Izbori

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
nekakvi radovi trebaju bit zavrseni za finale lige prvaka. sta ce radit nisam upucenSiamoNoi je napisao/la:Jel su to odlucili na Meazzi tribine približit terenu?
Ma, što bi bilo nestvarno. Ja sam mišljenja da će ova ekipa u kasnom dijelu sezone pasti, ali, nadam se da se varam. Isto tako nadam se današnjoj pobjedi, a, gol neka postigne neko od igrača iz zemalja u okruženjuSiamoNoi je napisao/la:Igra momak od početka meni se čini.Jedino ako nisi u međuvremenu promijenio avatar![]()
Je,rekordna zarada je jer su i cijene nesto vece nego inace.
Očekujem neki x večeras.Trenutno mi nestvarno djeluje da ova ekipa može odmah tri pobjede povezat i iskorištavat sve kikseve rivala u prvenstvu.Ali vidjet ćemo...možda se nesto i napredovalo.Nadajmo se najboljem...
Izbori
Ne zaboravi da je Mancini najsretnije g*vno od treneraSiamoNoi je napisao/la:Igra momak od početka meni se čini.Jedino ako nisi u međuvremenu promijenio avatar![]()
Je,rekordna zarada je jer su i cijene nesto vece nego inace.
Očekujem neki x večeras.Trenutno mi nestvarno djeluje da ova ekipa može odmah tri pobjede povezat i iskorištavat sve kikseve rivala u prvenstvu.Ali vidjet ćemo...možda se nesto i napredovalo.Nadajmo se najboljem...
Izbori
SiamoNoi je napisao/la:Jel su to odlucili na Meazzi tribine približit terenu?
Izbori
Mislim da sam negdje procito da zestoko padasuptilnirocker21 je napisao/la:zna li ko pada li kisa u milanu? vidim u rimu pada zestoko. Ne bi bilo dobro da kisa zajebe derbi