harry_90 je napisao/la:Eto ocekujem tvoje ikseve,nadam se da ces barem 2 skinutisutra polako uz kafu razradi nemoj brzat,vec ono laganini,napravis litar kahve i polako.
ma polako samo
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
harry_90 je napisao/la:Eto ocekujem tvoje ikseve,nadam se da ces barem 2 skinutisutra polako uz kafu razradi nemoj brzat,vec ono laganini,napravis litar kahve i polako.
pa seru pravo kakva je to liga i kao oni jaka drzava pa ni teletex im nevalja sramotaMonolog je napisao/la:@ Ponos Torina
Jarane, otvorio sam švicarski teletext i nema rezultata. HAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHAHAHPonos Torina je napisao/la:pa seru pravo kakva je to liga i kao oni jaka drzava pa ni teletex im nevalja sramotaMonolog je napisao/la:@ Ponos Torina
Jarane, otvorio sam švicarski teletext i nema rezultata. HAHAHAHAHAH

jbg ev i ja trazim,al nigdje ne mozes naci,stvarno sramota,odes na njihovu stranicu rezultat iz 2007 godine.Ponos Torina je napisao/la:Nema nigdje sve sam zivo prerovio jos kad padnem na to,al da nema na bwin i na 100 drugih kladionica nije mi jasno,valjda neigraju za javnost mamu im![]()
ovakav sam trenutno

Eto dosla je,disi sad ponos torinaharry_90 je napisao/la:Zurich - Kadetten SH Handball 2 kvota sa 1.90 pala na 1.64
harry_90 je napisao/la:vidi koliko je kvota padala,ne bi me cudilo da dodje 2harry_90 je napisao/la:Zurich - Kadetten SH Handball 2 kvota sa 1.90 pala na 1.64izdrzi ponos torina

Monolog je napisao/la:A ja provjeravam kao da meni treba, a ne tebi.
HAHAHAHAHAHHA
Čestitke @Ponos tog talijanskog grada.

Usput sam zaboravio da me skino danas Seppi sugaviMonolog je napisao/la:@Ponos
Uh, dobre su kvote pravo. Šteta što ne prođe, zato je bio red da danas "kane".
Btw, slobodno postavljaj i one "sigurnije" tikete ovdje.
Prvi set je uvjek gubila odkad znam za nju zato sam je prestao igrati,ja se nadam da ce zavrsiti u tvoju koristharry_90 je napisao/la:Izgubi prvi set 6:7drugi napravi brejk,i ova uzvrati sa brejkom
sto uvijek izaberem ovakve igracice
Ja izbrisem Lopeza i stavim ovu kozu na tiketPonos Torina je napisao/la:Prvi set je uvjek gubila odkad znam za nju zato sam je prestao igrati,ja se nadam da ce zavrsiti u tvoju koristharry_90 je napisao/la:Izgubi prvi set 6:7drugi napravi brejk,i ova uzvrati sa brejkom
sto uvijek izaberem ovakve igracice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.