dal si realan jahahahahha20le je napisao/la:Kakve napadace samo imate. Obojica dadose po go. A kod nas Fellaini igra...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
dal si realan jahahahahha20le je napisao/la:Kakve napadace samo imate. Obojica dadose po go. A kod nas Fellaini igra...
Eto vam ih u paketu. I masnu cemo staviti!!! Cjena prava sitnica.20le je napisao/la:Kakve napadace samo imate. Obojica dadose po go. A kod nas Fellaini igra...
I to bi promasili...anell je napisao/la:Ove sezone nas sudije pravo jebu, cist penal nije sviran.
Sumnjaš u Santiaga ?Gunner4 je napisao/la:I to bi promasili...anell je napisao/la:Ove sezone nas sudije pravo jebu, cist penal nije sviran.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kapiten, lider, ledjend bi sutao i to pravac golman.anell je napisao/la:Sumnjaš u Santiaga ?Gunner4 je napisao/la:I to bi promasili...anell je napisao/la:Ove sezone nas sudije pravo jebu, cist penal nije sviran.
Jah ja zaboravio da je ledjend uso. To bi Artetitis lagano rijesio.Gunner4 je napisao/la:Kapiten, lider, ledjend bi sutao i to pravac golman.anell je napisao/la:Sumnjaš u Santiaga ?"Gunner4" je napisao/la: I to bi promasili...
http://arsenalist.com/f/2015-16/arsenal ... -6-23.htmlAA23 je napisao/la:Ima li link za highlights
Citam komentare i zao mj jer ova ekipa moze daleko da je boljeg špica
Klupska legenda i najčešći dizač trofeja u Engleskoj u zadnje tri godine je promašila penal samo jednom, onda kad je džomet u njemu htio pokloniti Fulhamu bod...i uspio.anell je napisao/la:Jah ja zaboravio da je ledjend uso. To bi Artetitis lagano rijesio.
Samo da znas Cazorla je najgori bioAA23 je napisao/la:Ima li link za highlights
Citam komentare i zao mj jer ova ekipa moze daleko da je boljeg špica
Abd za koju godinu ce biti ispred stadiona sa Henryem, Adamsom i BergkampomArtetitis je napisao/la:Klupska legenda i najčešći dizač trofeja u Engleskoj u zadnje tri godine je promašila penal samo jednom, onda kad je džomet u njemu htio pokloniti Fulhamu bod...i uspio.anell je napisao/la:Jah ja zaboravio da je ledjend uso. To bi Artetitis lagano rijesio.
Šuška se da će i 2028. kada istekne dogovor o imenu Emirates za stadion novi naziv biti King Ken Mikel.anell je napisao/la:Abd za koju godinu ce biti ispred stadiona sa Henryem, Adamsom i BergkampomArtetitis je napisao/la:Klupska legenda i najčešći dizač trofeja u Engleskoj u zadnje tri godine je promašila penal samo jednom, onda kad je džomet u njemu htio pokloniti Fulhamu bod...i uspio."anell" je napisao/la:Jah ja zaboravio da je ledjend uso. To bi Artetitis lagano rijesio.
Pravi se statua, malo ih muči savršenost legendine frizure. Poza: diže pehar.anell je napisao/la:Abd za koju godinu ce biti ispred stadiona sa Henryem, Adamsom i Bergkampom
The Mikel Angel StadiumArsen Mikel stadium