:firefirefirely je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:izuzmemo li defanzivni dio tima, vrlo je ovo tanko na papiru, po imenima..posebno na sredini terena

upravu si...nije samo na papiru tanko, vec i na terenu
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
:firefirefirely je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:izuzmemo li defanzivni dio tima, vrlo je ovo tanko na papiru, po imenima..posebno na sredini terena
______Morata_______Dybala_______Marvin je napisao/la:Mi jos nemamo jasnu sliku ko treba u prvih 11.
Ma Caceres čim dobij loptu gleda kako će je centrirati, nebitno ima li ispred sebe dva ili tri protivnika. Uvijek misli da mu lopta može proći u 16m, a ne prođe ... nikad. Prodor je za njega pojam.Italia je napisao/la: I jos jednom se pokazalo koliko je Licht zapravo "veliki". Volim i ja Martina ko brata rodjenog. Malo je onih (doduse samo Marcha i Bonucci) koji su nas odusevljavali i u onom slabom Juventusu i u ovom jakom, a Martin je jedan od njih. Ali je bilo bolje prilike da vidite i skontate koliko smo mi sigurni na toj desnoj strani kada igra Licht. Pa nama ni Real nije pravio nikakve prilike preko Lichta. I Alex Sandro je danas najmanje 7 puta prebacio loptu u prazno gdje nema nikoga. A od Caceresa nismo vidjeli nijedan prodor, a Licht to radi svaku utakmicu.
Sumnjam da ce LP biti prekretnica,narocito protiv City-a koji ce se ove godine prosetati PL jer su relativno sazrili kao ekipa. Proslogodisnji Juve i proslogodisnji City u 8 od 10 susreta bi ih dobili siguran sam jer su protiv iole cvrsce ekipe bili jako losi. Ove godine je drugacije,mi znatno losiji po formi,oni znatno bolji...Pogba je napisao/la:______Morata_______Dybala_______Marvin je napisao/la:Mi jos nemamo jasnu sliku ko treba u prvih 11.
___________Hernanes_____________
__Pogba____Marcha___Cuadrado__
Sandro_____Chiello___Bonny____Licht
________________Gigi
Otprilike je to to. Mozes dodati neke varijacije s Khedirom, Hernanesom na registi, ali to je tu negdje.
Kad smo kod Brazilca, jeste nekonstantan, ali je dobar bio, ako cemo biti konkretni osim stative Pereyre od njega je dosla sva opasnost za gol, dva odlicna suta, sjajno koristi obje noge.
Iako situacija nije bajna, iskoristit cu onu frazu: "Vrijeme je dzentlmen", na duge staze imamo se cemu nadati, samo je pitanje vremena, nadam se da ce Lp biti prekretnica jer ne smijemo kiksati i opet se patiti u grupi Lp koja je ionako preteska.
Ja ne bi svirao.NYKnicks Fan je napisao/la:Jel bio penal sinoc?
Trenutno korisnika/ca: Andrej, Burberry46, Hardzavi, J1897, UmjetnikZijad i 12 gostiju.