Zabrini se ti sto covjek od 34 god pobjefjuje tvog pulenaBigBigBang je napisao/la:Federeroljubci su ponovo u ekstazi kao i na Wimbledonu prije finala ali slijedi im ponovo brutalno prizemljene, novi poraz u GS finalu i prikopcavanje na aparate.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Zabrini se ti sto covjek od 34 god pobjefjuje tvog pulenaBigBigBang je napisao/la:Federeroljubci su ponovo u ekstazi kao i na Wimbledonu prije finala ali slijedi im ponovo brutalno prizemljene, novi poraz u GS finalu i prikopcavanje na aparate.
Gledaj sutrappppp je napisao/la:Zar se neće igrati finale ili sam nešto propustio ?delinjo je napisao/la:18!!!!!!!!!!
Ne kažem,i ja sam nešto bliži tome da će Federer sutra dobiti ako Novak ne podigne svoj nivo igredelinjo je napisao/la:Gledaj sutrappppp je napisao/la:Zar se neće igrati finale ili sam nešto propustio ?delinjo je napisao/la:18!!!!!!!!!!
Zamolio bi da moderacija pocne kaznjavati lazi federeroljubaca, prestanite lagati ovaj napaceni narod cuj najveci svih vremena nije te stid i sram?flwz je napisao/la:Naravno da imamo pravo. Ipak je on najveci svih vremena. Vrijeme je za tu osamnaestu, jer imam osjecaj, ako uzme ovu uzet ce sigurno jos bar dvije do kraja karijere. Eh onda kad napuni cvaju, nek se vala i oprosti, zasluzio je.
Rekao sam da bi sanse Vave u finalu bile vece!delinjo je napisao/la: pa gdje problem ?:D zar nisi rekao da je Stan bolji igrac od Rogera ?? sta se desilo ?
Najveci da, ne znam kakav problem imas s tim. Brojke ne lazu na tvoju zalost zato se samo poklopi po glavici i pravi se da si mrtav jer koliko se sjecam nista te nisam pitao.BigBigBang je napisao/la:Zamolio bi da moderacija pocne kaznjavati lazi federeroljubaca, prestanite lagati ovaj napaceni narod cuj najveci svih vremena nije te stid i sram?flwz je napisao/la:Naravno da imamo pravo. Ipak je on najveci svih vremena. Vrijeme je za tu osamnaestu, jer imam osjecaj, ako uzme ovu uzet ce sigurno jos bar dvije do kraja karijere. Eh onda kad napuni cvaju, nek se vala i oprosti, zasluzio je.
Tebi je BigBang u glavi hahaha, koji smiješan lik majko milaBigBigBang je napisao/la:Zamolio bi da moderacija pocne kaznjavati lazi federeroljubaca, prestanite lagati ovaj napaceni narod cuj najveci svih vremena nije te stid i sram?flwz je napisao/la:Naravno da imamo pravo. Ipak je on najveci svih vremena. Vrijeme je za tu osamnaestu, jer imam osjecaj, ako uzme ovu uzet ce sigurno jos bar dvije do kraja karijere. Eh onda kad napuni cvaju, nek se vala i oprosti, zasluzio je.
Koji si brat ...upravu si...veci igrac je Nalbandian ...BigBigBang je napisao/la:Zamolio bi da moderacija pocne kaznjavati lazi federeroljubaca, prestanite lagati ovaj napaceni narod cuj najveci svih vremena nije te stid i sram?flwz je napisao/la:Naravno da imamo pravo. Ipak je on najveci svih vremena. Vrijeme je za tu osamnaestu, jer imam osjecaj, ako uzme ovu uzet ce sigurno jos bar dvije do kraja karijere. Eh onda kad napuni cvaju, nek se vala i oprosti, zasluzio je.
delinjo
Mec se jos niej ni odigrao a stari jarac pobjedjujedobice on svoje u jos jednom Grand Slam finalu koje ce da izgubi, ocekujem rekordni deseti poraz u GS finalima.
leorey je napisao/la:Ne znam sto ovog "BigBang" aka "Paja" uopste ozbiljno shvatate. Taj je do prije nekoliko godina tvrdio da je Arsene Wenger najbolji trener svih vremena, da bi mu sad bio Vojager. Ako mi ne vjerujete, nadjite postove njegove. Za njega je karakteristicna ona : " Owner of the brain" --- Definitely not you.
Bas, ovo su mu posljednje sanse da uzme taj 18-i GSdarker10 je napisao/la:Federer stvarno igra nevjerovatno poslije Wimbledona.Ako u ovoj formi izgubi,pitanje je kako ce reagovat.
Ove godine su dodatno ubrzali podlogu na US openu tako da sve ide ka tome da će Rodžer biti u velikoj prednosti pogotovo ako uzme prvi setVirtu4l je napisao/la:Sumnjam da će ovaj meč imati sličnosti sa onim u Cincinnatiju. Ne vjerujem da će Roger moći da drži nivo igre toliko dugo, a sigurno da će Novaku šanse da rastu ako meč bude potrajao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.