To ti je više do Stokea nego do GabrielaRosicky je napisao/la:Jeste li primjetili kako sad Boss izlazi i kreira igru..stvara višak..samo zato sto je Gabriel nazad a ne svabo.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pa jesi gledo utakmice prije ove? Ista stvar s dešavala
Jesam gledao i nisam primjetio da je Koss ovoliko izlazio. Odbranbeni igrač ide u napad kad mu to protivničaka ekipa dopusti, što je danas Stoke stalno radio. Vidjet ćemo u subotu hoće li imati ovoliko prostora.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Svaka cast navijacima danas na gestu 

Daj boze..daje bolje lopte neg ijedan nas igrac haha
Upravo je Rosicky. Normalno da nas je stoke pustio mnogo, ali ionako ovo je naša igra u 70% utakmica i Koss nikada nije ovoliko izlazio. Kako nam je brza zadnja linija sad sa Gabrielom, milina kad su kontre u pitanju za protivnike 
Al što se ovaj LvG fura na Wengera, prvo stavlja veznog igrača, koji veze nema sa krilom, na krilo pa onda i drvo u napadu
. Još samo da zavuče nekog midžeta na Cazorlino mjesto i imamo 2 indetična tima 

Al što se ovaj LvG fura na Wengera, prvo stavlja veznog igrača, koji veze nema sa krilom, na krilo pa onda i drvo u napadu

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Koliko prilika se stvori na tekmi da bi iih "napadaci" pretvorili u jedno veliko nista. Da nam je neka ubica u spicu mogli bi se nadati cemu. Ovako fa kup puna saka brade...
-
- Kontakt:
Sreca pa smo danas igrali protiv vecih amatera od nas, odavno nisam vidio losiju ekipu na ovom nivou pa ovaj SToke isto je danas djelovao kao da su se juce tek okupili, upoznali i odradili trening i dosli na utakmicu. Ona dva panja Walnut i Giroud su klauni, Walnut je zabio jedan gol iz minimalno 5 stopostotnih sansi, Panjoud usao i odma zicer promasi, sreca zabi kasnije jer su ga amateri ostavili samog da suta u petercu glavom inace taj ne bi zabio ogla jos 10 utakmica iducih.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Meni Walcott stvarno ne smeta, ali njegovo je da igra krilo. Ovo forsiranje u spicu je stvarno iritantno. Pa kakav god da je Giroud, barem zna da ide na loptu, da sudjeluje u igri i ako se isfula, barem bolje izgleda kao taj spic. Sega mi je bilo kada kaze komentator, pa nije se uhodao u ulogu, treba mu vremena haha. Nije njemu 19 godina da pravis sad igraca od njega za neku ulogu.
Pobjeda je tu, ali nije ovo jos onako kako treba da bude. Stvarno mi je Wenger pravo drag, ali ne kontam njegovo forsiranje nekih stvari i igraca.
Ove sezone jedini na svom nivou su Koss, Paulista, Cech, Nacho, Bellerin i Coquelin. Ovi sa druge strane formacije/tima nisu jos nasli formu, i to ama bas niko. Nadam se da ce uskoro pronaci pravu formu, patnja
Pobjeda je tu, ali nije ovo jos onako kako treba da bude. Stvarno mi je Wenger pravo drag, ali ne kontam njegovo forsiranje nekih stvari i igraca.
Ove sezone jedini na svom nivou su Koss, Paulista, Cech, Nacho, Bellerin i Coquelin. Ovi sa druge strane formacije/tima nisu jos nasli formu, i to ama bas niko. Nadam se da ce uskoro pronaci pravu formu, patnja

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
4 utakmice u gostima igramo zaredom u narednom periodu 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Super, posto bilje igramo u gostima
kad igramo sa plavcima?

U subotu u prvom terminu. Prije toga Dinamo. Nakon čelzija ide Totenhem u COC pa Lester u gostimaProfesor je napisao/la:Super, posto bilje igramo u gostimakad igramo sa plavcima?

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nadam se da nece proigrat sad protiv nas. Iako kad smo mi u pitanju to se moze ocekivati. Pogotovo sa ovako "ubojitim" napadom.
Kakav smo mi klub, ovo je Murinju najbolji mogući protivnik da se vrate na pobjedničke staze.
. Daj Bože da Wengera opet igrači nasavjetuju da odigraju kompaktno na svojoj sredini i ubit ih na kontre. TO barem znamo

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Što se mene tiče, možemo svaku utakmicu promašiti 28 šuteva ako ćemo pobjeđivati 2:0.
Pojačano smarate sa tim kmečanjem o promašenim zicerima. Imamo tri utakmice zaredom bez primljenog gola, BBB-ovom ljubimcu bježimo 6 bodova, u poređenju sa Liverpoolom i Unitedom djelujemo za klasu bolji, a o ubogom Tottenhamu da ne pričamo. Jest Wenger ispao kreten što nije kupio Schneiderlina i vrhunskog špica, ali šta da se radi. Ne znam ko se sjeća sezone 2001-02, ali i tad smo ligu prekucali na račun gostujućih utakmica (nijedan poraz na strani) iako smo kod kuće, recimo, izgubili od Leedsa, Charltona i Newcastlea, remizirali sa Liverpoolom.
Ako dobijemo trupu portugalskog šibicara u idućem kolu, odosmo im na +9 i mislim da ćemo sezonu završiti ispred njih.

Ako dobijemo trupu portugalskog šibicara u idućem kolu, odosmo im na +9 i mislim da ćemo sezonu završiti ispred njih.
Re: RE: Re: Arsenal
Nas omiljeni termin.topnik1 je napisao/la:U subotu u prvom terminu. Prije toga Dinamo. Nakon čelzija ide Totenhem u COC pa Lester u gostimaProfesor je napisao/la:Super, posto bilje igramo u gostimakad igramo sa plavcima?

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ovaj danasnji Stoke nije nikakvo mjerilo, djelovali su kao potpuni amateri. Igramo fino, stvaramo dosta sansi, ali ih malo realizujemo. Ovakve utakmice se mogu dobiti sa ovom igrom, ali protiv jacih protivnika cemo se morati malo vise potruditi.
Danas lagana pobjeda. Trebalo je biti jedno 5-0 minimalno. Izgleda da ce biti borba za titulu sa Cityem.
Pajini i dalje nastavljaju da se brukaju. Specijalni ce drugi put otkaz popusiti, dok profesor sigurno upravlja.
Pajini i dalje nastavljaju da se brukaju. Specijalni ce drugi put otkaz popusiti, dok profesor sigurno upravlja.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Do 11.minute 5:0.Greivis je napisao/la:Danas lagana pobjeda. Trebalo je biti jedno 5-0 minimalno.
Lijepo je vidjeti tim koji ostavlja prostor za kombinacije Cazorle i Özila, šteta što najbolja desetka bez luka nije dala gol na onu Santijevu asistenciju.
Inače, po Squawkinoj statistici, njih dvojica su danas kreirali 15 prilika.

Totalno sramota. Imamo dvojac koji kreira najviše prilika i imamo najviše upućenih udaraca. Fakat treba nešto debelo promijenit. Mene ne bi iznenadilo kad bi Wenger i Ramseya u vrh stavio koliko vjeruje u njeg :3
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.