FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E braco molim vas ko moze do kraja neka pogleda klip nama ovakav trener treba ahahah

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Kako li će ovo sad izgledat protiv Borca, mati moja draga? :O
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
O Re: FK Sarajevo
Teško da može gore od ovog izgledati. Ionako nismo imali neke taktički pripremljene uzuse po kojima igramo. Sad će samo malo biti prpa za plate i premije pa će proigrati. Šteta kakvu sliku šaljemo budućim trenerima i budućim pojačanjima. Djelujemo ko klub u kojem se ne zna ko pije ko plaća. 15 dana su imali da bi došli do danas i smijenili lika. I šta sad... Faruk skup, dženan je najskuplji do sad. Sve frajer pokvari gdje smo god krenuli, zajebo nas je na 100 osnova, srozali smo se. Ja se nadam nekoj faci koja će ovo moralno uzdići.uNbx je napisao/la:Kako li će ovo sad izgledat protiv Borca, mati moja draga? :O
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
srozati se, je prejaka riječ, jesmo u losoj situaciji, ali nismo se nikako srozali, sezona nije puno odmakla, uprava ima vremena do kraja mjeseca da nadje prave ljude, bolje ovo pazljivo odraditi nego panično tražiti novo rješenje pa još više stvar zajebati
-
- Kontakt:
Ne mislim ja brate rezultatski. To je tako u sportu, bavio sam se, upadneš u krizu. Govorim o drugim stvarima. Kakvu sliku šaljemo navijačima, budućim igračima, trenerima, sadašnjim igračima. Nadam se da će ovo presjeći taj trend kretanja stvari mimo logike i veličine kluba. Podrška svakako upravi i budućem šefu.QUARESMA 18<<< je napisao/la:srozati se, je prejaka riječ, jesmo u losoj situaciji, ali nismo se nikako srozali, sezona nije puno odmakla, uprava ima vremena do kraja mjeseca da nadje prave ljude, bolje ovo pazljivo odraditi nego panično tražiti novo rješenje pa još više stvar zajebati
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nama treba neko ko ce moci ucinit da tim pocne disati kao jedan. neko ko ce bit iznad i ispred svakog pojedinca u timu, neko kome niko od igraca ne bi smio nista rec, a koga bi svi cijenili i postovali.
KOD NAS NE PROLAZE NIKAKVE TAKTIKE I PLANOVI. SVA MUDROST JE U TOME DA KO IMA VISE ZELJE ZA POBJEDOM ON CE I POBJEDIT .
I naravno da je ta zelja i htijenje uzaludno ako igraci nisu kvalitetni, al kod nas su itekako kvalitetni i dobri igraci, samo ih treba usmjerit
KOD NAS NE PROLAZE NIKAKVE TAKTIKE I PLANOVI. SVA MUDROST JE U TOME DA KO IMA VISE ZELJE ZA POBJEDOM ON CE I POBJEDIT .
I naravno da je ta zelja i htijenje uzaludno ako igraci nisu kvalitetni, al kod nas su itekako kvalitetni i dobri igraci, samo ih treba usmjerit

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Meni obrisa post, a ovome ostavi..izgleda da su malo zazmirili na jedno oko..treba im i drugo 'zatvoriti' kad se prave 'pametni'belosevic28 je napisao/la:Post gdje se kritikuje administracija uklonjen, a post gdje lik **** mater stoji tu... Zanimljivo.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Sta mislite braco o ova 2 imena :
Slavoljub Muslin ili Ante Simundza
Mislim da bilo koja od ova 2 imena bio top trenera za nas...a obojica su slobodna, trenutno bez angazmana.
Slavoljub Muslin ili Ante Simundza
Mislim da bilo koja od ova 2 imena bio top trenera za nas...a obojica su slobodna, trenutno bez angazmana.
Zadnja izmjena: deda, dana/u 12 sep 2015, 09:04, ukupno mijenjano 1 put.
Pa slobodni su i
Sener Bajramovic i Husnija Arapovic
Nama treba neko sa mudimaaa
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
AVNOJ je napisao/la:Pa slobodni su i
Pa ova 2 trenera gore spomenuta (Muslin, Simundza) mislim da imaju muda...i da bi bili vise nego odlicni
Zadnja izmjena: deda, dana/u 12 sep 2015, 09:04, ukupno mijenjano 1 put.
- PitarBordo
- Kontakt:
I danas da ponovim da će privremeni štab voditi ekipu do sedmice kada igramo gradski derbi. A nova struka je najavljena baš pred tu tekmu. Nikako mi se to ne sviđa.
Btw nije Muslim nego Muslin. Muslim je engleska riječ za "musliman".
Samo Saraj'vo.
PitarBordo je napisao/la:I danas da ponovim da će privremeni štab voditi ekipu do sedmice kada igramo gradski derbi. A nova struka je najavljena baš pred tu tekmu. Nikako mi se to ne sviđa.
Moja stamparska greska, pardon

