Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Goalgetter je napisao/la:
Sta znaci ovo... i sta je sa ovim Salahom,,fifa nesto istrazuje transfer?
Bolje da igra sad u subotu nego protiv Barce. Ovako nek zabije gol-dva, a protiv Barce nemaju Roma teoretske sanse. Nebi imali ni sa Miralemom sanse, ovako nemaju ni pola. Barca su ih pojeli u onoj prijateljskoj utakmici prije sezone, Roma nisu loptu imali nikako i mogli su izgubit 5-0 ili 6-0 da su Barca svoje sanse iskoristile.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mesec dana i već je nezamenljiv: "ROMA DŽEKO, ZAUVEK" - objašnjava Korijere da će se bombarder naći na terenu i protiv Frozinonea i protiv Barse, a da se rodila i ljubav sa Rimom! Najpoznatiji rimski sportski dnevnik piše da će Džeko uskoro kupiti kuću u Rimu!sanji je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:
Sta znaci ovo... i sta je sa ovim Salahom,,fifa nesto istrazuje transfer?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Zasto mislis da ce sa 34 da oprosti?SamoZeljo je napisao/la:Sreca pa ce moci i na svjetsko pa i na jos jedno evropsko.
Za pet godina ce mu biti 34. Taman da se poslje sljedeceg evropskog oprosti. Nadam se sa nekom medaljom ili nagradom za najboljeg strijelca.

Pirlo (36), Robbie Keane (35), Thierry Henry (38), Beckham (40! a igrao do 39), Lamps (37), Gerrard (35) -- Dzeko moze komotno do 37-38 da igra nogoment. Ne mora biti u Evropi al ima Americka MLS liga koja je kolko tolko dobra i puno jaca od Bosanske/Hrvatske ili bilo koje Arapske/Kineske lige. Jos usput, Dzeko nije potrosen igrac. Ima u njemu jos dosta dugo fuce.

NIje da ga licno znam, al znam mu blize -- Edinova filozofija je da igra jos 10 godina. Zivi bili pa vidjeli!

shandrlike-tandrlike
I ja mislim da Dzeko moze do 37-38 da igra. Dzeko nije neko ko je imao mnogo povreda nit je nesto osjetljiv na iste. Covjek je ko planina.reptile je napisao/la:Zasto mislis da ce sa 34 da oprosti?SamoZeljo je napisao/la:Sreca pa ce moci i na svjetsko pa i na jos jedno evropsko.
Za pet godina ce mu biti 34. Taman da se poslje sljedeceg evropskog oprosti. Nadam se sa nekom medaljom ili nagradom za najboljeg strijelca.![]()
Pirlo (36), Robbie Keane (35), Thierry Henry (38), Beckham (40! a igrao do 39), Lamps (37), Gerrard (35) -- Dzeko moze komotno do 37-38 da igra nogoment. Ne mora biti u Evropi al ima Americka MLS liga koja je kolko tolko dobra i puno jaca od Bosanske/Hrvatske ili bilo koje Arapske/Kineske lige. Jos usput, Dzeko nije potrosen igrac. Ima u njemu jos dosta dugo fuce.![]()
NIje da ga licno znam, al znam mu blize -- Edinova filozofija je da igra jos 10 godina. Zivi bili pa vidjeli!Covjek ce da bude rekorder po golovima i po broju odrigranih utakmica za repku. Daj boze da nam se novi Edin rodi sto prije! Ovaj nam je trenutno ko zlato.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Jedva cekam njegov 50 za repku.Runi neki dan osvoji titulu Engleske kao najbolji strijelac svih vremena jedne Engleske a nas Dzeko male BiH ima vec tu titulu ali 50 ce bit slag na tortu.Mislim da ce iduce godine doc do te cifre.
-
A.S. ROMA Starting XI: Szczesny; Florenzi, Rudiger, Manolas, Digne; De Rossi, Keita; Gervinho, Totti, Falque; Dzeko
totti - dzeko od prve

totti - dzeko od prve

- SlevinKelevra
- Kontakt:
United- L'pool na TV-u, Roma na laptopu... nema druge
Danas dva komada.

Danas dva komada.

-
a kod mene roma na tv-u, derbi na laptopu

aminSlevinKelevra je napisao/la: Danas dva komada.

Ja nemam Romu na tv-u pa ce biti na laptopu. Al na laptopu slika ko mlijeko sto bi rekliEvil Genius II je napisao/la:a kod mene roma na tv-u, derbi na laptopu![]()
aminSlevinKelevra je napisao/la: Danas dva komada.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Nemam ni ROmu ni derbi na tvu

Imam samo arenu 1, tako da ide neki mix streamova na racunaru

Imam samo arenu 1, tako da ide neki mix streamova na racunaru

Ajmo Edine po prvi ht u novom dresu
Da ih napokon vidimo zajedno.IdemooooSheyi je napisao/la:Evo Garcia izvjavio da će Džeko i Totti najvjerovatnije krenuti od prve minute.

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Kako je lijepo glkedat onog Bonija koji veze nema ..nek sad placu za tobom
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
čuj komentatora na AS priča da mali stadion ne odgovara Romi, možda ne odgovara čitavoj Romi al Edin je kišu golova nadavo na malom Bilinom polju
ajmo Edineee
ajmo Edineee

neki stream?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, Coolpanda24, Google Adsense [Bot] i 41 gost.