Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Ponos Torina » 10 maj 2010, 20:53

:lol: :lol: :lol: :mrgreen: Real da istrese jos pola milijarde nece nista napraviti zato sto nisu slozni moraju uciti od Barcelone i imati takav sportski kolektiv na svim nivoima pa ce nesto biti od njih a ovako nista!

Dzeko je pametan decko i sigurno da nezeli sebi zlo...
Sto dalje od Reala to bolje,Real je poput korozije sto dotakne to i pokvari :mrgreen:

Ja bi volio da ga vidim u Tottenhamu iz prostog razloga sto bi sigurno igrao,igrace i LP,i mogao bi tu kao prvu sezonu u Engleskoj da pokaze sta moze i da potvrdi svoj kvalitet u najacoj ligi...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 maj 2010, 20:55

to ti nisi cuo od mog kluba vec iz "pouzdanih" informacija kao sto to ss.ba voli reci.. Ibrahimovic je smijesno, Di Maria se jso ne zna.. a Aqualianija sam i ja ovih dana tek poceo citati po medijima.. navodim, ovo je sve sa medija, dok je info za Dzeku iz uprave dosla.. i Secco je pricao u Januaru kako je prvi Dzeko.. a sada Bettega to pretvara u djelo..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 maj 2010, 20:56

Real ako ovako nastavi.Morat ce Benzemu na gol,Dzeku kao stopera zajedno sa Kakom a Ronalda na beka.
Da li oni uopste znaju sta znaci defanzivan igrac i zasto sluzi. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 maj 2010, 20:57

Nek ostane u Wolfsburgu, zabije još 2 gola, prestigne Klimowicza na listi najboljih strijelaca Wolfsburga, pa nek onda ode u neki od evropskih velikana. :mrgreen:

Znači, samo da odigra prvo kolo Bundeslige sljedeće godine. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 maj 2010, 21:01

moze odigrati 2 kola ja mislim..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 10 maj 2010, 21:20

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 10 maj 2010, 21:32

harishp je napisao/la:Real ako ovako nastavi.Morat ce Benzemu na gol,Dzeku kao stopera zajedno sa Kakom a Ronalda na beka.
Da li oni uopste znaju sta znaci defanzivan igrac i zasto sluzi. :roll:
Defanzivni igraci sluze da bi donosili loptu svojim zvijezdama. Znaci da se Kaka i Ronaldo ne bi morali vracati cak do svog sesnaesterca kako bi uzeli loptu.
To ti je otprilike definicija defanzivnog igraca u Realu. :mrgreen:
#divovi

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 10 maj 2010, 21:57

daffy je napisao/la:stvarno.. ali stvarno ste mi smijesni.. Dzeko je jedanput izjavio da zeli igrati Ligu Prvaka i vi ste se ufatili te recenice dozivotno.. izjavljivao je on da zeli da igra u Milanu i Juventusu, najdrazim klubovima.. ko ga pita da li zeli.? niko ama bas niko od ovih sto ce ici u Ligu Prvaka nema love ili nema interesa, dok je Juve vec stupio u kontakt sa Wolfsburgom.. doci ce sa 40 miliona i kupit ce ga.. bolje Europa Ligu nego nista sa Wolfsima.. ajde, navedite mi nekoga ko ce ici u LP da ima para, da ima zelju da dovede Dzeku, i da Dzeko ima zelju da ode u taj klub..

Dzeko ima zelju da igra u Juventusu, Juventus ima para.. pa j*biga Dzeko nije Maradona pa da mora igrati Ligu Prvaka, ako Buffon i Chiellini mogu igrati u EL sto on ne moze? a jasno je svima da ce Juve vec sljedece igrati u LP.. Juve, za razliku od 90% klubova koje vi gore navodite nije od juce.. vec je klub sa imenom i prezimenom.. a vi se nadajte da ce on u Bayern kada su fino bavarci rekli da nece nikako dovoditi Dzeku, kada Milan nema para.. i sl..

a kad je to džeko izjavio da zeli igrati u juve :roll:
a to sto su bavarci rekli da nece džeku to nije tacno,naravno da celnici bayerna nece pricati o novim igracima,jer bi onda bilo dosta nervoze u ekipi,a bayern igra jos u finalu kupa i lige prvaka tako da nervoza medju napadacima u ovom slucaju nebi dobro dosla ;)
a neznam bas sto se ti toliko nadas za juve,po meni je i milan bolji barem igraju ligu prvaka,il u englesku samo juve nek nebude ;)
Zadnja izmjena: BAVARAC DO GROBA, dana/u 10 maj 2010, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 maj 2010, 21:58

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:
daffy je napisao/la:stvarno.. ali stvarno ste mi smijesni.. Dzeko je jedanput izjavio da zeli igrati Ligu Prvaka i vi ste se ufatili te recenice dozivotno.. izjavljivao je on da zeli da igra u Milanu i Juventusu, najdrazim klubovima.. ko ga pita da li zeli.? niko ama bas niko od ovih sto ce ici u Ligu Prvaka nema love ili nema interesa, dok je Juve vec stupio u kontakt sa Wolfsburgom.. doci ce sa 40 miliona i kupit ce ga.. bolje Europa Ligu nego nista sa Wolfsima.. ajde, navedite mi nekoga ko ce ici u LP da ima para, da ima zelju da dovede Dzeku, i da Dzeko ima zelju da ode u taj klub..