- kenanbrajic
- Kontakt:
Hurtić ima UEFA A licencu, dok Paja nema...jel moguće da će Paja biti u stvari "privremeni šef", a Hurtić ikebana za klupu?
Daleko najbolji izbor za trenera bi bio Slavisa Stojanovic koji je prije dvije sezone osvojio prvenstvo sa Crvenom zvezdom. Tacno je i da je Jesic osvojio prvenstvo sa Partizanom. Samo covjek je imao daleko najsnazniji tim tada sa Joveticem i jos nekim super zvijezdama. Raja se je izgleda odlucila da sljedeci trener mora biti jako strog. Znaci pod broj jedan da je strog i samo se tome vode jer eto Dzeno je bio kao jaran sa igracima i trazi se cim suprotniji trener da malo nagazi zvijezde. Ide se iz jedne krajnosti u drugu. Ako se stvarno ovog Jesica treba cekati 20 dana. Onda ne vidim nijedan razlog da se ne porazgovara se drugim kandidatima za to vrijeme. Jer stetiti ne moze svakako a mozda se "otkrije" i bolji trener od Jesica.
Ima ovdje finih trenera koji su nabrojani. Ciro bi bio fenomenalan trener. Samo mislim da je nazalost ipak prestar.
Ima ovdje finih trenera koji su nabrojani. Ciro bi bio fenomenalan trener. Samo mislim da je nazalost ipak prestar.
Ma ima trenera koji bi jedva docekali da sjednu na klupu al mislim da mi nemamo igracki kadar koji koji bi mogao zadovoljiti sve sto se od tog novog trenera trazi. Imamo golmana jodnog odbrambrnog i napadaca ostalo sve prosjek ili nesto ispod toga a moslim da to nije dovoljno. U ekipi treba biti vodja ko ce pokretati igrace na terenu sto svaki trener trazi a mi ga nemamo i bez pravog pojacanja na terenu nece se nesto puno promjenit da Lipi dodje za trenera (vidim i on je slobodan)
Ponovit cu se od prije...kad god smo igrali dobro imali smo Skoru, Zeku, Saida.....koji su vukli sve to i bili vodje ekipe.
Kad sam pisao da trebaju dovesti Misketa pod svaku cijenu ovde mi se smijali kao nece vise da igra ovo ono nije ga briga za pare (pa koga danas nije briga za lovu) i te gluposti. Milion koliko je trazio uopste nije bio puno u odnosu na situaciju u kojoj smo sada...bez trenera, navijaca...sutra da bude 15 milja na Kosevu ono ova 15 al sa zarezom. Zalosno ali tako je.
Ponovit cu se od prije...kad god smo igrali dobro imali smo Skoru, Zeku, Saida.....koji su vukli sve to i bili vodje ekipe.
Kad sam pisao da trebaju dovesti Misketa pod svaku cijenu ovde mi se smijali kao nece vise da igra ovo ono nije ga briga za pare (pa koga danas nije briga za lovu) i te gluposti. Milion koliko je trazio uopste nije bio puno u odnosu na situaciju u kojoj smo sada...bez trenera, navijaca...sutra da bude 15 milja na Kosevu ono ova 15 al sa zarezom. Zalosno ali tako je.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Stojanovic ili Simundža, **** vas Jesić kojeg ćemo čekati
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Ima trenera samo treba kesu odriješit Stojanović, Šimundža, Milanič, Nikolić, Đukić, Janjoš svaki je bolja opcija od Ješića, Ćire samo treba platit - Sarajevo je skupa igračka da na čelu bude neko ko ne zna, zato molim Vas upravo odriješite kesu jednom za sva vremena.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
E jesmo naopaki u pmPitarBordo je napisao/la:I danas da ponovim da će privremeni štab voditi ekipu do sedmice kada igramo gradski derbi. A nova struka je najavljena baš pred tu tekmu. Nikako mi se to ne sviđa.

I opet, hebo vas Dženo i vi njega, cijelu ljetnu pauzu imaš da dovedeš trenera jer znaš da dotični uopšte nije trener, pa imas reprezentativnu pauzu opet ništa i smjenjuješ ga tek sad kad je usro do kraja, dan poslije reprezentativne pauze i onda još najaviš čekanje novog trenera mjesec dana.
1946
Ovo mi nekako izgleda najrealnije.kenanbrajic je napisao/la:Hurtić ima UEFA A licencu, dok Paja nema...jel moguće da će Paja biti u stvari "privremeni šef", a Hurtić ikebana za klupu?
- PitarBordo
- Kontakt:
Ako je tako znači samo smo promjenili imena... do sada je Naser bio na papiru a Dženo bez licence vodio, sada je Hurtić na papiru, a Pašić vodi.hilmo je napisao/la:Ovo mi nekako izgleda najrealnije.kenanbrajic je napisao/la:Hurtić ima UEFA A licencu, dok Paja nema...jel moguće da će Paja biti u stvari "privremeni šef", a Hurtić ikebana za klupu?
Na krajuću ćemo priželjkivati da bilo ko dođe a da ima svu dokumentaciju i licence da bude šef struke.... Tuga.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Fouzi1, perodeformero i 24 gosta.