FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BernardBarnjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BernardBarnjak » 12 sep 2015, 13:54

Zeljovac. Branio za zelju....
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 12 sep 2015, 13:56

PitarBordo je napisao/la:Ne kontam šta dalje tražiš... Sve ti rečeno. Ali kakvih čudaka povremenih ovdje ima, ti si i dobar.

On topic: Da li ima naznaka da će Ikande sutra startati? Znam da je u konkurenciji haman.
Cudan sam jer se raspitujem? E svasta...
Nije ni cudo sto ga ni google ne moze promaci...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 12 sep 2015, 13:58

PitarBordo je napisao/la:1998/99

Sto godina u klubu se odnosilo da je fakat možda deceniju minimum tu oko OP.

Pojma ti nemas... Vjeruj mi. Kakvih crnih sto godina hahaha...
Zavrsavam sa tobom djecace sto se rasprave tice.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 sep 2015, 14:02

OK. Ako ti je lakše sad kad si me nazvao nepismenim/pametolog-dječakom u toj nekoj kvazi-raspravi sa kime već. Produži dalje.

Btw rekao sam da se odnosi na bar 10 da je u klubu. Hell, evo i čovjek sam izjavio da je tu 15 godina, možda je i on dječak. Ah, ljudi.
Samo Saraj'vo.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 12 sep 2015, 14:06

PitarBordo je napisao/la:OK. Ako ti je lakše sad kad si me nazvao nepismenim/pametolog-dječakom u toj nekoj kvazi-raspravi sa kime već. Produži dalje.

Btw rekao sam da se odnosi na bar 10 da je u klubu. Hell, evo i čovjek sam izjavio da je tu 15 godina, možda je i on dječak. Ah, ljudi.
nikad nisam reko da si nepismen. da se pravis pametan to da.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 12 sep 2015, 14:22

Haj ba na PP pa se kara.jte

Prestanite lupati sa Jesicem nije opcija je.bo ga avaz nikad nista tacno nisu objavili. Jesic ima ugovor do kraja godine...

90% Faruk i ostali... kondicioni?

Ibrakovic ( mada ga ni ja ne gotivim) je odbio da sjedne na klupu pod izgovorom da bi ga javnost prozivala jos vise zbog sastava koji bi on sastavio...
I sa ovim prestanite, ibrakovicu ne predlaze sam UO-u neke igrace da se dovedu npr Stepanova je trazio Maid? Dzeno je trazio hebiba i bekic2, a ibrakovic zavrsio s njima da dodju sa platom i prmanjima koja je UO nalozio...

U lukavici, na odmoru, Benko molio Dzenu da stavi Krstu s njim u napad (100%)...

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 sep 2015, 14:24

Pitaristok je napisao/la:Haj ba na PP pa se kara.jte..
Vala molim lika da me popusti on ne popušta nego đavrije i dalje...

Koliko je moguća opcija Krste i Ševko u napadu sutra....
Samo Saraj'vo.

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 12 sep 2015, 14:44

Nadam se Ahmi od prve minute sutra on je nas najbolji bek stvarno ne znam zasto on ne igra.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 12 sep 2015, 15:33

Sutra se nadam samo da im utrpamo nekakav gol i pokrijemo se usima do kraja.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 12 sep 2015, 15:40

Po imenima novog stručnog štaba vidjet će se da li je, i ako jeste koliko, ova uprava sazrijela u sportskom segmentu, temeljnom i najvažnijem izrazu snage jednog fudbalskog kluba. Ukoliko im za reference ljubitelji fudbala budu morali pitati Google vidjet će se koliko je sati. Ipak, iskreno se nadam da će se sistematski i rezonski djelovati (a to pokazuje i neishitrenost prilikom odabira šefa struke). Dalje, ova uprava je učinila goleme pomake naprijed, dovela investitore i sponzore, dovela velike igrače za naše uslove, donijela nam trofeje i nema dvojbe da je najefikasnija u našoj, i bosanskohercegovačkoj poslijeratnoj historiji, ali to ne podrazumijeva nedodirljivost ili imunitet od konstruktivne kritike. Uprava je nadređena sportskom direktoru kluba, sportski direktor je nadređen stručnom štabu i igračima (u poslovima imenovanja i odabira istih) i po tom lancu odgovornosti i oni su ti koji snose dio odgovornosti za rad/nerad sportskog direktora, štručnog štaba i igrača na terenu jednako kao što snosi veliki dio zasluga za osvajanje trofeja. To je ona parola ako nisi sa nama onda si protiv nas, koja je zaostavština diktature i koja i dan danas preovladava u mnogim sferama društvenog života i aktivnosti. Uprava Manchester Uniteda potroši najviše para, kupe sve što pare mogu kupiti i opet su izloženi konstruktivnoj kritici navijača i simpatizera tog kluba. Ja se slažem da postovi pojedinih ljudi predstavljaju klasično pljuvanje, degutantne psovke i poziv na linč ali nemojte ljude koji iznose svoje mišljenje nazivati izdajnicima, petom kolonom, dušmanima ili kako već ne. Svima, tačnije velikom broju ljudi koji prate i pišu na ovom topicu Sarajevo je prva ljubav, najveća radost i mnogo više od najvažnije sporedne stvari na svijetu, boli ih kad stvari ne idu kako bi trebale da idu i sretni su kada se odvijaju onako kako bi trebale da se odvijaju. Onda kada nam teren bude ogledalo organizacije i opšteg stanja u klubu moći ćemo slobodno da kažemo da nam nema ravnih u ovoj državi, a sve dok taj segment kaska mi nemamo pravo na takve izjave. Pozdrav braćo i halalite na dužem postu :wave:
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 12 sep 2015, 15:58