Dzeko ima zelju da igra u Juventusu, Juventus ima para.. pa j*biga Dzeko nije Maradona pa da mora igrati Ligu Prvaka, ako Buffon i Chiellini mogu igrati u EL sto on ne moze? a jasno je svima da ce Juve vec sljedece igrati u LP.. Juve, za razliku od 90% klubova koje vi gore navodite nije od juce.. vec je klub sa imenom i prezimenom.. a vi se nadajte da ce on u Bayern kada su fino bavarci rekli da nece nikako dovoditi Dzeku, kada Milan nema para.. i sl..

a kad je to džeko izjavio da zeli igrati u juve :roll:
a to sto su bavarci rekli da nece džeku to nije tacno,naravno da celnici bayerna nece pricati o novim igracima,jer bi onda bilo dosta nervoze u ekipi,a bayern igra jos u finalu kupa i lige prvaka tako da nervoza medju naadacima u ovom slucaju nebi dobro dosla ;)
a neznam bas sto se ti toliko nadas za juve,po meni je i milan bolji barem igraju ligu prvaka,il u englesku samo juve nek nebude ;)
pare vrte gdje burgija nece :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 maj 2010, 22:04

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... i/798.html

jos prosla godina.. nemoj da sumnjas u Juvebalkanovu "ispravnost" jer je to najsigurni portal sto se tice svjezih vijesti za Juventus.. i da, zelim reci ovo sto je rekao JuveSissoko.. Milan mozda jeste izborio LP zato sto su igrali normalno i sa normalnim trenerom.. ali cemu se Milan moze nadati i na kome ce ostati klub kada odu Pirlo, Ambrosini, Nesta, Sedorf i ostala stara ekipa.. tj. citava ekipa osim Pata.. dok u Juventusu samo treba normalan trener, Diego, Melo, Marchisio, Candreva, Sissoko, Chiellini, Buffon, Del Piero.. ako ti oni ne ulijevaju sigurnost i kvalitet ne znam ko ce drugi.. odbrana, wc trener i napadac.. nista vise!! a imamo pare!!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 maj 2010, 22:08

daffy je napisao/la:http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... i/798.html

jos prosla godina.. nemoj da sumnjas u Juvebalkanovu "ispravnost" jer je to najsigurni portal sto se tice svjezih vijesti za Juventus.. i da, zelim reci ovo sto je rekao JuveSissoko.. Milan mozda jeste izborio LP zato sto su igrali normalno i sa normalnim trenerom.. ali cemu se Milan moze nadati i na kome ce ostati klub kada odu Pirlo, Ambrosini, Nesta, Sedorf i ostala stara ekipa.. tj. citava ekipa osim Pata.. dok u Juventusu samo treba normalan trener, Diego, Melo, Marchisio, Candreva, Sissoko, Chiellini, Buffon, Del Piero.. ako ti oni ne ulijevaju sigurnost i kvalitet ne znam ko ce drugi.. odbrana, wc trener i napadac.. nista vise!! a imamo pare!!
pa ne bih ja uzeo Juvebalkan kao vjerodostojan,al sto se tice para odes na EXor-ovu stranicu pa pogledas 6 milijardi trzisnog uloga,eto tako gazde Juventusa raspolazu sa sredstvima ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 10 maj 2010, 22:12

Svaka cast Dzeki na titulu najboljeg strijelca Bundeslige! to mogu samo najbolji!
E sada kada je sezona konacno zavrsena a najbolji ambasador BIH ponio laskavu titulu najboljeg igraca Bundeslige,vjerujem da ce ga i slavni Real pokusati dovesti! to bi bilo za njega idealno,jer Real je ubjedljivo najbolji klub na svijetu bez obzira sto ove sezone nije osvojio nista,ali realno oni su plafon! e sad koliko je to realno da traze Dzeku ne znam,ali je cinjenica da nas dijamant tamo ima mjesta! mada mislim da su vece sanse da Dzeko ode u Mancester ili Chelsea,mozda cak i Bayern baci udicu na Dzeku,sto da ne,mada oni imaju dosta napadaca u svom timu,plus im se vraca Kros iz Leverkuzena...sve u svemu,bice zanimljivo pratiti ovu sapunicu oko najboljeg igraca Bundeslige!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 maj 2010, 22:16

