Mislim razumijem ja sto je covjek htio da kaze. Da nije tako napeta kao Engleska liga i da je manji tempo. Samo meni je jako zanimljiva liga za pratiti. A ovi nasi najbolji klubovi su tu negdje kao Chievo, Frosinone i slicni. Na kraju bi ispali u Serie B.JonSnow je napisao/la:Ma ovi žutokljunci bi poderali bilo kojeg našeg prvaka u posljednjih 5 godina. Ovaj forum je stvarno čudo.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Jel' moguće da vi poredite naše klubove sa klubovima iz Serie A?
Allahu dragi.

DRUG NEBI TI PUNCA
ocito neide Dzeki bez Pjanica...toliko mu fali
I pet je previše, dvije u vr' glave.
Hajde, Džeko!

Hajde, Džeko!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Lijepo mu je dodao Totti steta 
U ovoj Serie A se igraju snazne odbrane. Nije ovdje lako postici gol. Treba se bas naraditi posebno u gostima.

U ovoj Serie A se igraju snazne odbrane. Nije ovdje lako postici gol. Treba se bas naraditi posebno u gostima.
- Donnie Darko
- Kontakt:
ništa me više neće iznenadit na ovom forumubagrcavi je napisao/la:Jel' moguće da vi poredite naše klubove sa klubovima iz Serie A?Allahu dragi.

Totti odvadi malo 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
hmmm... sa nasom ligomexbabilon je napisao/la:Ma nek prica ko sta hoce, ovo je patnja za gledat, u 5 deka s nasom ligom. Nadam se da je njemu lijepo tamo, ali za pratit ove tekme trebaju konjski zivci. Pogani Talijani...

ali uistinu npr. bolji stadion ima jedan 5. ligas u Eng. tipa Cheltenham ili Wrexham

igra trenutno nikakva

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Totti na ime samo zuti. Los je i nervozan.... Salah sto prije unutra.
ljudi moraju shvatit da u italiji jedno 5-6 ekipa igra fudbal, ostalo je bunker
Zarathustra
0:1
imas temu romaSlevinKelevra je napisao/la:Totti na ime samo zuti. Los je i nervozan.... Salah sto prije unutra.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Ma niko ne poredi nase klubove s talijanskim, ne izmisljajte. Ko da ja ne znam da je Juve viceprvak Evrope, da Roma vrijedi pun k miliona, Napoli, Milan, Inter..jedan Udinese se poigravao sa Sirokim. ALI...ova danas tekma na mahove ocajna, naravno poredeci sa tempom i igrom u Engleskoj i Njemackoj recimo. Pa za poluvrijeme 3 suta u okvir, 3 zuta kartona i 17 prekrsaja. Da nema Dzeke 95% vas bi prije gledali sad Zvezda-Partizan, ali eto..uzivajte u ovom totalnom fudbalu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Gervinho van nek udje Salah
Izlazi
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, izvini, molim te...adal je napisao/la:imas temu romaSlevinKelevra je napisao/la:Totti na ime samo zuti. Los je i nervozan.... Salah sto prije unutra.

edit: prije nego krenu teorije zavjere, odmara Dzeku za Barcu

Odmor za barcu
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Edin Džeko
Pellegrini mu je makar davao da igra do 60te, ovaj ga vec u 58' vadi. 

Bolje st je izaso jer imo bi sanse da ga neki od ovih krvnika ne lupi jos jednom po glavi.
aman ljudi sto se krljaju ovi Talijani nije normalno
aman ljudi sto se krljaju ovi Talijani nije normalno
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Chony533, kogmagie46 i 24 gosta.