Vjerujem da nisam jedini kojeg svaki neuspjeh kluba na terenu jos vise vezuje za isti, bez obzira na to koliko boli i koliko mi zivaca strada. Hvala Bogu pa nisam od onih koji pocnu pljuvat sve zivo onda kada ne ide, to bi me cinilo jos vise frustriranim. Kada covjek daje podrsku svim srcem onda kada ne ide, bude mu puno lakse, iako to na prvu izgleda kao naivnost, ono tipa 'ja placam kartu, odvajam bruku vremena, podrzavam ih, a oni me yebu sve vise i vise, idite svi u qrac krasan'. Proce i ova rezultatska kriza, i kriza oko strucnog staba. Mi smo FKS, nenadyebiva je to institucija. ;)

Za Tebe zivimo!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 sep 2015, 16:08

Zna li neko kada se igraju utakmice kupa? Znam da je u utrak žrijeb.
Samo Saraj'vo.

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 12 sep 2015, 16:17

PitarBordo je napisao/la:Zna li neko kada se igraju utakmice kupa? Znam da je u utrak žrijeb.
23.09.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 12 sep 2015, 16:22

uNbx je napisao/la:Vjerujem da nisam jedini kojeg svaki neuspjeh kluba na terenu jos vise vezuje za isti, bez obzira na to koliko boli i koliko mi zivaca strada. Hvala Bogu pa nisam od onih koji pocnu pljuvat sve zivo onda kada ne ide, to bi me cinilo jos vise frustriranim. Kada covjek daje podrsku svim srcem onda kada ne ide, bude mu puno lakse, iako to na prvu izgleda kao naivnost, ono tipa 'ja placam kartu, odvajam bruku vremena, podrzavam ih, a oni me yebu sve vise i vise, idite svi u qrac krasan'. Proce i ova rezultatska kriza, i kriza oko strucnog staba. Mi smo FKS, nenadyebiva je to institucija. ;)

Za Tebe zivimo!
Nisi definitivno!!!
Svaki put kada Koševo napustim nezadovoljan, kada odgledam prenos gostujuće utakmice koja ne završi kako bih ja to želio u meni se javi još veća strast prema FK Sarajevo i jedva čekam narednu utakmicu.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 sep 2015, 16:26

kinosvra je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Zna li neko kada se igraju utakmice kupa? Znam da je u utrak žrijeb.
23.09.
Znači privremeni stručni štab će nas voditi i u kupu... Mogli bi mi lahko ispušiti na oba fronta jer se Uprava kockala u dva navrata...

Al' da bi sutra dobiti ovaj Borac, nešto su oni previše se digli kao da ih nismo dobili 20 godina, zaboravili haman prije godinu dana šta se desilo.
Samo Saraj'vo.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 12 sep 2015, 16:32

Imaju se i na osnovu čega dići bar što se tiče utakmica na našem terenu, u zadnjih sedam utakmica (računajući kup i prekid) dobili smo ih samo jednom.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 12 sep 2015, 16:35

uNbx je napisao/la:Vjerujem da nisam jedini kojeg svaki neuspjeh kluba na terenu jos vise vezuje za isti, bez obzira na to koliko boli i koliko mi zivaca strada. Hvala Bogu pa nisam od onih koji pocnu pljuvat sve zivo onda kada ne ide, to bi me cinilo jos vise frustriranim. Kada covjek daje podrsku svim srcem onda kada ne ide, bude mu puno lakse, iako to na prvu izgleda kao naivnost, ono tipa 'ja placam kartu, odvajam bruku vremena, podrzavam ih, a oni me yebu sve vise i vise, idite svi u qrac krasan'. Proce i ova rezultatska kriza, i kriza oko strucnog staba. Mi smo FKS, nenadyebiva je to institucija. ;)

Za Tebe zivimo!
Isti sam ti! Mogu kritikovati i sl. ali podrzavam Klub bez obzira na rezultate, i kad gubimo jos vise ga volim i podrzavam...ista stvar i sa Bayernom i bh repkama :)))

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

PitarBordo
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 12 sep 2015, 16:41

hilmo je napisao/la:Imaju se i na osnovu čega dići bar što se tiče utakmica na našem terenu, u zadnjih sedam utakmica (računajući kup i prekid) dobili smo ih samo jednom.
Od toga tri utakmice u hefti dana, znači ako je bila loša forma u jednoj, bila je u svim... Svejedno mislim da moramo da ih uzmemo. Ali MORAMO.
Samo Saraj'vo.

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 12 sep 2015, 16:47

I kada je loše i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za bijele i bordo, u mome srcu samo je jedno, Sarajevo bordo i bijelo !

Zip
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 12 sep 2015, 17:30

Pozitivan sok ide na ekipu, i Hurtic ce biti Wenger sljedecih 5 kola :D

No sikiriki drugovi :D
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.