FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
O Re: FK Sarajevo
Teško da može gore od ovog izgledati. Ionako nismo imali neke taktički pripremljene uzuse po kojima igramo. Sad će samo malo biti prpa za plate i premije pa će proigrati. Šteta kakvu sliku šaljemo budućim trenerima i budućim pojačanjima. Djelujemo ko klub u kojem se ne zna ko pije ko plaća. 15 dana su imali da bi došli do danas i smijenili lika. I šta sad... Faruk skup, dženan je najskuplji do sad. Sve frajer pokvari gdje smo god krenuli, zajebo nas je na 100 osnova, srozali smo se. Ja se nadam nekoj faci koja će ovo moralno uzdići.uNbx je napisao/la:Kako li će ovo sad izgledat protiv Borca, mati moja draga? :O
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne mislim ja brate rezultatski. To je tako u sportu, bavio sam se, upadneš u krizu. Govorim o drugim stvarima. Kakvu sliku šaljemo navijačima, budućim igračima, trenerima, sadašnjim igračima. Nadam se da će ovo presjeći taj trend kretanja stvari mimo logike i veličine kluba. Podrška svakako upravi i budućem šefu.QUARESMA 18<<< je napisao/la:srozati se, je prejaka riječ, jesmo u losoj situaciji, ali nismo se nikako srozali, sezona nije puno odmakla, uprava ima vremena do kraja mjeseca da nadje prave ljude, bolje ovo pazljivo odraditi nego panično tražiti novo rješenje pa još više stvar zajebati
- FrancescoTotti
- Kontakt:
KOD NAS NE PROLAZE NIKAKVE TAKTIKE I PLANOVI. SVA MUDROST JE U TOME DA KO IMA VISE ZELJE ZA POBJEDOM ON CE I POBJEDIT .
I naravno da je ta zelja i htijenje uzaludno ako igraci nisu kvalitetni, al kod nas su itekako kvalitetni i dobri igraci, samo ih treba usmjerit

- muhamedhulk
- Kontakt:
Meni obrisa post, a ovome ostavi..izgleda da su malo zazmirili na jedno oko..treba im i drugo 'zatvoriti' kad se prave 'pametni'belosevic28 je napisao/la:Post gdje se kritikuje administracija uklonjen, a post gdje lik **** mater stoji tu... Zanimljivo.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Slavoljub Muslin ili Ante Simundza
Mislim da bilo koja od ova 2 imena bio top trenera za nas...a obojica su slobodna, trenutno bez angazmana.
Sener Bajramovic i Husnija Arapovic
Nama treba neko sa mudimaaa
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
AVNOJ je napisao/la:Pa slobodni su i
Sener Bajramovic i Husnija Arapovic
Nama treba neko sa mudimaaa
Pa ova 2 trenera gore spomenuta (Muslin, Simundza) mislim da imaju muda...i da bi bili vise nego odlicni
- PitarBordo
- Kontakt:
Btw nije Muslim nego Muslin. Muslim je engleska riječ za "musliman".
PitarBordo je napisao/la:I danas da ponovim da će privremeni štab voditi ekipu do sedmice kada igramo gradski derbi. A nova struka je najavljena baš pred tu tekmu. Nikako mi se to ne sviđa.
Moja stamparska greska, pardon

- kenanbrajic
- Kontakt:
Ima ovdje finih trenera koji su nabrojani. Ciro bi bio fenomenalan trener. Samo mislim da je nazalost ipak prestar.
Ponovit cu se od prije...kad god smo igrali dobro imali smo Skoru, Zeku, Saida.....koji su vukli sve to i bili vodje ekipe.
Kad sam pisao da trebaju dovesti Misketa pod svaku cijenu ovde mi se smijali kao nece vise da igra ovo ono nije ga briga za pare (pa koga danas nije briga za lovu) i te gluposti. Milion koliko je trazio uopste nije bio puno u odnosu na situaciju u kojoj smo sada...bez trenera, navijaca...sutra da bude 15 milja na Kosevu ono ova 15 al sa zarezom. Zalosno ali tako je.
eracinzeljez mebej et aj
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
E jesmo naopaki u pmPitarBordo je napisao/la:I danas da ponovim da će privremeni štab voditi ekipu do sedmice kada igramo gradski derbi. A nova struka je najavljena baš pred tu tekmu. Nikako mi se to ne sviđa.

I opet, hebo vas Dženo i vi njega, cijelu ljetnu pauzu imaš da dovedeš trenera jer znaš da dotični uopšte nije trener, pa imas reprezentativnu pauzu opet ništa i smjenjuješ ga tek sad kad je usro do kraja, dan poslije reprezentativne pauze i onda još najaviš čekanje novog trenera mjesec dana.
Ovo mi nekako izgleda najrealnije.kenanbrajic je napisao/la:Hurtić ima UEFA A licencu, dok Paja nema...jel moguće da će Paja biti u stvari "privremeni šef", a Hurtić ikebana za klupu?
- PitarBordo
- Kontakt:
Ako je tako znači samo smo promjenili imena... do sada je Naser bio na papiru a Dženo bez licence vodio, sada je Hurtić na papiru, a Pašić vodi.hilmo je napisao/la:Ovo mi nekako izgleda najrealnije.kenanbrajic je napisao/la:Hurtić ima UEFA A licencu, dok Paja nema...jel moguće da će Paja biti u stvari "privremeni šef", a Hurtić ikebana za klupu?
Na krajuću ćemo priželjkivati da bilo ko dođe a da ima svu dokumentaciju i licence da bude šef struke.... Tuga.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Arhitekt, Armija1987, Babuka31, bhfanatic14, boki86, bordobijeli, Bosniacum Lilium, budzak, CentarsutNaClanak921, Confiance, Dadox, ErosViverosViv, Fouzi1, HyperOS, insimadop, Inspiracija, J1897, Jadnimi, JuricaSpindl, Kaunas, Kockoglavi, kraljlavova, LegendKiller, MaroonWhite1946, mercurial, mikimaus, mohz1987, muhamedhulk, napoleon72, NazorUso, nebeskasila, Oerde, perodeformero, PingoFTW, Posejdon, Rauber33, Rodman, SAMO BORDO, selver79, siroliver69, skoJaa, strucnjak9, Taree, unityvillage, USB, Varijantas8, Zagor, zagorski i 497 gostiju.