Divi Turčina sto se losom robom opalio.filip13 je napisao/la:http://dnevni-list.ba/web1/navijac-srbi ... rebrenica/
ccc
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Divi Turčina sto se losom robom opalio.filip13 je napisao/la:http://dnevni-list.ba/web1/navijac-srbi ... rebrenica/
Iskreno mene ne bi čudilo ni sekunde ni jedno ni drugo,pogotovu ovo za susjede. Isto tako očekujem krah crnogorskog Španca i drugova.JohnCleese je napisao/la:U 1/8 finala se smjese dva eventualna iznenadjenja, a to su Turska koja ce utisat punu dvoranu u Lilleu i sutra Ceska sa Satoranskym izbacuje Hrvatsku
samocelik je napisao/la:Iskreno mene ne bi čudilo ni sekunde ni jedno ni drugo,pogotovu ovo za susjede. Isto tako očekujem krah crnogorskog Španca i drugova.JohnCleese je napisao/la:U 1/8 finala se smjese dva eventualna iznenadjenja, a to su Turska koja ce utisat punu dvoranu u Lilleu i sutra Ceska sa Satoranskym izbacuje Hrvatsku
Ja se bgmi nadam da ce svi favoriti ispast osim nasandro234 je napisao/la:Zbogom zmajceki mislim da je njima zadnja sansa za medalju bila 2013. steta dobre generacije
nadam se da vise nece biti iznenadenja u 1/8
Ja sam to napisao jer smo mi favoriti koji smo najblize ispadanjuLillard je napisao/la:Ja se bgmi nadam da ce svi favoriti ispast osim nasandro234 je napisao/la:Zbogom zmajceki mislim da je njima zadnja sansa za medalju bila 2013. steta dobre generacije
nadam se da vise nece biti iznenadenja u 1/8![]()
Paradajz je napisao/la:Letonci mnogo bolje igraju i tu nema price, Slovence vuce Zoran i previse. Ovo cak i nije neko preterano iznenadjenje, bar ne za mene.
Slovenci su stvarno imali sjajnu generaciju od 2005. pa na ovamo, ali uvek im je nesto falilo za medalju, 2009. definitivno najbolji tim su imali, ali nije dao Teo. Nikad mi nije bilo jasno zasto Beno Udrih nije igrao za nacionalni tim.
Ma kakvo ispadanje ide 10+ sutra.andro234 je napisao/la:Ja sam to napisao jer smo mi favoriti koji smo najblize ispadanjuLillard je napisao/la:Ja se bgmi nadam da ce svi favoriti ispast osim nasandro234 je napisao/la:Zbogom zmajceki mislim da je njima zadnja sansa za medalju bila 2013. steta dobre generacije
nadam se da vise nece biti iznenadenja u 1/8![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.