Ginter ponovo asistent...

Ovo izgleda neloše. H96 prijeti preko polukontri, mi igramo strpljivo i to jer urodilo plodom. Do kraja očekujem još golova u mreži Zielera.
Miki dere guzove. Novi ugovor je pod muss...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Igrac utakmiceDesperado09 je napisao/la: Felipe gospodine...![]()
![]()
2 penala i autogol...![]()
Sta nas briga za njih...vazno je da su Lever i Wolfsburg opet prosuli bodoveKenoRob je napisao/la:sramota u Minhenu puuuuuu jeb.em ti sudije i majku
Sto bi se reklo igru brisi, bodove pisi!Lokos19 je napisao/la:Nismo odigrali toliko dobro koliko to rezultat pokazuje, al koga briga. Miki odlican danas. Papa i Mats slabo isto kao i Weigl i Hofman. Junuz pokazao da je bolji nego ciro, mada treba jos dosta fizicki ojacat da bi bio ozbiljna opcija.
Well done Tuchel, well done...
Otimanje igraca konkurencijiPale_Companion je napisao/la: Također pun pogodak sa transferima Burkija i Weigla, samo mi nije jasan transfer Castra, jer izgleda kao da ne uživa baš povjerenje Tuchela...
Castro je doveden, jer su u klubu mislili da će Gundo napustit BVB. Nesreća Castrova je što je ovaj ostao. Još kad se vrati Nuri te uz fenomenlanog Weigla i borca Bendera, Castru će biti itekako teško da se izbori za mjesto u (prvom) timu. Međutim, sezona je duga i nepredvidiva, tako da sam siguran da će Gonza dobiti svoje nastupe. Uzmemo li u obzir i (ne)uklapanje u novu sredinu onda se ne treba iznenaditi što je trenutno na klupi. Ali ako zaigra kao u što je igrao u Bayeru onda je sve moguće.Pale_Companion je napisao/la:Također pun pogodak sa transferima Burkija i Weigla, samo mi nije jasan transfer Castra, jer izgleda kao da ne uživa baš povjerenje Tuchela...
Pale_Companion je napisao/la:
Također pun pogodak sa transferima Burkija i Weigla, samo mi nije jasan transfer Castra, jer izgleda kao da ne uživa baš povjerenje Tuchela...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.