kako sam se lijepo nasmijao kad ti pročitah potpisKopLfc je napisao/la: Meni najdrazi termin,ne znam ni ja sto.
Idemo po clean sheet Begane.![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
kako sam se lijepo nasmijao kad ti pročitah potpisKopLfc je napisao/la: Meni najdrazi termin,ne znam ni ja sto.
Hvala druže,ovo je inače izjavio legendarni Bill Shankly,ako iko zna,on zna.FrancescoTotti je napisao/la:kako sam se lijepo nasmijao kad ti pročitah potpisKopLfc je napisao/la: Meni najdrazi termin,ne znam ni ja sto.
Tibo nasem Mr.Sexyu nije ni do noznog prstaDonnie Darko je napisao/la:SjeverniVjetar je napisao/la:C,c,c, nikada ne bih rekao !? Izgleda kao neki smoto...neka Beg pripazi hanumuJFH9 je napisao/la: Zayebaniji je od Terrya.Vec par puta prevario djevojku, u maju valjda bio sa nekom manekenkom, a ona poslije izjavila kao nisam znala ko je on i da je toliko poznat i da sigurno ne bi spavala s njim da je znala da ima djevojku.
Ovo je isto da kažeš da Supermen pripazi malo da mu Ekrem Jevrić ne bi maznuo Lois Lane.
Ima na SportKlubu 1HariTz je napisao/la:Ima li danas kakav prijenos na TV? ili stream?
Ybga, nemam sportklub, valja preko streama onda. Hvala opetSoba je napisao/la:Ima na SportKlubu 1HariTz je napisao/la:Ima li danas kakav prijenos na TV? ili stream?
Amateri teskirope11 je napisao/la:na prvu mi se ucini da je proplivao, al' sad vidim da nije do njega.
al' odbrana celzija![]()
Trenutno korisnika/ca: GG3, Mostarska, s4mke, tutankamon1905 i 18 gostiju.