I safet zna da je kanta od igraca, al je moro bratu ucinit uslugubhsport je napisao/la:A nece ga ni Evian.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
I safet zna da je kanta od igraca, al je moro bratu ucinit uslugubhsport je napisao/la:A nece ga ni Evian.
Toliko strasnih da je isprepadao napad Hajduka. Gol su dali kad on nije slao loptu, valjda nije bila tako strasna.calcio je napisao/la:Gledao sam Hajduk veceras. Nisu nesto ekstra odigrali iako su pobjedili ali nas Tino je bio dobar, podijelio je nekoliko strasnih lopti za ono vrijeme sto sam ih gledao.
Hoces reci da ne zna?Astren je napisao/la:Uz famoznu ''Vidi se da deöko zna lopte'' tu je sad i '' podijelio je par lopti''
Pa ne lazemo. Momak zna igrati i dobro dijeli lopte.Astren je napisao/la:Uz famoznu ''Vidi se da deöko zna lopte'' tu je sad i '' podijelio je par lopti''
Dobar je bio, slazem se sa tobom Calcio. Ona asistencija Tudoru u 30 minuti je bila strasna.calcio je napisao/la:Pa ne lazemo. Momak zna igrati i dobro dijeli lopte.Astren je napisao/la:Uz famoznu ''Vidi se da deöko zna lopte'' tu je sad i '' podijelio je par lopti''
To sto mnogi imaju predrasude o njemu koje su bazirane na mahalaskim pricama je nesto sasvim drugo.
Hajduk je sa danasnjom pobjedom izbio na drugo mjesto.
U narednom kolu ih ocekuje Dinamo, bice zanimljivo. Sa pobjedom bi preuzeli prvo mjesto.
Ja stalno to isto govorim. Moze postati bas dobar igrac. Malo je spor ali je fizicki jak, zna dobro podvaliti loptu i ima strasnu lijevicu. Steta sto mu glava nije jaca strana ali to je izgleda obiteljska stvar.JonSnow je napisao/la:Na stranu moja averzija prema njegovom amidzi, zbog kojeg opsujem 100+ svetaca svaki put kada pogledam našu tabelu kvalifikacija, ali on zna igrat i uopće ne bi bio loša zamjena u repki. Ima dobar pregled igre i odličan pas samo ne ide ga u posljednje vrijeme u Hajduku, malo ga je pshicki shebao neprelazak u Inter. Čim malo dođe sebi i ustali se u Hajduku brzo će on opet pokazati šta zna a onda ćemo vidjeti kako i gdje. Bio sam ljetos u kafiću na moru gdje se gledao Hajduk i većina hajdukovaca tamo ima samo riječi hvale za njega. Ulazi on u igru a neki barba iz pozadine nešto u stilu: "Ajde mali igraj, znaš više od svih njih zajedno."
Glava se da srediti, malo teže ali moguće je. Spor je ali nikada u repki nismo patili od brzine, po mom mišljenju kada bi se eventualno ustalio ili napravio neki solidan transfer mogao bi igrati na desetki kod nas bez problema.dubrovnik je napisao/la:Ja stalno to isto govorim. Moze postati bas dobar igrac. Malo je spor ali je fizicki jak, zna dobro podvaliti loptu i ima strasnu lijevicu. Steta sto mu glava nije jaca strana ali to je izgleda obiteljska stvar.JonSnow je napisao/la:Na stranu moja averzija prema njegovom amidzi, zbog kojeg opsujem 100+ svetaca svaki put kada pogledam našu tabelu kvalifikacija, ali on zna igrat i uopće ne bi bio loša zamjena u repki. Ima dobar pregled igre i odličan pas samo ne ide ga u posljednje vrijeme u Hajduku, malo ga je pshicki shebao neprelazak u Inter. Čim malo dođe sebi i ustali se u Hajduku brzo će on opet pokazati šta zna a onda ćemo vidjeti kako i gdje. Bio sam ljetos u kafiću na moru gdje se gledao Hajduk i većina hajdukovaca tamo ima samo riječi hvale za njega. Ulazi on u igru a neki barba iz pozadine nešto u stilu: "Ajde mali igraj, znaš više od svih njih zajedno."
