FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Kenja Lahm, ali neka, moze dok Ulli ne izadje iz prdekane. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Jednom od najvećih svih vremena svih vremena Kajser Francu sretan 70.rođendan
Raja, zna li se nesto o ovom coemanu?
Hoce li biti pojacanje, ili se radi o investiciji za buducnost?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- Omerbavarac
- Kontakt:

Malac je zaludjen Bayernom a o tome je nesto jucer govorio kao da je odmah po dolasku vidio o koliko velikom klubu se radi i u fazonu da je bio u jos nekoliko velikih klubova ali da je Bayern nesto posebno a takodjer je i dodao da je odbio jos neke ponude od velikana i da se odlucio za prelazak u Bavarsku.
Sve ce se vidjeti vrlo brzo.sekerbay je napisao/la:Raja, zna li se nesto o ovom coemanu?
Definitivno ima slifa za napraviti razliku na terenu, brz, prodoran, jak i nadasve vrlo dobar tehnicar.
Edit: Medhi se opet povrijedio, na treningu je zaradio povredu bedra i slijedi pauza od 4-6 sedmica.
Ne da mu se nikako.

Pa sta je ovo sa ovim povredama. Lagano postajemo Arsenal 

FC Bayern -/- THE Ohio State University
- Centre forward
- Kontakt:
Ko bi rek'o za Mehu. Momak je k'o od brda odvaljen al' je stalno povrijeđen. Ja sam i dalje mišljenja (bez ove vijesti) da smo morali krenut' po jednog stopera, ko zna, možda nam to na kraju skoči na nos.

'lega, sad ti je oprošteno. Za ovakve komparacije ide trajni ban. Mojne priče da nisam na vrijeme upozorio.Ulivaca je napisao/la:Lagano postajemo Arsenal

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ulivaca je napisao/la:Pa sta je ovo sa ovim povredama. Lagano postajemo Arsenal

Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"

Znam da znate sto sam mislio da kazem
Ali dobro, dobro, haj' halalite u nas je jos rano

FC Bayern -/- THE Ohio State University
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pozvani igraci za sutrasnji mec.

Bold.Neuer, Ulreich
Lahm, Rafinha, Boateng, Alaba, Bernat
Martinez, Alonso, Rode, Thiago, Vidal, Kimmich
Costa, Coman, Müller, Götze, Lewandowski

a hvala Bogu i on je napokon tuOmerbavarac je napisao/la:Pozvani igraci za sutrasnji mec.
Bold.Neuer, Ulreich
Lahm, Rafinha, Boateng, Alaba, Bernat
Martinez, Alonso, Rode, Thiago, Vidal, Kimmich
Costa, Coman, Müller, Götze, Lewandowski

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- muhamedhulk
- Kontakt:
Martinez je ove hefte trenirao punim tempom sa ostalim igracima..tako da ga ocekujem sutra (bar da udje kasnije).
PS Evo Ulija na utakmici protiv vukova (zene su u pitanju)
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
PS Evo Ulija na utakmici protiv vukova (zene su u pitanju)

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- BavaracZenica
- Kontakt:
Velika stvar sto je ponovo u ekipi nasi Javi, nadam se da ce dobit sansu da cemo ga bar malo vidjeti na terenu,a moguce i debi Comana !!
Bilo kako bilo, proslih sezona je Augsburg dobro igrao sa nama , ono pred kraj sezone kad mi vec osvojimo titulu pa ne igramo punim gasom, ali sutra ih treba prec ko plitak potok realno
Bilo kako bilo, proslih sezona je Augsburg dobro igrao sa nama , ono pred kraj sezone kad mi vec osvojimo titulu pa ne igramo punim gasom, ali sutra ih treba prec ko plitak potok realno

FC Bayern !!!!!
satriji brat o lewe inace mega zvjezda u trskim safunjicama

Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
Ovo su utakmice koje nas čekaju oko Oktober festa

Fin raspored za dizanje forme pred prave mečeve
Inače, Holger se polako priprema za povratak na teren i iznio je neke svoje želje

Nek mu se vala sve ispune, pogotovo ova zadnja. Iako se piše da je osvojio triple, nije bio aktivan član te postave

Fin raspored za dizanje forme pred prave mečeve

Inače, Holger se polako priprema za povratak na teren i iznio je neke svoje želje

Nek mu se vala sve ispune, pogotovo ova zadnja. Iako se piše da je osvojio triple, nije bio aktivan član te postave
Sent from my Philips Smart TV.
Ovo misli na sadasnju sezonu 15/16 da osvoji najmanje tri titule
- Omerbavarac
- Kontakt:
Gotze zadobio blazu povredu i propusta Augsburg.
Svi se putevi otvaraju Comanu ili pak Lahmu ma krilu?
Svi se putevi otvaraju Comanu ili pak Lahmu ma krilu?

momci jesmo spremni za tekmu protiv augsburga.Ja jedva cekam.Brijem da ce ce ga king coman metnun momacki danas ,ako bude igrao a sve su prilike 

BAYERN XI: Neuer - Thiago, Lewandowski, Costa, Rafinha, Alonso, Boateng, Lahm, Vidal, Müller, Alaba
Rafko is back.
Rafko is back.

- muhamedhulk
- Kontakt:
Neuer - Alaba, Boa, Rafinha - Vidal, Alonso - Costa, Thiago, Lahm - Thomica, Lewa.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.