Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Grand Slam

Post Postao/la delinjo » 12 sep 2015, 13:43

BigBigBang je napisao/la:Federeroljubci su ponovo u ekstazi kao i na Wimbledonu prije finala ali slijedi im ponovo brutalno prizemljene, novi poraz u GS finalu i prikopcavanje na aparate.
Zabrini se ti sto covjek od 34 god pobjefjuje tvog pulena ;)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 sep 2015, 13:43

ppppp je napisao/la:
delinjo je napisao/la:18!!!!!!!!!!
Zar se neće igrati finale ili sam nešto propustio ? :o
Gledaj sutra ;)
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Claus
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Claus » 12 sep 2015, 15:05

Za Čilića sam očekivao da će skinuti gaće pred Đokovićem, jer je jasno da ga ne može pobijediti ni na jednoj podlozi, ali od Wawrinke sam očekivao daleko više. Pružio je Rogeru otpor jedino u prvom setu, u ostatku meča je nizao grešku za greškom. Ima tu dosta i do Federerove igre, njegove varijacije bukvalno uništavaju Stana, kao i do za njega prebrze podloge, ali svejedno je morao pružiti veći otpor.

Što se tiče finala, nema se tu šta novo napisati, odigrali su toliko velikih mečeva, tako da je sve kristalno jasno. Biću svim srcem uz Maestra i priželjkivati njegovu titulu, ali mislim da neću gledati meč. Ne bih podnio još jedan bolan poraz na US Openu, ne poslije šoka iz 2009. i nevjerovatnih polufinalnih mečeva (koji su nama Rogerovcima pojeli živce :mrgreen: ) iz 2010. i 2011. protiv Đokovića.

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 12 sep 2015, 15:27

delinjo je napisao/la:
ppppp je napisao/la:
delinjo je napisao/la:18!!!!!!!!!!
Zar se neće igrati finale ili sam nešto propustio ? :o
Gledaj sutra ;)
Ne kažem,i ja sam nešto bliži tome da će Federer sutra dobiti ako Novak ne podigne svoj nivo igre
Međutim,kladionice kažu:
Novak 1.70
Rodžer 2.10
Ključ svega je u servisu,i jednog i drugog a pogotovo rodžerov

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 12 sep 2015, 15:40

flwz je napisao/la:Naravno da imamo pravo. Ipak je on najveci svih vremena. Vrijeme je za tu osamnaestu, jer imam osjecaj, ako uzme ovu uzet ce sigurno jos bar dvije do kraja karijere. Eh onda kad napuni cvaju, nek se vala i oprosti, zasluzio je.
Zamolio bi da moderacija pocne kaznjavati lazi federeroljubaca, prestanite lagati ovaj napaceni narod cuj najveci svih vremena nije te stid i sram?

delinjo
Mec se jos niej ni odigrao a stari jarac pobjedjuje :urnebes: dobice on svoje u jos jednom Grand Slam finalu koje ce da izgubi, ocekujem rekordni deseti poraz u GS finalima.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 12 sep 2015, 15:47

delinjo je napisao/la: pa gdje problem ? :D:D zar nisi rekao da je Stan bolji igrac od Rogera ?? sta se desilo ? :(
Rekao sam da bi sanse Vave u finalu bile vece!

Fed je bez sumnje bolji igrac od Vave i uvijek je favorit protiv njega.

Fed ima sansu u finalu, ali je Djokovic favorit.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

flwz
Kontakt:

Post Postao/la flwz » 12 sep 2015, 16:51

BigBigBang je napisao/la:
flwz je napisao/la:Naravno da imamo pravo. Ipak je on najveci svih vremena. Vrijeme je za tu osamnaestu, jer imam osjecaj, ako uzme ovu uzet ce sigurno jos bar dvije do kraja karijere. Eh onda kad napuni cvaju, nek se vala i oprosti, zasluzio je.
Zamolio bi da moderacija pocne kaznjavati lazi federeroljubaca, prestanite lagati ovaj napaceni narod cuj najveci svih vremena nije te stid i sram?

