FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
rekao sam sebi neces gledat ovu lakrdiju i citat forum jos od Zrinskog dok ne smjene sve ovo al eto sjasi Murta uzjasi Hurta , pa pobogu ona reprezentativna pauza se mogla iskoristit , koga sad dovest , po meni ni Dzeno ni igraci nisu krivi , krivi su ljudi koji su trebali primjetit da to ne stima da rad nije dobar , ma to se vidjelo jos na pripremama i onajLech jest dobar al ako ti ne napravis sanse tupave u dvije tekme Poljskom prvaku , kojom ligom mislis dominirat.I opet sam gledo i nerviro al ovo zadnje protiv Slavije pa koji uzas , nevjerovatno. I koga ce sad oni dovest , da se o radilo na vrjeme mogo se i dovest neko tupav.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
paulus je napisao/la:rekao sam sebi neces gledat ovu lakrdiju i citat forum jos od Zrinskog dok ne smjene sve ovo al eto sjasi Murta uzjasi Hurta , pa pobogu ona reprezentativna pauza se mogla iskoristit , koga sad dovest , po meni ni Dzeno ni igraci nisu krivi , krivi su ljudi koji su trebali primjetit da to ne stima da rad nije dobar , ma to se vidjelo jos na pripremama i onajLech jest dobar al ako ti ne napravis sanse tupave u dvije tekme Poljskom prvaku , kojom ligom mislis dominirat.I opet sam gledo i nerviro al ovo zadnje protiv Slavije pa koji uzas , nevjerovatno. I koga ce sad oni dovest , da se o radilo na vrjeme mogo se i dovest neko tupav.

1946
Jarane nazalost uzrecica perfektno odg ....BitiSrcemVezan je napisao/la:paulus je napisao/la:rekao sam sebi neces gledat ovu lakrdiju i citat forum jos od Zrinskog dok ne smjene sve ovo al eto sjasi Murta uzjasi Hurta , pa pobogu ona reprezentativna pauza se mogla iskoristit , koga sad dovest , po meni ni Dzeno ni igraci nisu krivi , krivi su ljudi koji su trebali primjetit da to ne stima da rad nije dobar , ma to se vidjelo jos na pripremama i onajLech jest dobar al ako ti ne napravis sanse tupave u dvije tekme Poljskom prvaku , kojom ligom mislis dominirat.I opet sam gledo i nerviro al ovo zadnje protiv Slavije pa koji uzas , nevjerovatno. I koga ce sad oni dovest , da se o radilo na vrjeme mogo se i dovest neko tupav.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
ljudi boni, ako se ceka cijeli septembar na imenovanje trenera, to vam znaci samo jedno : Jesic novi trener, i tu je kraj price...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Ješić ima ugovor do kraja oktobra sa ovim doleBeSha1992 je napisao/la:ljudi boni, ako se ceka cijeli septembar na imenovanje trenera, to vam znaci samo jedno : Jesic novi trener, i tu je kraj price...
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
FK Sarajevo
Ja bi Nasera vratio 
Ima i Eso Selimovic, sta fali njemu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ima i Eso Selimovic, sta fali njemu

I priključiti mu OručaZip je napisao/la:Ja bi Nasera vratio

Svi u napad jedan je Hase!!
- kenanbrajic
- Kontakt:
Opet Fahrin sportski online tariguz kenja oko FK Sarajeva... 

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Moze li neko napisati par recenica iz biografije novog sefa?
Hvala.
Hvala.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- PitarBordo
- Kontakt:
Novi šef nije imenovan, privremeno ekipu vodi lik iz OP.BernardBarnjak je napisao/la:Moze li neko napisati par recenica iz biografije novog sefa?
Hvala.
Samo Saraj'vo.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Novi= privremeni. Pametolog. Bolje da nista nisi napisao! Jbt pa lijepo pitam.PitarBordo je napisao/la:Novi šef nije imenovan, privremeno ekipu vodi lik iz OP.BernardBarnjak je napisao/la:Moze li neko napisati par recenica iz biografije novog sefa?
Hvala.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa nije novi, lik sto godina u klubu. Šta zeliš da ti se napiše? Igrao za nas malo, vodi mlade kategorije, ne kontam.
Bitno je nekoga prozivati. Ha ja.
Samo Saraj'vo.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Da bi odgovorio nekome moras prvo procitati pitanje.PitarBordo je napisao/la:Pa nije novi, lik sto godina u klubu. Šta zeliš da ti se napiše? Igrao za nas, vodi mlade kategorije, ne kontam.
Moje je bilo konkretno i jasno. Preformulisat cu ga radi tebe i tebi slicnih.
Biografija, znaci igracka i trenerska. Gdje je privremeni bio igrac, koliko dugo i gdje? I kakvu trenersku karijeru ima, koliko dugo i gdje sve?
Pa ako neko moze konkretno da napise.
Hvala.
- PitarBordo
- Kontakt:
Igrao 7 utakmica za nas, golman, posle bio trener golmana u mladoj repki, trenirao nakav Azerbjedžanski klub, bio pomoćnik trenera u njemačkom niželigašu i zadnjih godina je kod nas u omladinskom pogonu... Ne kontam, kako tako lahko vrijeđaš ljude, a hladno mogao si sam to izguglati.
Samo Saraj'vo.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
To sam i ja izgoglao a to je nista. Lijepo sam pitao da li neko nesto zna vise...PitarBordo je napisao/la:Igrao 7 utakmica za nas, golman, posle bio trener golmana u mladoj repki, trenirao nakav Azerbjedžanski klub, bio pomoćnik trenera u njemačkom niželigašu i zadnjih godina je kod nas u omladinskom pogonu... Ne kontam, kako tako lahko vrijeđaš ljude, a hladno mogao si sam to izguglati.
Ja se lika ne sjecam uopste zato pitam. Jel moram moliti da mi neko odg?
1971 godiste i u toj generaciji sigurno nije branio. Rahmetli Pindzo je bio golnan juniora.
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa to je to, jeebem mu šljunak. To što ti je čudno što je lik odigrao 7 tekmi i što ima trenerskog iskustva koliko prosječni igrač FM-a ne znači da nije tačno.
A svakakvih ljudi...
A svakakvih ljudi...
Samo Saraj'vo.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Zao mi je sto si me pogresno shvatio. Ali si napisao da je sto godina u klubu a 7 utakmica igrao?! Znas li u kojoj sezoni je branio?PitarBordo je napisao/la:Pa to je to, jeebem mu šljunak. To što ti je čudno što je lik odigrao 7 tekmi i što ima trenerskog iskustva koliko prosječni igrač FM-a ne znači da nije tačno.
A svakakvih ljudi...
- PitarBordo
- Kontakt:
1998/99
Sto godina u klubu se odnosilo da je fakat možda deceniju minimum tu oko OP.
Samo Saraj'vo.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:1998/99
Haha. Ne mozes reci sto godina druze...
Znaci radio je u klubu kada je dzeno vodio juniore.
Haj da ne idemo dalje valjda ce neko nesto vise napisati... Nadam se...
Sada cu nazvati nekog od bivsih igraca iz te sezone cisto da se raspitam..
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne kontam šta dalje tražiš... Sve ti rečeno. Ali kakvih čudaka povremenih ovdje ima, ti si i dobar.
On topic: Da li ima naznaka da će Ikande sutra startati? Znam da je u konkurenciji haman.
On topic: Da li ima naznaka da će Ikande sutra startati? Znam da je u konkurenciji haman.
Samo Saraj'vo.