Ne bi bas rekao da je glavu jednog Susica lako srediti. Sto se ostalog tice ja sam uvjeren u ovo sto pisem. Ali nije ga uputno previse hvaliti jer odmah dobijes po koju iza usiju. Ja sam jos i dobro prolazio koliko sam pokusavao reci moje vidjenje njega kao igraca. Ljudi su alergicni na sam spomen TSS.JonSnow je napisao/la:Glava se da srediti, malo teže ali moguće je. Spor je ali nikada u repki nismo patili od brzine, po mom mišljenju kada bi se eventualno ustalio ili napravio neki solidan transfer mogao bi igrati na desetki kod nas bez problema.dubrovnik je napisao/la:Ja stalno to isto govorim. Moze postati bas dobar igrac. Malo je spor ali je fizicki jak, zna dobro podvaliti loptu i ima strasnu lijevicu. Steta sto mu glava nije jaca strana ali to je izgleda obiteljska stvar.JonSnow je napisao/la:Na stranu moja averzija prema njegovom amidzi, zbog kojeg opsujem 100+ svetaca svaki put kada pogledam našu tabelu kvalifikacija, ali on zna igrat i uopće ne bi bio loša zamjena u repki. Ima dobar pregled igre i odličan pas samo ne ide ga u posljednje vrijeme u Hajduku, malo ga je pshicki shebao neprelazak u Inter. Čim malo dođe sebi i ustali se u Hajduku brzo će on opet pokazati šta zna a onda ćemo vidjeti kako i gdje. Bio sam ljetos u kafiću na moru gdje se gledao Hajduk i većina hajdukovaca tamo ima samo riječi hvale za njega. Ulazi on u igru a neki barba iz pozadine nešto u stilu: "Ajde mali igraj, znaš više od svih njih zajedno."
I ovo je razumljivo ali treba barem pokušati bit objektivan. Mnogim smo igračima štošta oprostili od kikseva,tetovaža (kako ko), igranja za druge repke...e ako ovom ne možemo oprostit prezime i porodicu e onda je.bo nas.dubrovnik je napisao/la: Ne bi bas rekao da je glavu jednog Susica lako srediti. Sto se ostalog tice ja sam uvjeren u ovo sto pisem. Ali nije ga uputno previse hvaliti jer odmah dobijes po koju iza usiju. Ja sam jos i dobro prolazio koliko sam pokusavao reci moje vidjenje njega kao igraca. Ljudi su alergicni na sam spomen TSS.
Pivopija je napisao/la:Toliko strasnih da je isprepadao napad Hajduka. Gol su dali kad on nije slao loptu, valjda nije bila tako strasna.calcio je napisao/la:Gledao sam Hajduk veceras. Nisu nesto ekstra odigrali iako su pobjedili ali nas Tino je bio dobar, podijelio je nekoliko strasnih lopti za ono vrijeme sto sam ih gledao.
Golu je prethodio centarsut TSS sa desne strane. Onaj fliper je rezultat njegovog ubacaja. Nisi dobro vidio.Pivopija je napisao/la:Toliko strasnih da je isprepadao napad Hajduka. Gol su dali kad on nije slao loptu, valjda nije bila tako strasna.calcio je napisao/la:Gledao sam Hajduk veceras. Nisu nesto ekstra odigrali iako su pobjedili ali nas Tino je bio dobar, podijelio je nekoliko strasnih lopti za ono vrijeme sto sam ih gledao.
A onda bi umjesto njega upao neko drugi ko jednako kao i on nije zasluzio, na primjer Prcic koga su gurali pojedini forumasi. Ako smo trebali birati ekipu po zaslugama onda smo trebali povesti Rahimica (nije igrao godinu dana prije SP) i Zahirovica (koji je tada sjedio na tribinama u njemackoj cvajti). Oni su zbog starih zasluga trebali ici na SP. Ali bojim se da bi tada kritike bile jos vece prema selektoru. Vodi na prvenstvo neke istrosene fudbalere koji sjede na tribinama dok mu mladi potencijali ostaju kod kuce (TSS bi bio svakako jedan od njih). Ne mozes nikada svima ugoditi.Cepi1981 je napisao/la:Najveci kiks njegove karijere jeste taj sto je dopustio da ga strikan na krajnje prostacki i bezobrazan nacin ukrca u zadnji voz pardon let za Brazil. Veci bi bio mangup da je odbio poziv jer fakat nije zasluzio da ucestvuje na SP. Da je tako postupio vec sada niko nebi osporavao Mesi sto ga zove u repku.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, denza, jasmin10, Tihi i 23 gosta.