči na tajno društvo samo za odabrane :)

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 12 sep 2015, 18:57

dubrovnik je napisao/la:
Najavljen je u prvom sastavu ali koje koristi. Ima prejaku konkurenciju u reprezentaciji.
Imao je srecu kao i Begovic. Pestos se povrijedio na reprezentativnom okupljanju i falice 5-6 sedmica, pa eto mu sanse da izbori mjesto, inace bi bio na klupi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 12 sep 2015, 19:20

emir79 je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Imao je srecu kao i Begovic. Pestos se povrijedio na reprezentativnom okupljanju i falice 5-6 sedmica, pa eto mu sanse da izbori mjesto, inace bi bio na klupi.
Njemu je ipak konkurent igrac reprezentacije Grcke.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 12 sep 2015, 19:54

Kakav je ovaj lik.. sta mislite bil mogao biti barem klupa? Ako bude na babu mogo bi i u prvi sastav.
Slucajno ga nadjeh.. vidim danas postigo gol.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 12 sep 2015, 22:09

Naletih večeras slučajno na tekmu Hajduk - Zagreb, i pored velikog Tina u Hajduku zapazih u Zagrebu Dinu Bevaba. Nekada mladi reprezentativac, prati li neko detaljnije to, ima li šta od njega, ili je klempa na kraju :?

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 12 sep 2015, 22:31

Pappy je napisao/la:Naletih večeras slučajno na tekmu Hajduk - Zagreb, i pored velikog Tina u Hajduku zapazih u Zagrebu Dinu Bevaba. Nekada mladi reprezentativac, prati li neko detaljnije to, ima li šta od njega, ili je klempa na kraju :?
Prosle godine je igrao dosta dobro u prvom dijelu sezone, a onda se tesko povrijedio pa je propustio citavu drugu polusezonu. Ove sezone ga nisam gledao, ali sve sto imalo odskoci kvalitetom u HNL-u a da nije djuturum veoma lahko ide u inostranstvo.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 13 sep 2015, 01:31

Pappy je napisao/la:Naletih večeras slučajno na tekmu Hajduk - Zagreb, i pored velikog Tina u Hajduku zapazih u Zagrebu Dinu Bevaba. Nekada mladi reprezentativac, prati li neko detaljnije to, ima li šta od njega, ili je klempa na kraju :?
Tek se pomalo vraca od teskog loma noge prosle godine. Bio je odlican lani prije toga. Strasnu je povredu imao i goru nego Zolotic. Ako se sjecas.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 13 sep 2015, 01:33

Pivopija je napisao/la:
Prosle godine je igrao dosta dobro u prvom dijelu sezone, a onda se tesko povrijedio pa je propustio citavu drugu polusezonu. Ove sezone ga nisam gledao, ali sve sto imalo odskoci kvalitetom u HNL-u a da nije djuturum veoma lahko ide u inostranstvo.
E pivopijo nazdravlje! Promace mi tvoj odgovor.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 sep 2015, 01:35

dubrovnik je napisao/la:
Tek se pomalo vraca od teskog loma noge prosle godine. Bio je odlican lani prije toga. Strasnu je povredu imao i goru nego Zolotic. Ako se sjecas.
Ja mislim da je on dva puta lomio nogu, jednom prije 2,3 sezone i jednom prošle kada je bio u ekstra formi. On je bek (samo ne znam koji, po sjećanju čini mi se lijevi) ako je lijevi onda nam i nije nešto specijalno potreban al' ako je desni onda bi trebalo obratiti pažnju na njega.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 13 sep 2015, 01:42

FaraonTM je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Ja mislim da je on dva puta lomio nogu, jednom prije 2,3 sezone i jednom prošle kada je bio u ekstra formi. On je bek (samo ne znam koji, po sjećanju čini mi se lijevi) ako je lijevi onda nam i nije nešto specijalno potreban al' ako je desni onda bi trebalo obratiti pažnju na njega.
Da lijevi bek i mogao bi biti bas dobar. Vec 2-3 godine je konstantan. Steta ovog lanjskog loma noge. Lastro je solidan stoper ali bas neoprezan igrac. Bevabova nesreca je bila sto mu je naletio. Te stare povrede se ne sjecam.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 sep 2015, 01:45

dubrovnik je napisao/la:
Da lijevi bek i mogao bi biti bas dobar. Vec 2-3 godine je konstantan. Steta ovog lanjskog loma noge. Lastro je solidan stoper ali bas neoprezan igrac. Bevabova nesreca je bila sto mu je naletio. Te stare povrede se ne sjecam.
Da da Laštro stari mesar... Možda i nije bilo te prve povrede, kao što kažem nisam baš siguran.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 13 sep 2015, 02:00

dubrovnik je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:
E pivopijo nazdravlje! Promace mi tvoj odgovor.
Zivio care, ionako si bolje upucen u desavanja u HNL-u.
Nego, de ti ubaci kakvu sliku na avatar, da te lakse prepoznamo, evo moze Stradun, a moze i neki drugi simbol Dubrovnika, npr. Dzekina vila. :D
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 13 sep 2015, 02:13

@Pivopija
Nazdravlje care, stavio bi ja sliku ali eto odma Siljevca i Harisa dokazanih neprijatelja moga lijepog grada. Moram se pritajiti. Oni odmah napadaju. Pogotovu ovaj prvi. Drugi je finiji u zadnje vrijeme. :) :)

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 13 sep 2015, 09:37

Zahirović tri kola u Izraelskoj ligi i tri nastupa po 90 minuta, njegov klub ima 2 pobjede i jedan poraz, mislim da momak zaslužuje da se nađe na spisku, jer je jedini pravi defanzivni veznjak, a ne pjevač himne, Medo ili neko treći
Limvo Likce

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.