Najveci da, ne znam kakav problem imas s tim. Brojke ne lazu na tvoju zalost zato se samo poklopi po glavici i pravi se da si mrtav jer koliko se sjecam nista te nisam pitao.
Zeljeznicar 1921

One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 12 sep 2015, 17:37

Tebi je BigBang u glavi hahaha, koji smiješan lik majko mila :facepalm:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 sep 2015, 18:55

delinjo
Mec se jos niej ni odigrao a stari jarac pobjedjuje :urnebes: dobice on svoje u jos jednom Grand Slam finalu koje ce da izgubi, ocekujem rekordni deseti poraz u GS finalima.
Koji si brat ...upravu si...veci igrac je Nalbandian ...:D....volim kad ee jedete tako...sutra uzivaj kad bude babuka dizao pehar...koji mu nije zadnji da se ne ponadas da ce se oprostiti :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 sep 2015, 23:25

Ne znam sto ovog "BigBang" aka "Paja" uopste ozbiljno shvatate. Taj je do prije nekoliko godina tvrdio da je Arsene Wenger najbolji trener svih vremena, da bi mu sad bio Vojager. Ako mi ne vjerujete, nadjite postove njegove. Za njega je karakteristicna ona : " Owner of the brain" --- Definitely not you.
27.10.2020

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 13 sep 2015, 00:10

Poslednji mec u karijeri za Flaviu. :D Lijep zavrsetak, filmski onako.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 13 sep 2015, 08:31

Roger igra vec odavno kao u svom prajmu, nadam se da ce tu igru krunisati napokon GS titulom.

Vidjet cemo, ocekuje nas žestoko finale.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 13 sep 2015, 09:47

US Open 2015 finale: Roger Federer - Novak Đoković

http://****/us-open-2015-finale-no ... r-federer/
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

filip13

Post Postao/la filip13 » 13 sep 2015, 09:52

leorey je napisao/la:Ne znam sto ovog "BigBang" aka "Paja" uopste ozbiljno shvatate. Taj je do prije nekoliko godina tvrdio da je Arsene Wenger najbolji trener svih vremena, da bi mu sad bio Vojager. Ako mi ne vjerujete, nadjite postove njegove. Za njega je karakteristicna ona : " Owner of the brain" --- Definitely not you.

je li to taj,cikcanga,paja?

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 13 sep 2015, 10:13

nego otkad se opet igra muško finale u nedjelju?

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 13 sep 2015, 11:00

Od veceras :)
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 13 sep 2015, 14:54

Federer stvarno igra nevjerovatno poslije Wimbledona.Ako u ovoj formi izgubi,pitanje je kako ce reagovat.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 13 sep 2015, 16:53

darker10 je napisao/la:Federer stvarno igra nevjerovatno poslije Wimbledona.Ako u ovoj formi izgubi,pitanje je kako ce reagovat.
Bas, ovo su mu posljednje sanse da uzme taj 18-i GS :) :) lets go Rog' :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 sep 2015, 18:44

Sumnjam da će ovaj meč imati sličnosti sa onim u Cincinnatiju. Ne vjerujem da će Roger moći da drži nivo igre toliko dugo, a sigurno da će Novaku šanse da rastu ako meč bude potrajao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 13 sep 2015, 20:30

Virtu4l je napisao/la:Sumnjam da će ovaj meč imati sličnosti sa onim u Cincinnatiju. Ne vjerujem da će Roger moći da drži nivo igre toliko dugo, a sigurno da će Novaku šanse da rastu ako meč bude potrajao.
Ove godine su dodatno ubrzali podlogu na US openu tako da sve ide ka tome da će Rodžer biti u velikoj prednosti pogotovo ako uzme prvi set
Mnogo toga će zavisiti od novakovog prvog a i drugog servisa.Ako to zakaže ćao,3:0 za Federera

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.