bosnas_ je napisao/la:Svaka cast Dzeki na titulu najboljeg strijelca Bundeslige! to mogu samo najbolji!
E sada kada je sezona konacno zavrsena a najbolji ambasador BIH ponio laskavu titulu najboljeg igraca Bundeslige,vjerujem da ce ga i slavni Real pokusati dovesti! to bi bilo za njega idealno,jer Real je ubjedljivo najbolji klub na svijetu bez obzira sto ove sezone nije osvojio nista,ali realno oni su plafon! e sad koliko je to realno da traze Dzeku ne znam,ali je cinjenica da nas dijamant tamo ima mjesta! mada mislim da su vece sanse da Dzeko ode u Mancester ili Chelsea,mozda cak i Bayern baci udicu na Dzeku,sto da ne,mada oni imaju dosta napadaca u svom timu,plus im se vraca Kros iz Leverkuzena...sve u svemu,bice zanimljivo pratiti ovu sapunicu oko najboljeg igraca Bundeslige!
ja bih volio da ode u englesku ligu i da tamo pokaze svoju vrijednost,ipak je to najjaca liga,valjda je i najveci izazov

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 maj 2010, 22:19

kako ste pateticni ( ne govorim za tebe bosnas ).. vec za vecinu.. govorite kako bi za Dzeku bilo odlicno da ode u Real u najveci klub na svijetu, a odlazak u Juventus drugi najveci klub na svijetu bi bio korak unazad :lol: .. ma ja, bolje da ode u slavni Chelsea :lol: :lol: :lol: :lol:

Juvebalkan sto kaze to je istina.. zasto bi lagali sami sebe? a vijesti se prevode sa italijanskim sajtova tako da.. nije kao ss.ba i ostali da prevode sa goal.com-a..

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 maj 2010, 22:23

daffy je napisao/la:kako ste pateticni ( ne govorim za tebe bosnas ).. vec za vecinu.. govorite kako bi za Dzeku bilo odlicno da ode u Real u najveci klub na svijetu, a odlazak u Juventus drugi najveci klub na svijetu bi bio korak unazad :lol: .. ma ja, bolje da ode u slavni Chelsea :lol: :lol: :lol: :lol:

Juvebalkan sto kaze to je istina.. zasto bi lagali sami sebe? a vijesti se prevode sa italijanskim sajtova tako da.. nije kao ss.ba i ostali da prevode sa goal.com-a..
heheh mora da je jedan od tih sajtova Tuttosport iz Torino,jos poznat pod nazivom Tuttoshit :D
te Gazzetta dello sport ,poznata pod nazivom Gazzetta dello inter :mrgreen:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 maj 2010, 22:23

Juventus,ReaL,Milan; a ne polovnjaci tipa citiy ili totanham :roll:@ daffy problem je sto dzeko hoce u klub koji igra ligu prvaka :roll: ja bi volio da ode u Real ili Milan vidjecemo 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 10 maj 2010, 22:25

daffy je napisao/la:kako ste pateticni ( ne govorim za tebe bosnas ).. vec za vecinu.. govorite kako bi za Dzeku bilo odlicno da ode u Real u najveci klub na svijetu, a odlazak u Juventus drugi najveci klub na svijetu bi bio korak unazad :lol: .. ma ja, bolje da ode u slavni Chelsea :lol: :lol: :lol: :lol:

lagali bi zato sto su preuzeli sa goal.com-a
''Nakon što se navodilo kako bi Edin Džeko mogao napustiti Wolfsburg ovoga ljeta, Bosanac je naveo i klubove u kojima bi volio zaigrati.
Kako navodi Goal.com Džeko je u intervjuu za Corriere dello Sport naglasio kako je prerano govoriti o svemu ali njegov san je zaigrati u talijanskoj ligi.''
eto vidis odakle su uzeli a znamo koliko je goal provjeren...
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 maj 2010, 22:26

Epic fail.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 maj 2010, 22:27

pa vidis da na ovoj vijesti ima citat, ono sto je igrac izjavio.. a ja se sjecam da je ovo izjavio.. drugo je kada se napise text bez ikakvih citata vec po zeljama autora.. vijesti tipa oni reporti na goal.com.. nije to ta vijest za koju vi mislite..

@monolog, mozes li biti fin i reci koji je to drugi posle Reala?

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 10 maj 2010, 22:27

Monolog je napisao/la:

Epic fail.
Ako ode u Real ima da grije klupu, Juventus no coment, a Chelsea je bas klub za njega.
× Plava krv ispod koze ×

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Beduin, BOSNAAAMOJAAA, CAGarfia, inzomni, MostarNeretva, myself, sve5 i 150 gostiju.